2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet yaa rabbim göstersin o günleri. Allah bağışlasın canım kazasız belasız geçsin bu aylar

Merhaba ikisinede sağ sağlim kavuştursun sizi Rabbim sizin beta değerleriniz kaçtı bende merak içindeyim daha kese görmeye çok var

Progesteron yükseldikçe ağrı oluyor. Mesela ben progestan iğneyi vuruyorum iki gün çok ağrıyor sonra geçiyor
Benim önceki transferimde progrsteron değerim baya yüksekti hiç südyen falan takamıyodum.boş kese çıktı oda gerçi. Şu an çok rahat koş de koşarım neyse o kadar iğne ilaç e bite betahcg artırır heralde

Bence varya vücudu betaya alışık olan rahat oluyor.hormonlar etkilemiyor bizi ne mide bulantısı var bende ne hassasiyet

Merhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.

Ben 38 yaşındayım.

Ben 23 ama yaşla degıl allah nasip ederse oluyor

Ben 35 ilk deneme negatif
Bu sefer için de test günümu bekliyorum

Ben 33 2. tüp bebek tedavimiz

Merhabalar kusuruma bakmayın valla kötüydüm kaç gündür yaptırdım ben test 6. Gün:2,63 8. Gün: 4,81 yemin ederim anlam veremiyorum. Doktorum ilaçlara devam diyip duruyor ama normal değil ki

31 canım. Ama yaşla alakalı değil kesinlikle. Stres, beslenme şekli, alkol, sigara çoğu şey etkili

Merhabalar kusuruma bakmayın valla kötüydüm kaç gündür yaptırdım ben test 6. Gün:2,63 8. Gün: 4,81 yemin ederim anlam veremiyorum. Doktorum ilaçlara devam diyip duruyor ama normal değil ki
2 kat artmış ama. Önemli olan artış biliyorsun. Geç tutunmuş olabilir. Sen devam et ilaçlara. Yoksa niye artsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…