2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Valla bravo ya. Bende hep öncesinde idrar testi yaparım. Direk kan testi yapmaya bu zamana kadar hiç cesaret edemedim

Kızlar ilk tüp deneyimim bugün opudan sonra 5. Günüm 4 tane 5. Gün embriyosu dedi bide bölünen varmış daha 6. Gün dondurabiliriz dedi ben ilk kez duydum 6. Günü bu konuda bi fikri olan var mı anormal bi durum yoktur dimi 5. Gün dondurucaz diyordu çünkü doktorum

Yok. 6. Günde dondurulaniliyor. Onada 5. Gün diyorlarmış. Rahat ol sen.

Doktoruma bilgi verebilmek için mecbur 9 Şubat'ta yaptircam kan testi. Seninle aynı gün olmuşuz canım transferi hemde 5. Gün embriyosu ama sonuç için her doktor ayrı gün veriyor galiba

Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini denedim çift çizgi cıktı forumda bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile ogrendiklerini söylemişti olabilir mi acaba yarın test günüm

Elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testini denedim çift çizgi cıktı forumda bazı arkadaşlar ovulasyon testi ile ogrendiklerini söylemişti olabilir mi acaba yarın test günüm
Yarın test gününse büyük ihtimal pozitif sonuç doğrudur.Dedigin gibi onunlada öğrenen çok kişi var

Yarın test gününse büyük ihtimal pozitif sonuç doğrudur.Dedigin gibi onunlada öğrenen çok kişi var
Transferden sonra 3. Gun yarım doz ovitrelle uygulandı 1 hafta geçti üzerinden ve yarım doz etkisi varmıdır acaba etkisi olacaksa dr neden 10 gün kan ver dedi diye düşünüyorum

Çok tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu senin ve bugün kaçıncı günün arkadaşım? Belirtin var mı?

Transferden sonra 3. Gun yarım doz ovitrelle uygulandı 1 hafta geçti üzerinden ve yarım doz etkisi varmıdır acaba etkisi olacaksa dr neden 10 gün kan ver dedi diye düşünüyorum
Tam dozun etkisi 10 gün sürüyor yarım doz ise mantıken 5 gün olmalı etkisi.Buyuk ihtimal iğne etkisi değildir.

Canım benim. Çok üzüldüm. Canınız sağolsun. Nasıl negatif olur senin ya? Silik çizgiyi görmüştün oysa. İnanamıyorum.
7. gün çıktı silik çizgi.
Ama beni bi sıtma bi üşüme tuttu kendimi çok sıktım acaba ondan mı oldu bilmiyorum. Vardır bUnda da Bi hayır
2 tane dondurulmuşum var bakalım doktorla konuşalım ne zaman derse artık tekrar deniycez.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

Çok tebrik ederim kaçıncı gün embriyosuydu senin ve bugün kaçıncı günün arkadaşım? Belirtin var mı?
Çok teşekkür ederim cnm benimki 5. gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi.bugun transferin 12 günü bitti.26 ocakta oldum transfer i.Belirti olarakta daha hiç bir fark yok bende bı belirti hissetmedim daha kendimi çok dinliyorum ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…