2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar merhaba benim bugün 8. Günümdü ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif sizce akşam yapmış olmam bir etkenmidir sabah idrarı ile mi yapmalıydım yoksa gerçeKten yanılma payı yok mudur

Sabah idrarıyla bile cıkması zor cok erken ama yapıcaksan illa ilk idrarda cıkar bıkacgune

Evet 9. Ve 10 gün negatif gördüm
O zaman ben testi hiç yapmamış gibi devam edip test günüme kadar yani çarşambaya kadar bekliyorum çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz rabbim sizin de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Amin canım inşallah. Erken gebelik testinde çıkmadı hatta sonra ucuz kaset test aldım öyle gördüm. Hatta sonra burda hep söyledim idrar testi yapmayın diye. Rabbim güzel haberleri versin sana

Merhaba bende predictor erken gebelik testi kullandım bat 15 Şubat bı bakarmisiniz sizin silik çıktığı gibimi doğrumu degilmi emin olamıyorum

Eklentiler

• IMG_20210207_211513.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 53
Evet baya silik bi çizgi var. Sizin tüp bebek mi? Daha yeni tutunuyor sanırım.
İnşallah yanlış değildir yok ben bu ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama günleri değerlendirdim böyle test görüp pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı acaba

İnşallah yanlış değildir yok ben bu ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama günleri değerlendirdim böyle test görüp pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı acaba
Baya erken yapmışsın testi. Bence olmuş sen 2 günde bir test yap aynı marka olsun yalnız. Yükselme varsa görürsün. Tebrik ederim şimdiden.

Merhaba kızlar bugün benim 8. Günüm sabah kahverengi akıntım oldu. Öğlen bi damla kan geldi. Hemen doktorumla görüştüm ve kan testi yaptırmamı istedi. Sonucum malesef negatif gebelik yok. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı herşey vardı ama malesf adet belirtisiymiş. O yüzden belirtilere çok aldanmayın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Şükür 6 adet dondurulmuş embiriyom var birdaha denicez allahın izni ile

Baya erken yapmışsın testi. Bence olmuş sen 2 günde bir test yap aynı marka olsun yalnız. Yükselme varsa görürsün. Tebrik ederim şimdiden.
İnşallah vardır evet erken yaptım çatlamanin 9. Günü bgn erken yumurtladim dedim belki çıkar die öyle yaparım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…