Nasipten ötesi yok bu sefer nasip değilmiş demek ki.Sukur elinde başka embriyon var. İnşallah bu sefer ki sımsıkı tutunur yüzünü güldürür.Malesef hiç yok. 2/0 çıktı değerim. doktorum ilaçları kullanmayı bırakmalısın dedi bende bıraktım.
İnşallah canım öyle nasipten ötesi yok. Kısmet ikinci transfere inşallah.Nasipten ötesi yok bu sefer nasip değilmiş demek ki.Sukur elinde başka embriyon var. İnşallah bu sefer ki sımsıkı tutunur yüzünü güldürür.
Ben transfer gününü saymadan 10 gün sonra kan verdim 255 çıktı.2. kan testini de dün verdim 571 çıktı.Benimki 5. gün embriyosuyduKizlar ilk hcg degeriniz ne cikti? Yazabilir misiniz? Kacinci gun embryo transfer olmustunuz ve de hangi gun kac cikti betalaruniz?
Amiiin inşh cnmAllah'ım bizlerin sabrını arttırsın cnm
Evet regilimde dahada var ama regilden 6 gün sonra yumurtlamistim o erken olunca bı test yapmak istedim inşallah vardır cevabınız için çok teşekkür ederimBendeki biraz daha belirgin gibiydi. Ama sizde de var insallaheczacının dedigine gore predictor cok cok yeni olsa da gosteriyormus. Sizinki baya yeni sanırım olmasaydi hic cikmazdi zaten
gözünaydın canım maşallahÇok şükrettim. Bugün çok dua edicem hepimiz için.
Yaa oldu iştee11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Hadi gözün aydın.saglicakla kucağına almak da nasip olsun inşallah.11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Maşallah cnm çok güzel çıkmış.Hayirli olsun hepimizin ki Allah tamamına erdirsin11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Çok geçmiş olsun canım.Allah im daha güzeliyle karlastirsin en hayırlı zamandaArkadaşlar benim sonucum negatif.
Herşeyin hayırlısı
Senin kaç embiyo transferin vardi 1 mi 2 miMaşallah cnm çok güzel çıkmış.Hayirli olsun hepimizin ki Allah tamamına erdirsin
Hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minigin11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Bana doktor ultrason neyse o dedı bende 8 den 7 ye çektim uygulamayıKızlar ultrasonda çıkan haftaya göre mi baz alıyorsunuz artık yoksa adete göre mi ben bugün 7+3 'üm ama ultrasonda 1 hafta geride gösteriyor ona göre mi artık ilerliyor
Ya evet çok şükür. Keseyi ve kalp atışını da hayırla görürüz. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin yavrusunu. Hala inanamıyorum çok şükürYaa oldu iştee
Bildiğim kadarıyla ultrasona göre karar veriliyor canım.Kızlar ultrasonda çıkan haftaya göre mi baz alıyorsunuz artık yoksa adete göre mi ben bugün 7+3 'üm ama ultrasonda 1 hafta geride gösteriyor ona göre mi artık ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?