Yok ilk yaptığım teste göre daha silik çıktı. Belirtilerimde birdenbire kesildi.Saçmalama 8. Gunde tabıkı silik çıkar boşuna kendini üzüp bebegıne bunu hissettirme
TamamCanım dur hemen kendi kendine astın kestin. Bi dur p. Tepsiyi bekle.
Ben 2017 de ilk tüp bebek yaptırdım ve 1 oğlum var. İnan onda hiç bi belirtim olmadı 9gün idrarda öğrendim sonra da kanda çıktı. Yani herkezde belirti olacak diye bişey yok morelini yüksek tut karnını okşa tesbih çek duanı eksik etme.
İnşallah güzel haberler vermek kısmet olsun. Hepimizin inşallah.canım daha kan testi yaptırmadan olumsuz düşünme lütfen güzel haberlerini bekliyoruz
İlaçlardan ve hormon artışından olabilir. Bence güzelBen inanıyorum sana, güzel haberler alacaksınmidem bulanıyo zaten, üzme hem kendini hem bizi.. Karamsarlık yok son ana kadar
Benim niye midem bulanıyo cidden ya
Canım senin tecrübene güvenerek yazıyorum. Bugün benim kesem göründü ama normalden küçük kendi doktorum tüpünü alırımdan girdi düşük yaptırmak için kemoterapi ilacından çıktı. Bende daha önce çalıştığım hastanenin çok deneyimli kadın doğumcusuna gittim. Kesen rahminde yani dış gebelik yok bu da muhtemelen kendiliğinden düşecek 4,5mm müdahaleye gerek yok dedi. Yalnız ablam da yanımdaydı ve ben tüp bebek yaptırdığımı kimseye söylemediğimden ordada söylemedim. Bu hamileliğin normal hamilelikten farkı yok dimi? Ayrıca belirtmeme gerek yok artık dimi?Cahil misin diyebilirsin ama çok tecrübesizim bu konuda ve korku herşeyi düşündürüyor insana. Yeni bir sayfa açmak istiyorum zaten en başından ne doktorumu ne hastaneyi benimsemiştim.Bende 3 kez kayıp yaşadım. O zaman belirtilerim varken şimdi hiçbir şey yok. Belirti yalan yani takılma onlara
Kımyasalda belirti olmazz basından sonuna kadar olmaz daha once kımyasal oldu benımdeYok ilk yaptığım teste göre daha silik çıktı. Belirtilerimde birdenbire kesildi.
Aşağıdaki mesaja da cevap yazabilir misin?Kımyasalda belirti olmazz basından sonuna kadar olmaz daha once kımyasal oldu benımde
Ben de onu yazicam da telefon trafiği yoğun olduğundan bı türlü yazamadımKan verdin mi merak ettim
İnanırsanız Dr sonuca kaç dedi hatırlamıyorum bile ama 250 dedi galibaBen de onu yazicam da telefon trafiği yoğun olduğundan bı türlü yazamadımsonucumuz pozitif inşaallah.
Canım hayırlı olsun tam test gününde mi yaptırdınİnanırsanız Dr sonuca kaç dedi hatırlamıyorum bile ama 250 dedi galiba
Transferden onceyi
Ben 15 gun koyuluyor diye biliyorum ama son adet tarihini baz aliyorlar. Cok sevindim cnm senin icinde. Ins Allah saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Herkese nasip olsun ins bu duygu.
merhaba, hoşgeldin hayırlı olsun
Cuma sonuç için gidicem inşaallah onda bahsederim artık ne derse
Siz de yarın mi test yaptiricaksiniz
Benimde bugün 9 günüm ben pazar günü kan testi yapicam size 10 gün mü dediler bolll rakamlı bir pozitif haberi alırız senden ins
Kan verdin mi merak ettim
Ne demek canım sen ilk zamanlarda aklımdaki soruları bilsen deli derdin bana. Kese göründüğü andan itibaren dış gebelik şüphesi olamazki mümkün değil. Arkadaşımda geçen aylarda aynı şeyi yaşadı kese çok büyümediği için ona düşük yapacak bir iğne vardı onu vurdular sonra adet gibi atmaya başladı. Beta düşmez kese orada durmaya devam ederse eğer ozaman kürtajla ufak bir müdahale yapılır. Sen adam akıllı bir doktora git gerçekten doktor var doktor var ya. Ben son düşüğümde gittiğim başka başka doktorlar hemen çabuk kürtaj dedi ama kendi doktorum bekle dedi düşecek dedi sabırla düşmesini bekledik. Kemoterapi ilacı da ne alaka ya bağışıklığını mahvedecek. Güvendiğin bir doktor olsun. Tüp bebekle normal gebeliğin hiçbir farkı yok canım yani doktor farklı bir uygulama yapmazdı yani. Tüp bebek merkezinle mutlaka ama mutlaka konuş bence? Onlara gitCanım senin tecrübene güvenerek yazıyorum. Bugün benim kesem göründü ama normalden küçük kendi doktorum tüpünü alırımdan girdi düşük yaptırmak için kemoterapi ilacından çıktı. Bende daha önce çalıştığım hastanenin çok deneyimli kadın doğumcusuna gittim. Kesen rahminde yani dış gebelik yok bu da muhtemelen kendiliğinden düşecek 4,5mm müdahaleye gerek yok dedi. Yalnız ablam da yanımdaydı ve ben tüp bebek yaptırdığımı kimseye söylemediğimden ordada söylemedim. Bu hamileliğin normal hamilelikten farkı yok dimi? Ayrıca belirtmeme gerek yok artık dimi?Cahil misin diyebilirsin ama çok tecrübesizim bu konuda ve korku herşeyi düşündürüyor insana. Yeni bir sayfa açmak istiyorum zaten en başından ne doktorumu ne hastaneyi benimsemiştim.
