İnan o kadar üzüldüm ki. Allah sabır versin çok zor.Kızlar ben kan verdim benim sonuc negatifAllah'ım sizlere nasip etsin ins pozitif görmeyi...
Seninki benimkinden fazla olsun inşallah arkadaşım.Ooo çok güzel Hayırlı uğurlu olsun cnm darısıda bize olsun inşh
İnşallah inşallah. Çookk teşekkür ederim destekleriniz için kocamdan fazla size Naz yapıyorum vallaBoşa üzdün kendiniinanıyordum güzel haber alacağına, Allah tamamına erdirsin tatlım, bir avazda inşallah
Evet az yada çok çıkması değil. Önemli olan katlanması. Umarım güzelce katlanarak gider hepimizin inşallahMaşallah canım değerin çok güzel önemli olan artış katlanması inşallah çok güzel katlanır
İnşallah arkadaşım inşallahMaşallah cnm artarak devam eder inşaallah
Ahh ahhh yaşanmaz mı? Burda miktar önemli tabi. Azsa hiç bişey olmaz. Kese büyüdükçe oluyor böyle şeyler. Ama çoksa yada kırmızıya dönüyorsa hemen doktora git men gerek. Bu arada biraz dinlenmekte iyi gelir. Birde kan sulandırıcı kullanıyorsan eğer Onuda kesebiliyor bazı doktorlar. Özetle miktar azsa devamı gelmiyorsa bilki seninki içerde kendine yer açıyorKızlar 2 gün önce kese gördüm. Bugün son 1 saattir lekelenmem var açık kahverengi ve açık pembe gibi ağrı da var. Doktoruma danıştım yerleşme kanaması olabilir takip edin şimdilik dedi. Ama çok korkuyorum endişeliyim kese gördükten sonra da böyle birşey yaşanıyor mu ya
Ben ne güzel hiç olmadı dedim aha bende de oldu. Ağrıyla birlikte oldu hemde bacaklarım bile ağrıdı Bi 1 dakika boyunca sağ kasığımda kıramp yaşadım. Sanırım şuan streste oldum başıma da ağrı girdi. Miktarı çok fazla değil ama sildikçe geliyor peçeteye ya da çamaşırı lekeleniyor kan rengi değil böyle kahvemsi pembemsi gibi. İnşallah yerleşmedir dediğin gibiAhh ahhh yaşanmaz mı? Burda miktar önemli tabi. Azsa hiç bişey olmaz. Kese büyüdükçe oluyor böyle şeyler. Ama çoksa yada kırmızıya dönüyorsa hemen doktora git men gerek. Bu arada biraz dinlenmekte iyi gelir. Birde kan sulandırıcı kullanıyorsan eğer Onuda kesebiliyor bazı doktorlar. Özetle miktar azsa devamı gelmiyorsa bilki seninki içerde kendine yer açıyortabi lekelenmenin olmaması en ideali tabi. insan görünce korkuyor.
Oluyor canım bende de oldu hafif hafif kahverengi sildikçe gelen endişe etme kırmızı olmadığı sürece bişey olöaz deniyor ama bazisinin kırmızı bile kanaması oluyor yine de bi sıkıntı olmuyor dayanılmayacak bir ağrın yoksa dinlen için rahat etmezse doktora gözük canımKızlar 2 gün önce kese gördüm. Bugün son 1 saattir lekelenmem var açık kahverengi ve açık pembe gibi ağrı da var. Doktoruma danıştım yerleşme kanaması olabilir takip edin şimdilik dedi. Ama çok korkuyorum endişeliyim kese gördükten sonra da böyle birşey yaşanıyor mu ya
Yarında devam ederse doktora git bi baksın. Hem için rahat eder hem kanama alanı var mı yok mu görünür. Sen şimdi stres yapma rahat ol. Kese oluştuğuna göre oraya sıkıca bağlı bişey olmaz. Ama riske atılacak bi durum değil devam ederse bence yarın muhakkak doktora git. Bişey olduğundan yada olacağından değil. Sırf kafan rahat etsin diye.Ben ne güzel hiç olmadı dedim aha bende de oldu. Ağrıyla birlikte oldu hemde bacaklarım bile ağrıdı Bi 1 dakika boyunca sağ kasığımda kıramp yaşadım. Sanırım şuan streste oldum başıma da ağrı girdi. Miktarı çok fazla değil ama sildikçe geliyor peçeteye ya da çamaşırı lekeleniyor kan rengi değil böyle kahvemsi pembemsi gibi. İnşallah yerleşmedir dediğin gibi
Sağol cnm içim rahatladı vallaOluyor canım bende de oldu hafif hafif kahverengi sildikçe gelen endişe etme kırmızı olmadığı sürece bişey olöaz deniyor ama bazisinin kırmızı bile kanaması oluyor yine de bi sıkıntı olmuyor dayanılmayacak bir ağrın yoksa dinlen için rahat etmezse doktora gözük canım
Aynen canım yarın devam ederse mutlaka gidicem içim rahat eder en azındanYarında devam ederse doktora git bi baksın. Hem için rahat eder hem kanama alanı var mı yok mu görünür. Sen şimdi stres yapma rahat ol. Kese oluştuğuna göre oraya sıkıca bağlı bişey olmaz. Ama riske atılacak bi durum değil devam ederse bence yarın muhakkak doktora git. Bişey olduğundan yada olacağından değil. Sırf kafan rahat etsin diye.
İnşh cnm ama benim fazla ümidim yokSeninki benimkinden fazla olsun inşallah arkadaşım.Güzel güzel katlanır inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah
Haber et bize sonucunu inşallah güzel haberler alırsınİnşh cnm ama benim fazla ümidim yok
7. Gün yaptığım test de çizgi hemen çıktı ama bugün yaptığım test bozuktu sanırım 2 saat sonra 3 çizgi oldu. Bakalım yarın kan vericem ne çıkacak
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Onda test bozuktu ama. Seninle hiç bir ilgisi yok. Test sonucunu bekliyorum. Hayırlı haberlerle gel canım.İnşh cnm ama benim fazla ümidim yok
7. Gün yaptığım test de çizgi hemen çıktı ama bugün yaptığım test bozuktu sanırım 2 saat sonra 3 çizgi oldu. Bakalım yarın kan vericem ne çıkacak
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Olmuş bileMerhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorumEki Görüntüle 2778112
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bariz pozitif bekleyebilirsen 9 şubatta yaptır en azında. Değerin daha da yüksek çıkarMerhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorumEki Görüntüle 2778112
Tutunmuş gibi görünüyorMerhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorumEki Görüntüle 2778112
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?