2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Neden aklım başımdan gidiyor dedin canım. Çok mu sancı oluyor
Evet, panik atak gibi çarpıntı, terleme, titreme, baş dönmesi, mide bulantısı hepsini bir anda yaşamıştım.. Allahtan tekrar olmadı, birtek transferden sonraki gün oldu ve geçti şükür

Hangi doktor benimde bahçeci bend e aynı ilaçları kullaniyorum

Üzüldüm kuzum, ama hayırlısı böyleymiş diyelim, herşey bizim için sonuçta.. Umarım en doğru zamanda yavrunu kucağına alırsın
Amin canım ben idrarda negatifi görmüştüm zaten din öğrendiğimde çok da üzülmedim aslında doktora test sonucumu değil ikinci transfer tarihimi öğrenmeye geldim deyince şok oldu kahkahayı patlattı 20-25 güne ikinci transfer 5 tane dondurulmuş var artık hangisi tutarsa hayırlısı ile bakalım

Allahtan ki dondurulmuşun var, bu çok iyi bi haber.. Herşeye baştan başlamayacaksın

Evet ilk denememdi, ve bir tane embriyom vardı sadece. Tutunacak diye çok inanmıştım. Bomboş hissediyorum şuan kendimi
seni çok iyi anlıyorum canım bende geçen ay tüp bebek yaptırmıştım tek yumurtam olmuştu oda tutmadı ama ben hastaneye bağlıyorum 2. günü hemen transfer ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…