- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Canim demek ki herkeste farklı oluyor muş. Bende bekledim kanama olursa belki yerleşme kanamasıdir diye yorumlamak istedim ama hiç olmadı bendeValla kızlar burda akıntım, kanamam oldu yazdıkça panik oldum, benim neden yok bunlarım diyeolsa bi dert, olmasa bi dert .. Ara ara kasığım batıyo ama geçiyo hemen
Amingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicamAy
Hadi inşallah farketmez dicem ama gönlüm ikisini de istiyorolmazsa da Bi tane güzel sağlıkla ilerleyen Bi bebeğim olsun inşallah sen de durumlar nasıl transfer vs...
Evet 26 Ocak benimde transfer bende15 yıldır bu haberi bekliyorum ins bende görürümSen de benim gibi 26 ocakta transfer olmuştun de mı cnm.Hiç korkma Allah de ona bırak hakkımızda hayırlısı bak ben 5 yıldan fazla bı zamandır uğraşıyorum.insaallah doğru zamanda rabbim nasip eder hepimize geciktiriyorsa güzelleştiriyor durrahat ol cnm ins o pozitif i görünce herşey gecicek
Masaallah darısı bizlereMerhaba kizlar 23 ocakta transfer olmuştum sali günü beta hcg testim 70 çıktı dun tekrar yaptırdım 157 çıktı
Insallah canımAmingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam
Evet 26 Ocak benimde transfer bende15 yıldır bu haberi bekliyorum ins bende görürüm
Masaallah darısı bizlere
İnşallah ElifcimAmingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam
Evet 26 Ocak benimde transfer bende15 yıldır bu haberi bekliyorum ins bende görürüm
Masaallah darısı bizlere
Hepimize insaalahhh hepimiz burda hamiş olarak yazismaya devam ederiz....İnşallah Elifcim
Kızlar bugun doktora gittim adete gore 7 hafta ama 6 haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyamadı acaba bi sıkıntı olabilir mi ama kese ve bebek büyümüş geçen haftaya göre ne düşüneceğimi şaşırdım resmen
İçinde dokusuda oluşmaya başlamış maşallah çok güzelKızlar dün kese görüldü ama kaç haftalık söylenmedi internetten baktım dün 5+3 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı inşallah duyarımkesemi ölçmedi doktor tekrar başka doktora gitsem mi bilemedim
Ay hadi bakalım inşallah pozitifsindir sonucuna beni de etiketiyle merak ettim seniAmingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam
Masaallah darısı bizlere
Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız umarım pozitifsindir dua edicemArkadaşlarım Allahım burda duygularını sonuçlarını paylaşan herkesi hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun. Heyecanlarımız artarak mutluluklara dönüşsün. Endişelerimiz kuş olup uçsun inşallah. Yarın kan vericem 9. Gün sonucu yazarım. Pozitif sonuç alan kesesini gören kalp atışını gören herkesi çooookk tebrik ederim.
İçindeki noktayı diyorsun dimi ben de ilk görünce o ne diye bakıyordumİçinde dokusuda oluşmaya başlamış maşallah çok güzel
Evet o ondan bebeğin olacak inşallah. Onu görmek çok önemli. Boş gebelik değil demekki ordan anlıyorsun.İçindeki noktayı diyorsun dimi ben de ilk görünce o ne diye bakıyordum
Ayy biliyo musun boş gebelikten korkuyordum ve ben bu bilgiyi buradan öğrendim doktor bana pek açıklama yapmadığı için bir de diyorum kendi kendime inşallah bebekte görünür diye ay şükürler olsun valla bir kaç arkadaştan sonra senden de duydumEvet o ondan bebeğin olacak inşallah. Onu görmek çok önemli. Boş gebelik değil demekki ordan anlıyorsun.
İnşallah hayırla kucağına alırsın. 15 yıl dile kolay. Her şeyini sıkıntısız görürsün her aşamasını inşallah.Amingonul ister ama nasipten öte olmaz ins tek çift farketmez sağlıkla gelsinler benim bugün 10 günüm yarın eşimi kandirirsam test yapicam
Masaallah darısı bizlere
İçin rahat olsun. Sen tadını çıkarmaya başla. Her şey yolunda ve çok güzel maşallahAyy biliyo musun boş gebelikten korkuyordum ve ben bu bilgiyi buradan öğrendim doktor bana pek açıklama yapmadığı için bir de diyorum kendi kendime inşallah bebekte görünür diye ay şükürler olsun valla bir kaç arkadaştan sonra senden de duydum
Sağolasın canım inşallah darısı sanaİçin rahat olsun. Sen tadını çıkarmaya başla. Her şey yolunda ve çok güzel maşallah
kan testinmi negatif ?Evet 2 kere transfer oldumnegatif testim biraz toparlamaya çalıştım da kendimi kusura bakmayın yazamadım.
şuan hangi evredesin sen canımYaabiraz daha kullaniyim da çok kötü olursam dra söylerim.Ama cidden çok çarpıntı yapıyor akşama kadar anca kendime geliyorum .Yaa sabır ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?