Teşekkür ederim cnm.İyi akşamlarBen 5+2 de gördüm canım
Sen baska doktora gec mutlakaaBu doktor bana hiç bişeyvermedi ki ben anlamadım yani kalp atışını duyamadı sonra gel haftaya dedi şunu kullan bunu al hiç bişey demeden gönderdi
Ben yine bir 2bb embriyo transferi oldum.54 beta değerim cıktı 10.gün.aizinkide düşük başlamış beta umut oldu ama dr kimysalmis gibi konuştu5. Gun enbırıyosu 8. Gundu yanlıs hatırlamıyorsam yada 9. Gün 8 çıktı 2 gun sonra 168 2 gun sonra 384
Transferden 20 gun sonra gordum canımArkadaşlar ben bı soru sormuştum ama kimse cevap vermemiş.Keseyi transferden kaç gün sonra gördünüz gören arkadaşlar
Canım düşük olabılır bu sıkıntı degıl gec yerlesmıstır onemli olan 2 gun sonra 2 ye katlamasııBen yine bir 2bb embriyo transferi oldum.54 beta değerim cıktı 10.gün.aizinkide düşük başlamış beta umut oldu ama dr kimysalmis gibi konuştu
Banada kımyasal dedı dr ama olabılıyorr 54 gayet iyi benceCanım düşük olabılır bu sıkıntı degıl gec yerlesmıstır onemli olan 2 gun sonra 2 ye katlamasıı
Niye öyle dedi dr belkide umutlu vermek istemediCanım düşük olabılır bu sıkıntı degıl gec yerlesmıstır onemli olan 2 gun sonra 2 ye katlamasıı
Canımın teşekkür ederim bende sabah umutluydum böyle deyince ne bileyim dünya kapkaranlikmis gibi geldi.üzüldümBanada kımyasal dedı dr ama olabılıyorr 54 gayet iyi bence
Benım bi önceki 2bb di kımyasaldı ama betailk 5 sonra 14 sonra 13 oldu senınkı 2bb olabılır allah ol derse olur unutma guzel düşün dua ett 2 gun sonra tekrar aynı saattlerde kan ver inşallah tutunur bebegınCanımın teşekkür ederim bende sabah umutluydum böyle deyince ne bileyim dünya kapkaranlikmis gibi geldi.üzüldüm
Ben istanbul bahçeci de yaptırdım ama orda yaşamadığım için sonrasında gitmedim gidemedim bidaha burdaki de hiç ilgilenmedi istanbuldaki tedavide corasprin progestan ve folik asit vermişti corosprini keseli baya oldu diğerlerini kullanıyorum ama ayriyeten ilaçta veriliyor diye biliyorum vitamin düşüklüğü vs için ondan sordum canımBen keseyi görmek için tedavi olduğum doktora gittim kalp atışı içinde yine doktoruma gidicem sonra nasip olursa bi aksilik olmazsa başka doktora geçicem ozman.sen sanırım şuan başka bi doktora gidiyosun canım tedaviye başladığında doktorun vitamin vermemişmiydi sana
Anladım canım bende devam ediyorum ilaçlara hâlâ.gerçi ben henüz kalp atışı içinde gitmedim senin gibi biraz geç gidiyim diye düşünüyorum geçen hafta gitmem gerekiyodu bu hafta perşembe gidicem.hepimiz bu süreci sağlıkla bebeklerimizle tamamlarız inşallahBen istanbul bahçeci de yaptırdım ama orda yaşamadığım için sonrasında gitmedim gidemedim bidaha burdaki de hiç ilgilenmedi istanbuldaki tedavide corasprin progestan ve folik asit vermişti corosprini keseli baya oldu diğerlerini kullanıyorum ama ayriyeten ilaçta veriliyor diye biliyorum vitamin düşüklüğü vs için ondan sordum canım
Bende haşimato troidi var bağışıklık sistemi bozuk yani güçlendirmek için bütün vitamin herşeyi depoluyor. Eve d vitamini troid hastalarında nekadar yüksek olsa faydası varmış.merhana bende marrta transferimi bekliyorum.bende tiroid hastasıyım.doktor vermedi ama bende 2 aydır d vitamini kulanıyorum.size tiroidle alakalı mı doktorunuz verdi acaba merak ettim.
İnşallah canım iyi yapmışsın beklemekle ben bilseydim geç giderdim bu strese girmektense oturup beklemek daha iyi sanırım gebelikte hiç rahat olunmayacak şimdi kalp atısı bölümündeyiz sonra o test bu test cinsiyet vs derken böyle geçecek güzel telâşalar olsun rabbiö tamamlatmayı nasip etsin herkese inşallahAnladım canım bende devam ediyorum ilaçlara hâlâ.gerçi ben henüz kalp atışı içinde gitmedim senin gibi biraz geç gidiyim diye düşünüyorum geçen hafta gitmem gerekiyodu bu hafta perşembe gidicem.hepimiz bu süreci sağlıkla bebeklerimizle tamamlarız inşallah
Evet aynen öyle süreç ilerledikçe başka streslere giriyoruzİnşallah canım iyi yapmışsın beklemekle ben bilseydim geç giderdim bu strese girmektense oturup beklemek daha iyi sanırım gebelikte hiç rahat olunmayacak şimdi kalp atısı bölümündeyiz sonra o test bu test cinsiyet vs derken böyle geçecek güzel telâşalar olsun rabbiö tamamlatmayı nasip etsin herkese inşallah❤
Darısı başına en güzeli seni bulsun inşallahmasaallah inş saglıkla degerlerin artar sırayla her anını doya doya yasarsın....
İnsan kafayı yer seni çok iyi anlıyorum. Sıkıntı olsaydı şimdiye kadar belli ederdi. Rahat ol sen. Her şey yolunda. Karından baktırıyorsan hele 7 bitsin bencede. Cihazlarda önemli.Bekletiyorum bilerek haftaya kadar dayanabilirsem iyi olacak benim bide hep geç döllendi gibi geliyor kan testi de 38 ile başlamıştı öyle yükselmişti bu sefer ki canımı sıktı yani bebeği görüyorum kese de iyi ama kalp atışı yok görmem lazım di diyince sitrese ister istemez giriyorsun tam 6+0 'di kaç gündür buralarda forumlara bakıyorum 8 de bile duyan var bakalım inşallah sağlıklı ilerler hepimizin ki
Bu konuda çok bi bilgim yok canım ama ilaç takviyesi yapıcaktır muhtemelen ben hâlâ estrofem,prolutex iğne,progestan devam ediyorum.burda gerçekten birbirimizden birsürü şey öğreniyoruz ben ilk defa tedavi oldum transferden önce kan alındı sürekli ama hiç bu değerlere dikkat bile etmemişm şimdi siz söyleyince düşünüyorumBugün birde progrsteron baktırayım dedim. Sonuç çok az çıkmış 9.9 transferimden bile az. Yarın doktorla konuşucam bakalım. İnşallah bi çaresi vardır.
Bende iğne ve fitil kullanıyorum ama artmamış hiç. Estrofem ve climara da kullanıyorum. Onlar mı fazla geliyor acaba. Şu an en az 15 civarı falan olması gerekiyor sanırım benim.Bu konuda çok bi bilgim yok canım ama ilaç takviyesi yapıcaktır muhtemelen ben hâlâ estrofem,prolutex iğne,progestan devam ediyorum.burda gerçekten birbirimizden birsürü şey öğreniyoruz ben ilk defa tedavi oldum transferden önce kan alındı sürekli ama hiç bu değerlere dikkat bile etmemişm şimdi siz söyleyince düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?