29 yaşındayımMerhaba arkadaşlar, pozitifi görenler sağlıkla alsın inş kucagina, olumsuz olanlara da güç versin Allah, ben bir şey merak ediyorum genelde pozitif çıktınız, bu yüzden yaşlarınızı merak ediyorum, çünkü 40 yaş civarı başarıyı yakalamak zor, sanırım gençsininiz, tüp bebek merkezinde şöyle bir göz gezdiriyorum çoğu genç, cevap verirseniz sevinirim.
Ben yarın gidicem arkadaşım kontrole.benimki dondurulmuş embriyoydu ekim ayında yumurta toplama işlemim yapıldı ekimin sonunda polipim vardı alındı doktorum bide rahmime çizik attı oyüzden iki ay sonra yapıldı transferim 2ocakda.son adet tarihini baz aşıyo doktorum 6+1 di gittiğimde doktorum haftasına göre kese küçük dedi bebeğide göremedi ilaçlarıma devam ediyorum yarın gidicem kontroleMerhaba sizin şu an kaç haftalık gözüküyor tekrar kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim 7+1 dedi 8 haftalık
Ah ahhh keşke Rabbim ol derse olur2 kat artmış ama. Önemli olan artış biliyorsun. Geç tutunmuş olabilir. Sen devam et ilaçlara. Yoksa niye artsın?
Ayyy inşallah inşallahErken yapıldığı için değer düşük ama artış var sonuçta tutunma geç olmuş.Acigi kapatır merak etmeyin
İnşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla ikimizindeBen yarın gidicem arkadaşım kontrole.benimki dondurulmuş embriyoydu ekim ayında yumurta toplama işlemim yapıldı ekimin sonunda polipim vardı alındı doktorum bide rahmime çizik attı oyüzden iki ay sonra yapıldı transferim 2ocakda.son adet tarihini baz aşıyo doktorum 6+1 di gittiğimde doktorum haftasına göre kese küçük dedi bebeğide göremedi ilaçlarıma devam ediyorum yarın gidicem kontrole
Allah yardımcın olsun cnmAyyy inşallah inşallahben halen negatif diye düşünüyordum valla günlerdir kötüyüm bu nedenle hep ağladım mucize olsun
Aminnnn canım benim bu yolda Rabbim yardım etsin herkese ne zormuşAllah yardımcın olsun cnminşaallah yükselir değerin.
Amin cnm.Aynen çok zorrr kalçalarım delik deşik oldu.Kolonyali mendil koymaktan bittim.İnsaallah kucağımıza da alırız.Yarin gidicez transferden bu yana ilk defa bakalım ne diyecekAminnnn canım benim bu yolda Rabbim yardım etsin herkese ne zormuş
Progestan acıtıyorsa elinde ısıt yapmadan önce iki seferdir öyle yapıyorum acımadı hiç. İlkinde yürüyemiyordumAmin cnm.Aynen çok zorrr kalçalarım delik deşik oldu.Kolonyali mendil koymaktan bittim.İnsaallah kucağımıza da alırız.Yarin gidicez transferden bu yana ilk defa bakalım ne diyecek
Sağlık ocağında yaptırıyorum hemen cikiyorum onlar da yapmazki suratları sirke satıyor mubareklerinProgestan acıtıyorsa elinde ısıt yapmadan önce iki seferdir öyle yapıyorum acımadı hiç. İlkinde yürüyemiyordum
Neden aklım başımdan gidiyor dedin canım. Çok mu sancı oluyorİğne yapmadılar mı peki sana transferden sonra. Ben yürürken çok rahatım, kasık ağrım da yok ama tuvalete çıkacağım zaman aklım başımdan gidiyo.
Kalçadan iğneyi kendin mi vuruyorsunProgestan acıtıyorsa elinde ısıt yapmadan önce iki seferdir öyle yapıyorum acımadı hiç. İlkinde yürüyemiyordum
Canım inşaAllah hayırlı güzel haberler alırsın. Nerde hangi doktorda yapıldıArkadaşlar merhaba, yeni transfer olanlara hayırşı haber almak nasip olur umarım hamile olanlara da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim. Ben doğal yollar ile gebe kalan ancak erken haftalarda düşük yapan bir hastayım bu nedenle genetikli tüp bebek kararı aldık. 20 ocakta 2. Transferimi oldum, genetikten olumlu dönmüş 5 aa embriyom yine tutmadı öncesinde de rahime çizik atılmıştı. Bu süreçte yapabileceğimiz ekstra ne kaldı bilmiyorum ama fikirlerinize ve desteğinize ihtiyacım var böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?
Maalesef doğru diyorsunSağlık ocağında yaptırıyorum hemen cikiyorum onlar da yapmazki suratları sirke satıyor mubareklerin
Yok yok hayır arkdasım gelip yapıyor o gelene kadar öyle yapıyorumKalçadan iğneyi kendin mi vuruyorsun
E biz bulamazsak arkadaş nolcakYok yok hayır arkdasım gelip yapıyor o gelene kadar öyle yapıyorum
Hapınıda kullanmıyor musun? Evet ya iğne etkili diye dayıyorlarE biz bulamazsak arkadaş nolcakhap verseler keşke tüp bebek de
Kuzum ben 9 gün sonra nasipse başlıcam. Karar aşamasındayım Doktor içinHapınıda kullanmıyor musun? Evet ya iğne etkili diye dayıyorlar
Anladım canım pardonKuzum ben 9 gün sonra nasipse başlıcam. Karar aşamasındayım Doktor için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?