En her ultrasona girdiğimde farklı farklı çıkıyor. Doktorda demişti 12. Haftadan sonraki hesaplamalar güvenilir dedi. 6. Hafta dediği 5+0 5+6 mı. Ben 6+3 te duydum ama düşüktü yani net duyamadım. Normal yani ultrasonsadaki bu değerlere göre duyulmamasıKızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
Kız oraya gitmem bir daha yüreğimi ağzıma getiriyor yüzüme yüzüme korkuyorum yeni bişey söyleyecek diye, ben çok aceleci davrandım tüp bebek konusunda doktorda sağolsun tak diye hemen gel yapalım dedi, dondurulmuş embriyolarım var 2 tane ama yapmayacağım kalsın orda bir süre yeni kadın doğumlumla kendim deneyeceğim Allah yüzüme Güler de kendiliğinden olur inşallah. İki gündür uyumuyorum mahvoldum. Allah sizin bebeklerinizi korusun sonuna kadar ferah ferah gidin inşallah.Ne demek canım sen ilk zamanlarda aklımdaki soruları bilsen deli derdin bana. Kese göründüğü andan itibaren dış gebelik şüphesi olamazki mümkün değil. Arkadaşımda geçen aylarda aynı şeyi yaşadı kese çok büyümediği için ona düşük yapacak bir iğne vardı onu vurdular sonra adet gibi atmaya başladı. Beta düşmez kese orada durmaya devam ederse eğer ozaman kürtajla ufak bir müdahale yapılır. Sen adam akıllı bir doktora git gerçekten doktor var doktor var ya. Ben son düşüğümde gittiğim başka başka doktorlar hemen çabuk kürtaj dedi ama kendi doktorum bekle dedi düşecek dedi sabırla düşmesini bekledik. Kemoterapi ilacı da ne alaka ya bağışıklığını mahvedecek. Güvendiğin bir doktor olsun. Tüp bebekle normal gebeliğin hiçbir farkı yok canım yani doktor farklı bir uygulama yapmazdı yani. Tüp bebek merkezinle mutlaka ama mutlaka konuş bence? Onlara git
Amin canım amin. Rabbim biliyor zamanını elbet bir bildiği var. Tüp bebekten sonra kendiliğinden olan binlerce insan var. Kesinlikle biraz dene yaza kadar rabbim verecektir.Kız oraya gitmem bir daha yüreğimi ağzıma getiriyor yüzüme yüzüme korkuyorum yeni bişey söyleyecek diye, ben çok aceleci davrandım tüp bebek konusunda doktorda sağolsun tak diye hemen gel yapalım dedi, dondurulmuş embriyolarım var 2 tane ama yapmayacağım kalsın orda bir süre yeni kadın doğumlumla kendim deneyeceğim Allah yüzüme Güler de kendiliğinden olur inşallah. İki gündür uyumuyorum mahvoldum. Allah sizin bebeklerinizi korusun sonuna kadar ferah ferah gidin inşallah.Fatmanur Sare senin de inşallah herşey yolunda gider. 3 gün fark çok önemli değil bence Rabbim buradaki herkesin gönlüne aydınlık versin.
Bu konuda gercekten bilgim yok canım ama tek bı doktora gitme bence bi devlete git yada iyi bi doktora git bana doktorum keseyle alakalı bısey soylemedı buyuzden bilmiyorumAşağıdaki mesaja da cevap yazabilir misin?
Canım senin tecrübene güvenerek yazıyorum. Bugün benim kesem göründü ama normalden küçük kendi doktorum tüpünü alırımdan girdi düşük yaptırmak için kemoterapi ilacından çıktı. Bende daha önce çalıştığım hastanenin çok deneyimli kadın doğumcusuna gittim. Kesen rahminde yani dış gebelik yok bu da muhtemelen kendiliğinden düşecek 4,5mm müdahaleye gerek yok dedi. Yalnız ablam da yanımdaydı ve ben tüp bebek yaptırdığımı kimseye söylemediğimden ordada söylemedim. Bu hamileliğin normal hamilelikten farkı yok dimi? Ayrıca belirtmeme gerek yok artık dimi?Cahil misin diyebilirsin ama çok tecrübesizim bu konuda ve korku herşeyi düşündürüyor insana. Yeni bir sayfa açmak istiyorum zaten en başından ne doktorumu ne hastaneyi benimsemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?