2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

29 yaşındayım

Merhaba sizin şu an kaç haftalık gözüküyor tekrar kontrole gittiniz mi? Ben bugün gittim 7+1 dedi 8 haftalık
Ben yarın gidicem arkadaşım kontrole.benimki dondurulmuş embriyoydu ekim ayında yumurta toplama işlemim yapıldı ekimin sonunda polipim vardı alındı doktorum bide rahmime çizik attı oyüzden iki ay sonra yapıldı transferim 2ocakda.son adet tarihini baz aşıyo doktorum 6+1 di gittiğimde doktorum haftasına göre kese küçük dedi bebeğide göremedi ilaçlarıma devam ediyorum yarın gidicem kontrole

2 kat artmış ama. Önemli olan artış biliyorsun. Geç tutunmuş olabilir. Sen devam et ilaçlara. Yoksa niye artsın?
Ah ahhh keşke Rabbim ol derse olur İlaçları iğneleri yeniledik tekrar aldık kullanmaya devam ediyorum canım çok teşekkürler

10.gün değerim 54. 12. Gun değerim 66 cıktı arkadaşlar.sizce bu noktadan sonra bir şeyler değişebilir mi sizce.

İnşallah her şey yolunda gider hayırlısıyla ikimizinde

Amin cnm.Aynen çok zorrr kalçalarım delik deşik oldu.Kolonyali mendil koymaktan bittim.İnsaallah kucağımıza da alırız.Yarin gidicez transferden bu yana ilk defa bakalım ne diyecek
Progestan acıtıyorsa elinde ısıt yapmadan önce iki seferdir öyle yapıyorum acımadı hiç. İlkinde yürüyemiyordum

Canım inşaAllah hayırlı güzel haberler alırsın. Nerde hangi doktorda yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…