2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Transferimin 8.gununde yaptığım idrar testinde 2.cizgi silikte olsa pozitif görmüştüm. Bugün 10.gun ve kan testi sonucumu aldım. HCG 35.9 çıktı. İnsaAllah normaldir ve herşey yolunda gider. Beklemek sabretmek çok zor Allah herkese güzel haberler nasip etsin.

Prolutex 1 kullanıyordum onu 2 ye çıkardı. Lutinus fitil günde 3 adet
Estrofem 3 adet
Oxapar 1 adet
Climara bant var birde
Bunlara ek proluton depot verdi 4 günde 1 kez
Baya da çokmuş ilaçların inşallah artış olur.Senin paylaşım sonrası ben de panik oldum ama yaptırmadım test.transferden iki gün önce 13,6 idi doktorum en az 20 istiyorum demişti iğneye başlattı sonra transfer oldum ama şimdi kaç hiç bilmiyorum

Sağ olasın arkadaşım. Her şeye panik durumu malum. Buda önemli bişey tabi orası ayrı. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde bize isteyen herkese nasip etsin inşallah. Göbekten yapıyordum yeterli gelmedi demekki.

Yanı benim mesela göbek yağlı diye etki etmez dedi kalçadan verdi dediğin gibi canım Rabbim sağlıklı sıhatli bize bağışlasın farklı imtihanlara giriyoruz ama inşallah sonunda hepsini atlatalım diyorum ya hala araştırıyorum kalp atışı duyulmaz mi kaçıncı hafta duydular ne oldu ne bitti o düşünceyi kafadan çıkaramıyorsun ki seni de çok iyi anlıyorum ne zorluklarla onlara kavuşuyoruz artık iyi olsun diyoruz ama ben bunları da küçük imtihanlar olarak görüyorum birde hepinize söylüyorum kızlar kün fe yekun çok çekin ol derse olur dilimiz duayla dönsün gerisi rabbimin takdiri bu günlerde geçecek inşallah

Kusura bakmayın istanbulu biliyorum dediginiz için sormak istedim antalyadan uçak ile gelsek mehmet hoca fulyada sanırım. Havaalanı ve fulya arası geçiş nasıl olur inan hiç bilmiyorum
Hangi havaalanından gelmeyi düşünüyosun ona göre tarif edeyim size elimden geldiğince

Merhaba kızlar benım bulantılar aldı başını gidiyor kendımı cok kötü hissediyorum doktor zofer diye bi ilac verdi ama hamılelikde kullanmayın yazıyor kafam karıştıı

Merhaba kızlar benım bulantılar aldı başını gidiyor kendımı cok kötü hissediyorum doktor zofer diye bi ilac verdi ama hamılelikde kullanmayın yazıyor kafam karıştıı
Yaa valla bende bazen midem falan bulanda bari diyorum çünkü hiçbi belirtim kalmadı korkuyorum ben geçmişte eczanede çalıştım 12 sene.canım zofer aşırı bulantı olduğunda veriyolardı hamilelere ama prilam diye bir ilaç var hamileler kullanıyo sadece bulantı için doktoruna onuda sorabilirsin

Benim arkadaşım baya kullandı zoferi o zaman kendisi de diyabet hemşiresiydi sağlıkçıydı yani ve metrobüse bile binemiyordu bulantıdan. Dayanamayacak gibiysen araştırıp kullanabilirsin

Vallahı hiç isteme bende diyodum bı olsa bulantı falan dıye ama sımdı aslaa cok kötü bişey kusturmuyoo habıre migdem bulanıyor acayıp kotu

Ağır bir ilaç diger ilaçlar fayda etmeyince bunu veriyorlar.Baslangic için bence kullanma metpamid kullan hem hafif hem etkili hem de ucuz

Ağır bir ilaç diger ilaçlar fayda etmeyince bunu veriyorlar.Baslangic için bence kullanma metpamid kullan hem hafif hem etkili hem de ucuz
Doktor bunu verıncee bısey demedım bende 65 tl içinde 10 tane var ama baya etkılı kullandım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…