İnşh cnmCnm çok geçmiş olsun.Hakkiniz da hayırlısı budur inşaallah
Bitti cok sukur ama agrılar gelıyo arafaDoktoruna sorsana canım bende merak ettim. Senin lekelenmeler falan bitti mi?
Sabah idrarıyla bile cıkması zor cok erken ama yapıcaksan illa ilk idrarda cıkar bıkacguneKızlar merhaba benim bugün 8. Günümdü ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatifsizce akşam yapmış olmam bir etkenmidir sabah idrarı ile mi yapmalıydım yoksa gerçeKten yanılma payı yok mudur
Ama 5. Gün embriyosu ile insanlar 8.9. Günleri görünce ben de bi yapiyim demiştimSabah idrarıyla bile cıkması zor cok erken ama yapıcaksan illa ilk idrarda cıkar bıkacgune
Ben 12.gün idrarda gördümAma 5. Gün embriyosu ile insanlar 8.9. Günleri görünce ben de bi yapiyim demiştim
Yaaaa daha öncesinde yapıp negatif görmüş müydünüz ? Biraz içimi rahatlattınız gerçektenBen 12.gün idrarda gördüm
Evet 9. Ve 10 gün negatif gördümYaaaa daha öncesinde yapıp negatif görmüş müydünüz ? Biraz içimi rahatlattınız gerçekten
O zaman ben testi hiç yapmamış gibi devam edip test günüme kadar yani çarşambaya kadar bekliyorumEvet 9. Ve 10 gün negatif gördüm
Amin canım inşallah. Erken gebelik testinde çıkmadı hatta sonra ucuz kaset test aldım öyle gördüm. Hatta sonra burda hep söyledim idrar testi yapmayın diye. Rabbim güzel haberleri versin sanaO zaman ben testi hiç yapmamış gibi devam edip test günüme kadar yani çarşambaya kadar bekliyorumçok teşekkür ederim içim rahatladı biraz rabbim sizin de bebişinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin cümlemize inşallahAmin canım inşallah. Erken gebelik testinde çıkmadı hatta sonra ucuz kaset test aldım öyle gördüm. Hatta sonra burda hep söyledim idrar testi yapmayın diye. Rabbim güzel haberleri versin sana
Merhaba bende predictor erken gebelik testi kullandım bat 15 Şubat bı bakarmisiniz sizin silik çıktığı gibimi doğrumu degilmi emin olamıyorumKizlar selamlar. 29 ocakta transfer oldum. Dun transfer gününü saymazsak 5. , sayarsak 6 gündü. Biliyorum cok sabırsızca bir hareket ama bi denemek istedim predictor erken gebelik testi yaptim. 2.cizgiyi silik sekilde gordum. Sizce olmus mudur? Bu sonuca güvenmeli miyim
Evet baya silik bi çizgi var. Sizin tüp bebek mi? Daha yeni tutunuyor sanırım.Merhaba bende predictor erken gebelik testi kullandım bat 15 Şubat bı bakarmisiniz sizin silik çıktığı gibimi doğrumu degilmi emin olamıyorum
İnşallah yanlış değildirEvet baya silik bi çizgi var. Sizin tüp bebek mi? Daha yeni tutunuyor sanırım.
Merhaba canım bugğn kan testi yaptırdım sonuç malesef negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bunda da bi hayır vardırMerhaba aynı tarih benimde yapıldı.5.gün 2 bb kalitesinde belirtileriniz var mı benim pek yok.ne gün kan vereceksiniz
Üşütüyor olabilir misin? Benimde çok gaz sancım var ama üşüttüm geçenlerde ondan.Bitti cok sukur ama agrılar gelıyo arafa
Baya erken yapmışsın testi. Bence olmuş sen 2 günde bir test yap aynı marka olsun yalnız. Yükselme varsa görürsün. Tebrik ederim şimdiden.İnşallah yanlış değildiryok ben bu ay ovulasyon takibi yaptım yumurtlama günleri değerlendirdim böyle test görüp pozitif sonuç alan arkadaşlar varmı acaba
Canım naptın nasılsın? Merak ettim.Aynen canım yarın devam ederse mutlaka gidicem içim rahat eder en azındançok sağolun valla hemşire den önce sizler yetiştiniz
İnşallah vardır evet erken yaptım çatlamanin 9. Günü bgn erken yumurtladim dedim belki çıkar die öyle yaparım çok teşekkür ederimBaya erken yapmışsın testi. Bence olmuş sen 2 günde bir test yap aynı marka olsun yalnız. Yükselme varsa görürsün. Tebrik ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?