En tez zamanda yavruna kavuşursun inşsllah. Bu yolda hepimiz çok emek veriyoruz bir kere değil hemde kaç kere. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Kucaklarımızı hayırlısıyla sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.Merhaba kızlar bugün benim 8. Günüm sabah kahverengi akıntım oldu. Öğlen bi damla kan geldi. Hemen doktorumla görüştüm ve kan testi yaptırmamı istedi. Sonucum malesef negatif gebelik yok. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı herşey vardı ama malesf adet belirtisiymiş. O yüzden belirtilere çok aldanmayın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahŞükür 6 adet dondurulmuş embiriyom var birdaha denicez allahın izni ile
Sağolasın cnm valla akşam üzeri fena bş karın mide ağrısı yaşadım az evvel geldim doktordan kanama bitmiş gibiydi ama karnım ağrıyınca gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsunCanım naptın nasılsın? Merak ettim.
Ohh çok şükür. Çok iyi yapmışsın gitmekle. Hem keseyide görüp bi sevinmişsiniz. Hadi geçmiş olsun bakalım.Sağolasın cnm valla akşam üzeri fena bş karın mide ağrısı yaşadım az evvel geldim doktordan kanama bitmiş gibiydi ama karnım ağrıyınca gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsun
Aynen bacım çok şükür keseyi de görmüş olduk yolk sac oluşmuş dediOhh çok şükür. Çok iyi yapmışsın gitmekle. Hem keseyide görüp bi sevinmişsiniz. Hadi geçmiş olsun bakalım.
Çatlatma iğnesi kullaadiysaniz çok hafif çizgi var 2-3 gün sonra tekrar yapın koyulaşır.Simdiden hayırlı olsunMerhaba bende predictor erken gebelik testi kullandım bat 15 Şubat bı bakarmisiniz sizin silik çıktığı gibimi doğrumu degilmi emin olamıyorum
Negatif derken kaç çıktı değeriniz.Gec tutunma ihtimali yok muMerhaba kızlar bugün benim 8. Günüm sabah kahverengi akıntım oldu. Öğlen bi damla kan geldi. Hemen doktorumla görüştüm ve kan testi yaptırmamı istedi. Sonucum malesef negatif gebelik yok. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı herşey vardı ama malesf adet belirtisiymiş. O yüzden belirtilere çok aldanmayın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahŞükür 6 adet dondurulmuş embiriyom var birdaha denicez allahın izni ile
Kızlar 2 gün önce kese gördüm. Bugün son 1 saattir lekelenmem var açık kahverengi ve açık pembe gibi ağrı da var. Doktoruma danıştım yerleşme kanaması olabilir takip edin şimdilik dedi. Ama çok korkuyorum endişeliyim kese gördükten sonra da böyle birşey yaşanıyor mu ya
Allah'ım bizlerin sabrını arttırsın cnmArkadaşlar benim sonucum negatif.
Herşeyin hayırlısı
Allah sabır versin geride nasılsa şükür ki embriyo varmış ins onlar sana can kan olur ..Merhaba canım bugğn kan testi yaptırdım sonuç malesef negatif. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bunda da bi hayır vardır
Çok şükür sevindim cnmSağolasın cnm valla akşam üzeri fena bş karın mide ağrısı yaşadım az evvel geldim doktordan kanama bitmiş gibiydi ama karnım ağrıyınca gittim muayene etti birşey yokmuş şükürler olsun
Şükür durdu canım sağol sorduğun için doktorada gittim şükür bişey yokmuş.
Yok hiç bisy kullanmadım ben inşallah koyulaşırÇatlatma iğnesi kullaadiysaniz çok hafif çizgi var 2-3 gün sonra tekrar yapın koyulaşır.Simdiden hayırlı olsun
5. Gun enbırıyosu 8. Gundu yanlıs hatırlamıyorsam yada 9. Gün 8 çıktı 2 gun sonra 168 2 gun sonra 384Kizlar ilk hcg degeriniz ne cikti? Yazabilir misiniz? Kacinci gun embryo transfer olmustunuz ve de hangi gun kac cikti betalaruniz?
Bilmiyorumkii evdeyim aslında geneldee migfe bulantılarıda başladı ama bende herşey ters milletin sabah bulantısı olur benım gece 2 5 arası uykuda tutmuyo haliyleÜşütüyor olabilir misin? Benimde çok gaz sancım var ama üşüttüm geçenlerde ondan.
Bendeki biraz daha belirgin gibiydi. Ama sizde de var insallahMerhaba bende predictor erken gebelik testi kullandım bat 15 Şubat bı bakarmisiniz sizin silik çıktığı gibimi doğrumu degilmi emin olamıyorum
Benim 5. Gün embriyosu 9. Gün 125 çıktı bugün 11. gün tekrar yaptırıcam.Kizlar ilk hcg degeriniz ne cikti? Yazabilir misiniz? Kacinci gun embryo transfer olmustunuz ve de hangi gun kac cikti betalaruniz?
Malesef hiç yok. 2/0 çıktı değerim. doktorum ilaçları kullanmayı bırakmalısın dedi bende bıraktım.Negatif derken kaç çıktı değeriniz.Gec tutunma ihtimali yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?