Çok teşekkür ederim arkadaşım. Sağlıkla devam etsin inşallah.Maşallah cnm çok güzel çıkmış.Hayirli olsun hepimizin ki Allah tamamına erdirsin
Çok teşekkür ederim çok sağ olCanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah
Darısı başınıza. En kolayından en güzelinden nasip olsun inşallahHadi gözün aydın.saglicakla kucağına almak da nasip olsun inşallah.
Darısı bize olsun
masaallah inş saglıkla degerlerin artar sırayla her anını doya doya yasarsın....11. Gün değerim yani bugün 300 çıkmış.çok şükür
Ultrasona göre canım. Hatta doktor sordu sonra dondurulmuş embriyo diyince boşver buradan görürüz dedi. Sen kalp atışını gitseydin hayırlısıyla duyardım canım.Kızlar ultrasonda çıkan haftaya göre mi baz alıyorsunuz artık yoksa adete göre mi ben bugün 7+3 'üm ama ultrasonda 1 hafta geride gösteriyor ona göre mi artık ilerliyor
Bekletiyorum bilerek haftaya kadar dayanabilirsem iyi olacak benim bide hep geç döllendi gibi geliyor kan testi de 38 ile başlamıştı öyle yükselmişti bu sefer ki canımı sıktı yani bebeği görüyorum kese de iyi ama kalp atışı yok görmem lazım di diyince sitrese ister istemez giriyorsun tam 6+0 'di kaç gündür buralarda forumlara bakıyorum 8 de bile duyan var bakalım inşallah sağlıklı ilerler hepimizin kiUltrasona göre canım. Hatta doktor sordu sonra dondurulmuş embriyo diyince boşver buradan görürüz dedi. Sen kalp atışını gitseydin hayırlısıyla duyardım canım.
Hiç takma kafana bende gordum 8 de duyanlar cok fazlaa haftaya duycaksın inşallah inanıyorumBekletiyorum bilerek haftaya kadar dayanabilirsem iyi olacak benim bide hep geç döllendi gibi geliyor kan testi de 38 ile başlamıştı öyle yükselmişti bu sefer ki canımı sıktı yani bebeği görüyorum kese de iyi ama kalp atışı yok görmem lazım di diyince sitrese ister istemez giriyorsun tam 6+0 'di kaç gündür buralarda forumlara bakıyorum 8 de bile duyan var bakalım inşallah sağlıklı ilerler hepimizin ki
Tabi canım kuzenim 8+2 de duydu önceki haftada duyamamıştı çok ağlamıştı hatta. Herkeste çok farklı canım. Doğru diyorsun insan ne kadar geç gitse iyi.Bekletiyorum bilerek haftaya kadar dayanabilirsem iyi olacak benim bide hep geç döllendi gibi geliyor kan testi de 38 ile başlamıştı öyle yükselmişti bu sefer ki canımı sıktı yani bebeği görüyorum kese de iyi ama kalp atışı yok görmem lazım di diyince sitrese ister istemez giriyorsun tam 6+0 'di kaç gündür buralarda forumlara bakıyorum 8 de bile duyan var bakalım inşallah sağlıklı ilerler hepimizin ki
İnşallah canım Allahın izniyleHiç takma kafana bende gordum 8 de duyanlar cok fazlaa haftaya duycaksın inşallah inanıyorum
Böyle duyunca bi yanım duyarım diyor ama beklemek daha iyi olacak sanırım bide ben bu testler var yaptırılması gereken onları yaptırdımbi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama sanırım d vitamini biraz düşük çıkmış o etki eder mi gebelikte anlayan varsa cevaplarsa çok sevinirimTabi canım kuzenim 8+2 de duydu önceki haftada duyamamıştı çok ağlamıştı hatta. Herkeste çok farklı canım. Doğru diyorsun insan ne kadar geç gitse iyi.
Canım ben endokrin kontrolündeyim hep. Tiroid hastası olduğum için diken üstündeyim. Ben uzun zamandır d vitamini takviyesi alıyorum referans arasında olduğu halde d vitaminine devam dedi. Sen de takviye alırsın. Ama bebişe bir zararı olmaz rahat ol bende doktora çok sordum çünküBöyle duyunca bi yanım duyarım diyor ama beklemek daha iyi olacak sanırım bide ben bu testler var yaptırılması gereken onları yaptırdımbi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama sanırım d vitamini biraz düşük çıkmış o etki eder mi gebelikte anlayan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Doktorun vermedımı ilaç ? Bana ocean mumy verdı +ocean d vitamini kullanıyorumBöyle duyunca bi yanım duyarım diyor ama beklemek daha iyi olacak sanırım bide ben bu testler var yaptırılması gereken onları yaptırdımbi sıkıntı çıkmadı çok şükür ama sanırım d vitamini biraz düşük çıkmış o etki eder mi gebelikte anlayan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Bu doktor bana hiç bişeyvermedi ki ben anlamadım yani kalp atışını duyamadı sonra gel haftaya dedi şunu kullan bunu al hiç bişey demeden gönderdiDoktorun vermedımı ilaç ? Bana ocean mumy verdı +ocean d vitamini kullanıyorum
Değiştirdim doktoru zaten bidaha gitmem bakalım yeni doktor umarım daha anlayışlı olur ona göre sorar alırımCanım ben endokrin kontrolündeyim hep. Tiroid hastası olduğum için diken üstündeyim. Ben uzun zamandır d vitamini takviyesi alıyorum referans arasında olduğu halde d vitaminine devam dedi. Sen de takviye alırsın. Ama bebişe bir zararı olmaz rahat ol bende doktora çok sordum çünkü
Ben 5+2 de gördüm canımArkadaşlar ben bı soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş.Keseyi transferden kaç gün sonra gördünüz gören arkadaşlar
merhana bende marrta transferimi bekliyorum.bende tiroid hastasıyım.doktor vermedi ama bende 2 aydır d vitamini kulanıyorum.size tiroidle alakalı mı doktorunuz verdi acaba merak ettim.Canım ben endokrin kontrolündeyim hep. Tiroid hastası olduğum için diken üstündeyim. Ben uzun zamandır d vitamini takviyesi alıyorum referans arasında olduğu halde d vitaminine devam dedi. Sen de takviye alırsın. Ama bebişe bir zararı olmaz rahat ol bende doktora çok sordum çünkü
Ben keseyi görmek için tedavi olduğum doktora gittim kalp atışı içinde yine doktoruma gidicem sonra nasip olursa bi aksilik olmazsa başka doktora geçicem ozman.sen sanırım şuan başka bi doktora gidiyosun canım tedaviye başladığında doktorun vitamin vermemişmiydi sanaBu doktor bana hiç bişeyvermedi ki ben anlamadım yani kalp atışını duyamadı sonra gel haftaya dedi şunu kullan bunu al hiç bişey demeden gönderdi
2 ocakta transfer oldum 27 ocakda keseyi gördüm canımArkadaşlar ben bı soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş.Keseyi transferden kaç gün sonra gördünüz gören arkadaşlar
Teşekkür ederim cnm2 ocakta transfer oldum 27 ocakda keseyi gördüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?