Evet yaa rabbim göstersin o günleri. Allah bağışlasın canım kazasız belasız geçsin bu aylarInce sizi seklinde nadir oluyor canim. Ama bu haftalarda olabilir demisti doktorum en azindan su 4. Aya gelsek bi rahatlayacam :) ikiz bide benim. Hep tedirginim ikisinide Allah bagislar bize insallah. Kalp atislarinı duyduktan sonra sımsıkı bağlansınlar birbirlerine dua ettim hep bakalım
Merhaba ikisinede sağ sağlim kavuştursun sizi RabbimInce sizi seklinde nadir oluyor canim. Ama bu haftalarda olabilir demisti doktorum en azindan su 4. Aya gelsek bi rahatlayacam :) ikiz bide benim. Hep tedirginim ikisinide Allah bagislar bize insallah. Kalp atislarinı duyduktan sonra sımsıkı bağlansınlar birbirlerine dua ettim hep bakalım
12. Gun 1368 , 14. Gun 4300 du canımMerhaba ikisinede sağ sağlim kavuştursun sizi Rabbimsizin beta değerleriniz kaçtı bende merak içindeyim daha kese görmeye çok var
Benim önceki transferimde progrsteron değerim baya yüksekti hiç südyen falan takamıyodum.boş kese çıktı oda gerçi. Şu an çok rahat koş de koşarımProgesteron yükseldikçe ağrı oluyor. Mesela ben progestan iğneyi vuruyorum iki gün çok ağrıyor sonra geçiyor
Bence varya vücudu betaya alışık olan rahat oluyor.Benim önceki transferimde progrsteron değerim baya yüksekti hiç südyen falan takamıyodum.boş kese çıktı oda gerçi. Şu an çok rahat koş de koşarımneyse o kadar iğne ilaç e bite betahcg artırır heralde
Ya herşey yolunda gitsinde. Olmasa da olurBence varya vücudu betaya alışık olan rahat oluyor.hormonlar etkilemiyor bizi ne mide bulantısı var bende ne hassasiyet
Ben 38 yaşındayım.Merhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
Ben 23 ama yaşla degıl allah nasip ederse oluyorMerhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
Maşallah katlama fazlaymış12. Gun 1368 , 14. Gun 4300 du canım
Ben 35 ilk deneme negatifMerhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
Ben 33 2. tüp bebek tedavimizMerhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
Merhabalar kusuruma bakmayın valla kötüydüm kaç gündürMerhaba canım 30 ocak da 1 embriyo transferi yapıldı. Bugün transfer sonrası 7. Günüm sabah kaset testten yaptım negatif çıktı. Kaset teste çok güvenmiyorum ovülasyon testi yapıcam bakalım onda da çıkmazsa artık 11 inde kan testi yaptırıcam. Sen yaptınmı test ?
Kusura bakmayın kötüydüm yaptırdım test kanda işte ilki 2.63 iki gün sonrası 4.81kan testinmi negatif ?
Merhaba sizin şu an kaç haftalık gözüküyor tekrar kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim 7+1 dedi 8 haftalık olması gerekirdi dedi canım sıkıldı2 ocakta transfer oldum 27 ocakda keseyi gördüm canım
Benimde transfer 2 ocak 5.gün embriyosuyduMerhaba sizin şu an kaç haftalık gözüküyor tekrar kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim 7+1 dedi 8 haftalık olması gerekirdi dedi canım sıkıldı
Erken yapıldığı için değer düşük ama artış var sonuçta tutunma geç olmuş.Acigi kapatır merak etmeyinKusura bakmayın kötüydüm yaptırdım test kanda işte ilki 2.63 iki gün sonrası 4.81ilaçlara devammış iki gün sonra tekrar
7+1 8 haftalık zaten doktorun kafasımı güzelMerhaba sizin şu an kaç haftalık gözüküyor tekrar kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim 7+1 dedi 8 haftalık olması gerekirdi dedi canım sıkıldı
31 canım. Ama yaşla alakalı değil kesinlikle. Stres, beslenme şekli, alkol, sigara çoğu şey etkiliMerhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
2 kat artmış ama. Önemli olan artış biliyorsun. Geç tutunmuş olabilir. Sen devam et ilaçlara. Yoksa niye artsın?Merhabalar kusuruma bakmayın valla kötüydüm kaç gündüryaptırdım ben test 6. Gün:2,63 8. Gün: 4,81 yemin ederim anlam veremiyorum. Doktorum ilaçlara devam diyip duruyor ama normal değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?