İki havalimanıda km olarak aynı uzaklıkta canım.istanbul havalimanından tarif edeyim havaist diye otobüsler var havalimanının dışında sorduğunda gösterirler hemen ona binip taksim durağında inip ordan taksiyle 10dakikalık bir mesafesi varFulya şubesine hangi havalimanı daha yakın acaba
Gözünaydın çok şükürRabbime şükürler olsun akşam kalp atışını duyduk kızlarzoru atlattık artık kolay olur inşallah sürecimiz herkese akşamdan beri dua ediyorum yaşayın bu güzel anı diye
Bende gecen hafta meraktan olcturdum. 25 cikmisti. Ama transfer oncesinden itibaren duzenli olarak asagidaki ilaclari verdi doktorum. Hatta 13. Haftaya kadar hepsini kesin kullan dedi sonrasinda estroferm ve lutinusu birak dedi. geri kalanlari kendi doktorun karar verir demistiBugün birde progrsteron baktırayım dedim. Sonuç çok az çıkmış 9.9 transferimden bile az. Yarın doktorla konuşucam bakalım. İnşallah bi çaresi vardır.
Hadi gözün aydın canım.Saglicakla kucağına da almak nasip olsun inşallahRabbime şükürler olsun akşam kalp atışını duyduk kızlarzoru atlattık artık kolay olur inşallah sürecimiz herkese akşamdan beri dua ediyorum yaşayın bu güzel anı diye
Gözün Aydın canım çok sevindimRabbime şükürler olsun akşam kalp atışını duyduk kızlarzoru atlattık artık kolay olur inşallah sürecimiz herkese akşamdan beri dua ediyorum yaşayın bu güzel anı diye
25 iyi. İlaçların dozunu artırdı bakalım umarım artar. Senin göğüslerde dolgunluk var mı? Ben de hiç yok. Olması gerekir diye düşünüyorum. Taktım onaBende gecen hafta meraktan olcturdum. 25 cikmisti. Ama transfer oncesinden itibaren duzenli olarak asagidaki ilaclari verdi doktorum. Hatta 13. Haftaya kadar hepsini kesin kullan dedi sonrasinda estroferm ve lutinusu birak dedi. geri kalanlari kendi doktorun karar verir demisti
Pruluton
Estroferm
Lutinus
Coraspin
Folik asit
Hibor
10.hafta sonuna kadarestroferm i gebelikte kacinci haftaya kadar kullanin dedi doktorunuz kizlar size?
İlk betayi öğrendiğimiz de kontrole falan gittiğimde 2 ay demişti 6 haftam falan kaldı galiba sonra biraktirir heralde uygun gorurswestroferm i gebelikte kacinci haftaya kadar kullanin dedi doktorunuz kizlar size?
Normal canım 8.haftamdayım hiç kesilmedi o ağrıKızlar merhaba,
Sizler kadar tecrübeli değilim buralarda yeniyim :)
27 Ocakta yumurta toplama işlemi yapıldı. 1 şubatta 5. Gün tek embriyo transferi oldum.
İlk tüp bebek denemem. Devamlı adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım oluyor. Normal mi bu durum
Progesteron yükseldikçe ağrı oluyor. Mesela ben progestan iğneyi vuruyorum iki gün çok ağrıyor sonra geçiyor25 iyi. İlaçların dozunu artırdı bakalım umarım artar. Senin göğüslerde dolgunluk var mı? Ben de hiç yok. Olması gerekir diye düşünüyorum. Taktım ona
Çok teşekkür ederim.Normal canım 8.haftamdayım hiç kesilmedi o ağrı
Yani yuzde 30 artis var gibi. Eskiye nazaran farkediliyor :) bakalim 8. Haftam bitti canim insallah sorunsuz herkes atlatir su surecleri25 iyi. İlaçların dozunu artırdı bakalım umarım artar. Senin göğüslerde dolgunluk var mı? Ben de hiç yok. Olması gerekir diye düşünüyorum. Taktım ona
Banada 12. Hafta sonu dediler canim, uzun kullanimda zarari varmis bebege cunku 12 bile fazla ama mecbur tutunmasi icin10.hafta sonuna kadar
Kasıkta ağrıların oluyor mu? Çok araştırdımda en çok 8.haftada olurmuş sen de oldumuYani yuzde 30 artis var gibi. Eskiye nazaran farkediliyor :) bakalim 8. Haftam bitti canim insallah sorunsuz herkes atlatir su surecleri
Arkadaşım lutınusu doğuma kadar kullandı. Zararı yoktur bence ya yani inşallahBanada 12. Hafta sonu dediler canim, uzun kullanimda zarari varmis bebege cunku 12 bile fazla ama mecbur tutunmasi icin
Ince sizi seklinde nadir oluyor canim. Ama bu haftalarda olabilir demisti doktorum en azindan su 4. Aya gelsek bi rahatlayacam :) ikiz bide benim. Hep tedirginim ikisinide Allah bagislar bize insallah. Kalp atislarinı duyduktan sonra sımsıkı bağlansınlar birbirlerine dua ettim hep bakalımKasıkta ağrıların oluyor mu? Çok araştırdımda en çok 8.haftada olurmuş sen de oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?