ElifcimKızlar ben kan verdim benim sonuc negatifAllah'ım sizlere nasip etsin ins pozitif görmeyi...
Maşallah canım değerin çok güzel önemli olan artış katlanması inşallah çok güzel katlanırSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Çok üzüldüm ama olana çare yok canım. Umudunu yitirme yine denersin illa hemen olacak diye birşey yok başka dondurulmuşun var mıydı senin. İlk deneme miydiKızlar ben kan verdim benim sonuc negatifAllah'ım sizlere nasip etsin ins pozitif görmeyi...
Ya test bozuk ya fazla koydun canım ama kaset testlerde oluyo böyle bence erken gebelik testi yapArkadaşlar benim test böyle bişey çıktı.
Bu şimdi böyleanlamadım
Sanırım test bozuk çıktı
3-4 damla yaptım ilk 2 çizgi çıkı sonr 3 çizgi olduYa test bozuk ya fazla koydun canım ama kaset testlerde oluyo böyle bence erken gebelik testi yap
Ya bende erken gebelik testi yaziyim diyorum yarın sabah eşim izin vermiyor çıldırmak üzereyim meraktan çat diye çatlıycam3-4 damla yaptım ilk 2 çizgi çıkı sonr 3 çizgi oldu
Kan verelim diyorum eşim götürmüyor yasak var şimdi birde ceza yersek diye p. Tesi bekliycez
Yok genetik yaptırmadım zaten iki tane yumi çıkmıştı onlarida transfer etmiştik dr.Elifcimçok üzüldüm tatlım, genetik test yaptırdın mı hiç.
İlk değil. Bu 3 .cu denememdi Baska yumurta yada dondurulmusum yok başa döndümÇok üzüldüm ama olana çare yok canım. Umudunu yitirme yine denersin illa hemen olacak diye birşey yok başka dondurulmuşun var mıydı senin. İlk deneme miydi
Maşallah cnm artarak devam eder inşaallahSonucum 125 çıkmış yapazartesi tekrar yapıcam artacakmı bakalım. 20 falan bekliyordum.
Bence yapma gününü bekle valla olumsuz bişey çıkınca morelin bozuluyorYa bende erken gebelik testi yaziyim diyorum yarın sabah eşim izin vermiyor çıldırmak üzereyim meraktan çat diye çatlıycamBu arada hastaneye gideceksiniz sonuçta bişey olmaz diye düşünüyorum ama tabi siz bilirsiniz
Çok üzüldüm elifcigim yaaKızlar ben kan verdim benim sonuc negatifAllah'ım sizlere nasip etsin ins pozitif görmeyi...
Olsun bacım nasip. Gücünü kuvvetini topla durumunuza müsaitse yine denersin iz canınız sağolsun yeterki üzülme sakınYok genetik yaptırmadım zaten iki tane yumi çıkmıştı onlarida transfer etmiştik dr.
İlk değil. Bu 3 .cu denememdi Baska yumurta yada dondurulmusum yok başa döndüm
3.denemen olduğunu okumuştum daha önce ondan sordum genetik test yaptırdın mı diye. Tutunmasını engelleyen bir durum mu var onu bi öğrensen önce de sonra tekrar denesen kuzumYok genetik yaptırmadım zaten iki tane yumi çıkmıştı onlarida transfer etmiştik dr.
İlk değil. Bu 3 .cu denememdi Baska yumurta yada dondurulmusum yok başa döndüm
Sen bekleeeee aynı gün test yaptırcaz diye hatırlıyorum.. Beni de gaza getiriyorsun bakYa bende erken gebelik testi yaziyim diyorum yarın sabah eşim izin vermiyor çıldırmak üzereyim meraktan çat diye çatlıycamBu arada hastaneye gideceksiniz sonuçta bişey olmaz diye düşünüyorum ama tabi siz bilirsiniz
Çarşamba günü test günüm şeninde öyle miSen bekleeeee aynı gün test yaptırcaz diye hatırlıyorum.. Beni de gaza getiriyorsun bak
Kız yok benimki 11inde, sanki seninki de 11 di diye hatırlıyorum, tuh yine benden erken öğreneceksinÇarşamba günü test günüm şeninde öyle mi
Olsun 1 günden bişey olmaz inşallah güzel sonuçlar alalım daKız yok benimki 11inde, sanki seninki de 11 di diye hatırlıyorum, tuh yine benden erken öğreneceksin
Merhaba canım 30 ocak da 1 embriyo transferi yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Günüm sabah kaset testten yaptım negatif çıktı. Kaset teste çok güvenmiyorum ovülasyon testi yapıcam bakalım onda da çıkmazsa artık 11 inde kan testi yaptırıcam. Sen yaptınmı test ?Merhabalar herkeslereAllahım dileyen herkese evlatlarını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 30 Ocak da (3. Gün emb.) 1 Şubat da (5. Gün emb.) transferim gerçekleşti. Yarın 6. Günümüz toplamda gece test yapmayı istiyorum erken gebelik. Sizce çıkar mı
Sizlerin sonucu daha yüksek çıksın kat be kat katlansın inşallah.Masaallah masaaalah bak sana denemedim mi çok ama cokk sevindim Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsin sıra bizlerde bol bol dua et cnm
İnşallah canım pazartesiye de artarsa güzel biraz daha rahatlarım sanırım.Ooo çok güzel Hayırlı uğurlu olsun cnm darısıda bize olsun inşh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?