2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ay sen bana bebişler dedin doktor tek kese şimdilik dedi kurcalamadım karnımı ama iki embriyom vardı keşke diğeri de olsa
İnan ki istem dışı dedim tek keseyi okumuştum ama agzima bebisler demek geldi ins çifttir bende ikiz istiyorum çünkü

Ay
İnan ki istem dışı dedim tek keseyi okumuştum ama agzima bebisler demek geldi ins çifttir bende ikiz istiyorum çünkü
Hadi inşallah farketmez dicem ama gönlüm ikisini de istiyor olmazsa da Bi tane güzel sağlıkla ilerleyen Bi bebeğim olsun inşallah sen de durumlar nasıl transfer vs...

Şimdi pozitifleri gören arkadaşlar bundan sonra beni ne bekliyorKese transferden kaç gün sonra görünüyor.Cevap verebilir misiniz
14. Günde beta değerini yeterli görürse doktor 1 hafta sonra kese için çağırıyor

Ben dinleniyorum kalçadan yorulduğum an bi hafta göbekten prolutex kullanıyorum yani dönüşümlü anlayacağın canım kalçadan çok vurulunca sıtma tutuyor Allah korusun bun çok dikkat et
Yaabiraz daha kullaniyim da çok kötü olursam dra söylerim.Ama cidden çok çarpıntı yapıyor akşama kadar anca kendime geliyorum .Yaa sabır ya sabır

Yaabiraz daha kullaniyim da çok kötü olursam dra söylerim.Ama cidden çok çarpıntı yapıyor akşama kadar anca kendime geliyorum .Yaa sabır ya sabır
Çarpıntı yapan o kalçadan vurulan iğne miymiş.. Ölüyorum sanmıştım o iğneyi vurdurduktan sonraki gün yarın yine vurdurucam

Ya benim yarın 11 gün kan vermeye korkuyorum
Sen de benim gibi 26 ocakta transfer olmuştun de mı cnm.Hiç korkma Allah de ona bırak hakkımızda hayırlısı bak ben 5 yıldan fazla bı zamandır uğraşıyorum.insaallah doğru zamanda rabbim nasip eder hepimize geciktiriyorsa güzelleştiriyor durrahat ol cnm ins o pozitif i görünce herşey gecicek

Hiçbi fikrim yok, 11.inde kan vericem, erken test yapmak istemiyorum. Yalnız iki gündür midem bulanıyo sanırım psikolojik bedenim aylardır kendini hamile sanıyor bence
Bende 9. Ve 10. Gunlerde kasiklarimda biraz agri ve mide bulantısı olmuştu. Akintim ve kanamam hic olmadi

Bende 9. Ve 10. Gunlerde kasiklarimda biraz agri ve mide bulantısı olmuştu. Akintim ve kanamam hic olmadi
Valla kızlar burda akıntım, kanamam oldu yazdıkça panik oldum, benim neden yok bunlarım diye olsa bi dert, olmasa bi dert.. Ara ara kasığım batıyo ama geçiyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…