İnan ki istem dışı dedim tek keseyi okumuştum ama agzima bebisler demek geldi ins çifttir bende ikiz istiyorum çünküAy sen bana bebişler dedindoktor tek kese şimdilik dedi kurcalamadım karnımı ama iki embriyom vardı keşke diğeri de olsa
Hadi inşallah farketmez dicem ama gönlüm ikisini de istiyorİnan ki istem dışı dedim tek keseyi okumuştum ama agzima bebisler demek geldi ins çifttir bende ikiz istiyorum çünkü
14. Günde beta değerini yeterli görürse doktor 1 hafta sonra kese için çağırıyorŞimdi pozitifleri gören arkadaşlar bundan sonra beni ne bekliyorKese transferden kaç gün sonra görünüyor.Cevap verebilir misiniz
YaaBen dinleniyorum kalçadan yorulduğum an bi hafta göbekten prolutex kullanıyorum yani dönüşümlü anlayacağın canım kalçadan çok vurulunca sıtma tutuyor Allah korusun bun çok dikkat et
Ay inşallah sana ikiz nasip olur sağlıklı topaç gibi 2 evlat gelir inşallahİnan ki istem dışı dedim tek keseyi okumuştum ama agzima bebisler demek geldi ins çifttir bende ikiz istiyorum çünkü
Çarpıntı yapan o kalçadan vurulan iğne miymiş.. Ölüyorum sanmıştım o iğneyi vurdurduktan sonraki günYaabiraz daha kullaniyim da çok kötü olursam dra söylerim.Ama cidden çok çarpıntı yapıyor akşama kadar anca kendime geliyorum .Yaa sabır ya sabır
Sen de benim gibi 26 ocakta transfer olmuştun de mı cnm.Hiç korkma Allah de ona bırak hakkımızda hayırlısı bak ben 5 yıldan fazla bı zamandır uğraşıyorum.insaallah doğru zamanda rabbim nasip eder hepimize geciktiriyorsa güzelleştiriyor durYa benim yarın 11 gün kan vermeye korkuyorum
Maşallah cnm.Allah tamamına erdirsin.Sizin tek embriyomuyduMerhaba kizlar 23 ocakta transfer olmuştum sali günü beta hcg testim 70 çıktı dun tekrar yaptırdım 157 çıktı
Ewet canim tek emriyo oluşturabilmek zaten o da tuttu cok şükürMaşallah cnm.Allah tamamına erdirsin.Sizin tek embriyomuydu
Çok şükür cnmEwet canim tek emriyo oluşturabilmek zaten o da tuttu cok şükür
Çok şükür cnmEwet canim tek emriyo oluşturabilmek zaten o da tuttu cok şükür
Siz benden 3 gün önde gidiyosunuzÇok şükür cnm
Hadi ya öyle mi sen nasil ilerliyorsunÇok şükür cnm
Siz benden 3 gün önde gidiyosunuz
Kaçıncı gün embriyosu ve kaç hücre idi NerminEwet canim tek emriyo oluşturabilmek zaten o da tuttu cok şükür
Canim 6. Gun dondurmuslardi 4bb kalitede hucresini bilmiyorum canımKaçıncı gün embriyosu ve kaç hücre idi Nermin
Tamam 6. Gün ise hücre söylemezler kalite söylerler. Bende de tek embriyo kalmıştı, dondurmayı teklif ettiler ama ben istemedim, 3.gün tek embriyo koydularCanim 6. Gun dondurmuslardi 4bb kalitede hucresini bilmiyorum canım
Senin degerlerin nasil canim suanTamam 6. Gün ise hücre söylemezler kalite söylerler. Bende de tek embriyo kalmıştı, dondurmayı teklif ettiler ama ben istemedim, 3.gün tek embriyo koydular
Hiçbi fikrim yok, 11.inde kan vericem, erken test yapmak istemiyorum. Yalnız iki gündür midem bulanıyo sanırım psikolojikSenin degerlerin nasil canim suan
Bende 9. Ve 10. Gunlerde kasiklarimda biraz agri ve mide bulantısı olmuştu. Akintim ve kanamam hic olmadiHiçbi fikrim yok, 11.inde kan vericem, erken test yapmak istemiyorum. Yalnız iki gündür midem bulanıyo sanırım psikolojikbedenim aylardır kendini hamile sanıyor bence
Valla kızlar burda akıntım, kanamam oldu yazdıkça panik oldum, benim neden yok bunlarım diyeBende 9. Ve 10. Gunlerde kasiklarimda biraz agri ve mide bulantısı olmuştu. Akintim ve kanamam hic olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?