2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben kan verdim benim sonuc negatif Allah'ım sizlere nasip etsin ins pozitif görmeyi...
Çok üzüldüm ama olana çare yok canım. Umudunu yitirme yine denersin illa hemen olacak diye birşey yok başka dondurulmuşun var mıydı senin. İlk deneme miydi

Arkadaşlar benim test böyle bişey çıktı.
Bu şimdi böyleanlamadım
Sanırım test bozuk çıktı

Eklentiler

• IMG_20210206_160051.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 46
Ya test bozuk ya fazla koydun canım ama kaset testlerde oluyo böyle bence erken gebelik testi yap
3-4 damla yaptım ilk 2 çizgi çıkı sonr 3 çizgi oldu
Kan verelim diyorum eşim götürmüyor yasak var şimdi birde ceza yersek diye p. Tesi bekliycez

3-4 damla yaptım ilk 2 çizgi çıkı sonr 3 çizgi oldu
Kan verelim diyorum eşim götürmüyor yasak var şimdi birde ceza yersek diye p. Tesi bekliycez
Ya bende erken gebelik testi yaziyim diyorum yarın sabah eşim izin vermiyor çıldırmak üzereyim meraktan çat diye çatlıycam Bu arada hastaneye gideceksiniz sonuçta bişey olmaz diye düşünüyorum ama tabi siz bilirsiniz

Elifcim çok üzüldüm tatlım, genetik test yaptırdın mı hiç.
Yok genetik yaptırmadım zaten iki tane yumi çıkmıştı onlarida transfer etmiştik dr.
Çok üzüldüm ama olana çare yok canım. Umudunu yitirme yine denersin illa hemen olacak diye birşey yok başka dondurulmuşun var mıydı senin. İlk deneme miydi
İlk değil. Bu 3 .cu denememdi Baska yumurta yada dondurulmusum yok başa döndüm

Bence yapma gününü bekle valla olumsuz bişey çıkınca morelin bozuluyor

Yok genetik yaptırmadım zaten iki tane yumi çıkmıştı onlarida transfer etmiştik dr.

Olsun bacım nasip. Gücünü kuvvetini topla durumunuza müsaitse yine denersin iz canınız sağolsun yeterki üzülme sakın

3.denemen olduğunu okumuştum daha önce ondan sordum genetik test yaptırdın mı diye. Tutunmasını engelleyen bir durum mu var onu bi öğrensen önce de sonra tekrar denesen kuzum

Sen bekleeeee aynı gün test yaptırcaz diye hatırlıyorum.. Beni de gaza getiriyorsun bak

Merhaba canım 30 ocak da 1 embriyo transferi yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Günüm sabah kaset testten yaptım negatif çıktı. Kaset teste çok güvenmiyorum ovülasyon testi yapıcam bakalım onda da çıkmazsa artık 11 inde kan testi yaptırıcam. Sen yaptınmı test ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…