2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende iğne ve fitil kullanıyorum ama artmamış hiç. Estrofem ve climara da kullanıyorum. Onlar mı fazla geliyor acaba. Şu an en az 15 civarı falan olması gerekiyor sanırım benim.
İnternette ilk trimesterda 11.2- 90 ml arası yazıyo bu referans aralığı doğruysa çokda düşük değil gibi canım nezaman doktora gidiceksin yada telefonla ulaşabiliyosan yarın bi sor hemen bence

İnternette ilk trimesterda 11.2- 90 ml arası yazıyo bu referans aralığı doğruysa çokda düşük değil gibi canım nezaman doktora gidiceksin yada telefonla ulaşabiliyosan yarın bi sor hemen bence
Gece boyu uyuyamadım. Doktora mesaj attım bekliyorum. İlaçlarımı düzgün kullandım. Ne diyecek bakalım.

İğneyi 2 ye çıkardı ve dört günde 1 kalçadan iğne verdi. Umarım işe yarar. Fitilede günde 3 devam. İyi ki yaptırmışım. İlk test yaptıracaklar aklınızda bulunsun progrsteron testi de yaptırın. Doktorlar söylemiyor çoğu zaman. Progesteron olmazsa bebek rahme tutunamıyor Allah korusun.

Progestan iğnesi dışında mı iğne verdi.Kacinci günün bugün.Transfer sonrası hangi ilaclari nasil kullanıyordun ki

Merhaba şehir dışından bahceciye gittiğinizi yazmışsınız. Bende isoartdan düşünüyorum ama çok zor olacak sizin nasıl oldu kaldinizmi işler hızlı ilerliyor mu. Dr kimdi acaba.ayrica toplam ne kadara mal oldu.cok sordum kusura bakmayın

İçini ferah tutmaya çalış canım bu ilaç takviyeleriyle artıcaktır eminimki

Prof mehmet reşit asoglu zaten nette araştırırsanız baya videosu çıkıyor inst özellikle ben ona dayanarak gittim ben ilk ön görüşmede adetli gittim vakit kaybetmeyelim dedi başladık rahim dinlendirme yaptı dondurdugu için 2 ay da bitti zaten toplamda 5 kere gittim hastaneye ön görüşme ile birlikte ben hastaneye 10.500 verdim ilaçlarda 5.300 gibi bi tutardı dondurulmuş kalmadığı için 10 bin tuttu normalde 12.000 falandı cok zor da olmadı yani gayet yolculukta yapabildim gidip gelebildim istanbulu genelde biliyorum gidiş gelişte sorun da yaşamadım doktorumu çok sevdim ben hiç bir aşamada sorun yaşamadım en azından ve rahat geçti sonra da öğrendik zaten hamile oldugumu ilk denemem di vve her istediğim zaman aradım görüştüm hala başka doktora gitmeme rağmen bi sıkıntı olduğunda soruyorum cevap veriyor

Çok teşekkür ederim 5 kez az gitmişsiniz memlekette mı yumurta takipinız yapıldı. Benim 3 denemem oldu negatif.

Kusura bakmayın istanbulu biliyorum dediginiz için sormak istedim antalyadan uçak ile gelsek mehmet hoca fulyada sanırım. Havaalanı ve fulya arası geçiş nasıl olur inan hiç bilmiyorum

Progestan iğnesi dışında mı iğne verdi.Kacinci günün bugün.Transfer sonrası hangi ilaclari nasil kullanıyordun ki
Prolutex 1 kullanıyordum onu 2 ye çıkardı. Lutinus fitil günde 3 adet
Estrofem 3 adet
Oxapar 1 adet
Climara bant var birde
Bunlara ek proluton depot verdi 4 günde 1 kez

Çok teşekkür ederim 5 kez az gitmişsiniz memlekette mı yumurta takipinız yapıldı. Benim 3 denemem oldu negatif.
Yok hepsi orda oldu ki 4 olurdu ama benim yumurta hemen büyümedi igneye 4 gün daha devam dedi öyle 5. Kez olmuştu zaten şehir dışındayım diye belirttiginizde ona göre ayarlamayı mehmet hoca rahat yapıyor

Kusura bakmayın istanbulu biliyorum dediginiz için sormak istedim antalyadan uçak ile gelsek mehmet hoca fulyada sanırım. Havaalanı ve fulya arası geçiş nasıl olur inan hiç bilmiyorum
Sabiha gökçende inecekseniz havatas otobüsleri var şişliye kadar götürüyor diye biliyorum

Atatürk havalimanından da havaş ile taksime gidip ordan metroyla geçiş var diye biliyorum gene istanbulda olan arkadaşlar varsa eğer biliyorlarsa daha net verebilirler tarifi benim tek bildiklerim bu ben otobüsle gidip karşıya vapurla geçtim sonra taksiyle 10 dakika da ulaşıyordum hastaneye her türlü istanbulda bi yerden bi yere gitmek sıkıntı ama çözüm oradaysa gözün bişey görmüyor umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir

Yaaa ne zaman 6 idi senin? Panik oldum bir an. O kadar iğneye ilaca rağmen 9.98 olması kafamı karıştırdı.
Transferden 20 gün sonra canım. Keseyi falan gördüğümde. Hatta çok kızmıştım tüp bebek merkezine daha önce neden yaptırmadılar die. Bende lutınus kullanıyordum haftada bir proluton vurulmama ragmendi. Şimdi ne oldu bilmiyorum. Kese etrafında kanama olunca progestan iğne verdi 5 li

Bende biraz sinirlendim. Şu an herşey yolunda değil mi?

Bende biraz sinirlendim. Şu an herşey yolunda değil mi?
Canım protestan iğne olarak almaya çalış genelde düşük oldugu zaman kalçadan iğne olarak vurmak daha faydalı demişti doktorum da bana mesela alttan jel vermedi direk iğne olarak vermişti her ihtimale karşı diye sıkma canını iğneni yaptır sonra tekrar ölçtür Allahın izniyle bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…