hadi bakalım merakla güzel haberlerini bekliyorum cnmŞu anda 2 güne bir kan vericez.10 gündür kullandığım bütün ilaçlara aynen devam edicem.Test sonuçlarını Dr a soyliycez artık o ne derse ona göre hareket edicez.
Sağol cnmhadi bakalım merakla güzel haberlerini bekliyorum cnm
inşallah cnmSağol cnmyazicam inşaallah 2 katı artarak devam eder.
E süper bi haber hayırlı uğurlu olsun maaşallah bak canını sıktığına değdi mi pozitif düşünSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Aynı benım gibi oldu baak bosuna üzdün kendınıSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Çok emindim. Umarım iki katına çıkarda iyice emin olurum Allahım inşallahE süper bi haber hayırlı uğurlu olsun maaşallah bak canını sıktığına değdi mi pozitif düşünİnşallah iki katına da çıkacak canım
Çok emindim derken olmadığına çok emindim hatta bugün biraz ağlamaya çalıştım ama yapamadımÇok emindim. Umarım iki katına çıkarda iyice emin olurum Allahım inşallahçok ilginç belirtilerimin birden kaybolması ve bu sonuç Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Sorma canım ya. Umarım güzelce artar Allahım çok büyük nasip etsin inşallahAynı benım gibi oldu baak bosuna üzdün kendını
Çıkar oo merak etmee geç tutundu demekkı bendede öyle olduu adete gore 8 haftalıktı ama doktor 7 dedı beta oyuzden gec yukselıyormuşSorma canım ya. Umarım güzelce artar Allahım çok büyük nasip etsin inşallah
Artık ağlama güzel haberi aldın gülebildiğin kadar gül şükür ve duaÇok emindim derken olmadığına çok emindim hatta bugün biraz ağlamaya çalıştım ama yapamadım
Hayırlı olsun canım bence artar Sağlıklı sıhhatli seninle olsun minigin ❤❤❤Sonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Olabilir tutunsun sağlıkla ilerlesinde erken geç önemli değilÇıkar oo merak etmee geç tutundu demekkı bendede öyle olduu adete gore 8 haftalıktı ama doktor 7 dedı beta oyuzden gec yukselıyormuş
İnşallah. Sende tez vakitte kalp atışını duyarsın inşallah. Bebek büyüdüyse hiç korkmaHayırlı olsun canım bence artar Sağlıklı sıhhatli seninle olsun minigin ❤❤❤
Çok şükrettim. Bugün çok dua edicem hepimiz için.Artık ağlama güzel haberi aldın gülebildiğin kadar gül şükür ve duabol bol tesbih Çek rabbimin izni ile artacak inşallah. Darısı artık bizlerin de başına böyle pozitif haberler
Masaallah masaaalah bak sana denemedim mi çok ama cokk sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsin sıra bizlerde bol bol dua et cnmSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Amin inşallah canım ❤İnşallah. Sende tez vakitte kalp atışını duyarsın inşallah. Bebek büyüdüyse hiç korkma
Ooo çok güzel Hayırlı uğurlu olsun cnm darısıda bize olsun inşhSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Boşa üzdün kendiniSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?