Bunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.Yok cnm ben yarın yapıcam testi.
Bugün sabah 5 de ben bi üşüme titremeyle uyandım sonra soğuk sopuk terledim şimdide alev basıyor yanıyorum. Sende böyle bişey oldu mu?
Kaçıncı gunun bugunBunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
Böyle düşünme ins bebeğin seninle işte erken testler çok yıpratıyor sen gönlünü ferah tut duamizdasin buradaki herkes gibi...Bunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
Yanlış bilmiyorsam eğer senin daha çok yeni değil mi? Bukadar erken karamsarlık neden? Benim 10.güne kadar idrar testinde çıkmadı kan ile öğrendim. Hep dedik ya burda kitlere inanmayın diye. Kan testini ver rahatla bence.Bunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
İns bir sorun olmayacak ahh bu korkular 9ay sürecek deseneKızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
Bugün 8Kaçıncı gunun bugun
Evet erken konuşmak doğru değil ama vücudumu çok iyintanıyorumYanlış bilmiyorsam eğer senin daha çok yeni değil mi? Bukadar erken karamsarlık neden? Benim 10.güne kadar idrar testinde çıkmadı kan ile öğrendim. Hep dedik ya burda kitlere inanmayın diye. Kan testini ver rahatla bence.
merhaba, iki keremi transfer oldunuz ilk defa duydum böyle bişeMerhabalar herkeslereAllahım dileyen herkese evlatlarını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 30 Ocak da (3. Gün emb.) 1 Şubat da (5. Gün emb.) transferim gerçekleşti. Yarın 6. Günümüz toplamda gece test yapmayı istiyorum erken gebelik. Sizce çıkar mı
İns yanildigini görürüz güzel bir değer çıkarEvet erken konuşmak doğru değil ama vücudumu çok iyintanıyorumdaha öncede bi çok tecrübem olduğu için tahminlerim tutuyor kendimle ilgili. Yarın test vericem. Allahım isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
canım daha kan testi yaptırmadan olumsuz düşünme lütfen güzel haberlerini bekliyoruzBunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
Bende 3 kez kayıp yaşadım. O zaman belirtilerim varken şimdi hiçbir şey yok. Belirti yalan yani takılma onlaraEvet erken konuşmak doğru değil ama vücudumu çok iyintanıyorumdaha öncede bi çok tecrübem olduğu için tahminlerim tutuyor kendimle ilgili. Yarın test vericem. Allahım isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah
Canım dur hemen kendi kendine astın kestin. Bi dur p. Tepsiyi bekle.Bunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
Kan verdin mi merak ettimEvet bana 10. gün test yaptır dediler de 26 ocak salı transfer oldum ben ama akşam 17:00da olduğu için ben salı gününü saymıyorum.Bi de 5 benim uğurlu sayım onun içinde yarın yapicaz inşaallah.Guzel duaların için teşekkürler.Sizin transfer ayın kaciydi
Ben inanıyorum sana, güzel haberler alacaksınBunlar olumlu şeyler. Ateş basması falan hep hormonlardan. Bende şuan hiç bi şey kalmadı. Erken gebelik testi yaptım tekrar çok daha silik bi çizgi çıktı. Benimki tutunmaya çalıştı ancak olmadı anladığım kadarıyla. Kimyasal gebelik tarzı bişey oldu sanırım. Yarın kan testi yaptırıcam az bi değer çıkacak muhtemelen. İlaçlarım bitmek üzere o yüzden etken yapayım testi dedim.biraz üzüldüm ama çok değil. Son bir kez daha deneyip bu sayfayı kapatmayı düşünüyorum. Yarın sonucumu yazarım. Hepinizi çok öpüyorum.
Evet 2 kere transfer oldummerhaba, iki keremi transfer oldunuz ilk defa duydum böyle bişe
Kalp atışı için 8.haftayı beklemiyorlar mı? Biraz erken gibi geldi banaKızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
Saçmalama 8. Gunde tabıkı silik çıkar boşuna kendini üzüp bebegıne bunu hissettirmeBugün 8
Canım nereye gittin kalp atışı için ? Bu haftalarda duyabılmek için iyi cihazlar gerekir eskı modellerde duyulmaz haftaya tekrar gıdersın olmadııKızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
İnşallah yanılırımİns yanildigini görürüz güzel bir değer çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?