Valla bravo ya.Valla ben bu test cubuklarina hiiiccc guvenemedim nedense 5 yıldırhiçte yapmadım.Ben transfer gününü saymadan 10 gün güzelce bekledim 10. gün kanımı verdim rahatladım.Gayette güzel çıktı sonucum sana 10 günü bekle derim. Ben bugün 2. kan testimi vericem bakalım neler olmuş
Doktoruna sorsana canım bende merak ettim. Senin lekelenmeler falan bitti mi?7. Haftadayım hala karın agrıları devam edıyor normalmı bu durum acaba ya
Yok. 6. Günde dondurulaniliyor. Onada 5. Gün diyorlarmış. Rahat ol sen.Kızlar ilk tüp deneyimim bugün opudan sonra 5. Günüm 4 tane 5. Gün embriyosu dedi bide bölünen varmış daha 6. Gün dondurabiliriz dedi ben ilk kez duydum 6. Günü bu konuda bi fikri olan var mı anormal bi durum yoktur dimi 5. Gün dondurucaz diyordu çünkü doktorum
Ayy çok teşekkür ederim amin canim Allah tüm evlat bekleyenlerin beklentilerini hayırlısıyla versin insaAllahOlmuş bilehayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
İnsaAllah öyle olmuştur şimdi daha rahat bekliyorum kan testiniTutunmuş gibi görünüyor
Doktoruma bilgi verebilmek için mecbur 9 Şubat'ta yaptircam kan testi. Seninle aynı gün olmuşuz canım transferi hemde 5. Gün embriyosu ama sonuç için her doktor ayrı gün veriyor galibaÖncelikle hayırlı uğurlu olsun bariz pozitif bekleyebilirsen 9 şubatta yaptır en azında. Değerin daha da yüksek çıkarbenimde 30 Ocak da transferim oldu doktor 10 Şubat test günü dedi 5. Gün embriyosuydu bekle bekleyebilirsen artık
Ayy sağolasın canımYok. 6. Günde dondurulaniliyor. Onada 5. Gün diyorlarmış. Rahat ol sen.
Yarın test gününse büyük ihtimal pozitif sonuç doğrudur.Dedigin gibi onunlada öğrenen çok kişi varElimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini denedim çift çizgi cıktı forumda bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile ogrendiklerini söylemişti olabilir mi acaba yarın test günüm
Transferden sonra 3. Gun yarım doz ovitrelle uygulandı 1 hafta geçti üzerinden ve yarım doz etkisi varmıdır acaba etkisi olacaksa dr neden 10 gün kan ver dedi diye düşünüyorumYarın test gününse büyük ihtimal pozitif sonuç doğrudur.Dedigin gibi onunlada öğrenen çok kişi var
Canım benim. Çok üzüldüm. Canınız sağolsun. Nasıl negatif olur senin ya? Silik çizgiyi görmüştün oysa. İnanamıyorum.Arkadaşlar benim sonucum negatif.
Herşeyin hayırlısı
Çok tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu senin ve bugün kaçıncı günün arkadaşım? Belirtin var mı?Arkadaşlar ben 2. kan testimi 1 saat önce öğrendim 571 olmuşçok şükür çok rahatladım. inşaallah buradaki tüm arkadaşlara Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel güzel artarak büyüsün sıpalarımız
Tam dozun etkisi 10 gün sürüyor yarım doz ise mantıken 5 gün olmalı etkisi.Buyuk ihtimal iğne etkisi değildir.Transferden sonra 3. Gun yarım doz ovitrelle uygulandı 1 hafta geçti üzerinden ve yarım doz etkisi varmıdır acaba etkisi olacaksa dr neden 10 gün kan ver dedi diye düşünüyorum
7. gün çıktı silik çizgi.Canım benim. Çok üzüldüm. Canınız sağolsun. Nasıl negatif olur senin ya? Silik çizgiyi görmüştün oysa. İnanamıyorum.
Cnm çok geçmiş olsun.Hakkiniz da hayırlısı budur inşaallahArkadaşlar benim sonucum negatif.
Herşeyin hayırlısı
Çok teşekkür ederim cnmÇok tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu senin ve bugün kaçıncı günün arkadaşım? Belirtin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?