Aminn canım inşaAllah hepimizinAnladım canım pardono zaman en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Evet, panik atak gibi çarpıntı, terleme, titreme, baş dönmesi, mide bulantısı hepsini bir anda yaşamıştım.. Allahtan tekrar olmadı, birtek transferden sonraki gün oldu ve geçti şükürNeden aklım başımdan gidiyor dedin canım. Çok mu sancı oluyor
Nereler var aklında, ön görüşme için randevu aldığın yerler var mı?Kuzum ben 9 gün sonra nasipse başlıcam. Karar aşamasındayım Doktor için
Canım ulun Uluğ, medicalpark göztepe Aynur Erşahin, yasemin çekmez ve murat bozkurt. 9 gün içinde karar verip başlamam lazım.Nereler var aklında, ön görüşme için randevu aldığın yerler var mı?
Bende medicalpark Pendikte yaptırdım, sonucum ne bilmiyorum ama doktorumu cidden çok sevdim. Bebek gibi ilgileniyor resmenCanım ulun Uluğ, medicalpark göztepe Aynur Erşahin, yasemin çekmez ve murat bozkurt. 9 gün içinde karar verip başlamam lazım.
inşallah güzel bi şekilde artış devam ederKusura bakmayın kötüydüm yaptırdım test kanda işte ilki 2.63 iki gün sonrası 4.81ilaçlara devammış iki gün sonra tekrar
Her hastanenin ve doktorun biraz farklılıklar gösteriyo bence transfere gitmeden çok araştırmıştım bazıları sizin dediğiniz gibi hiç yatırmamışlar bahçecide tedavi görüyorum burası dinlendirmeden göndermiyo.tabi tutunuyosa hertürlü tutunuyodur kimisi test gününe kadar sürekli yatıyo ama negatif sonuç alıyo kader kosmet canım herşeyin hayırlısıBende prolutex kullanıyorum sabah akşam,estrofem günde 3defa,coraspin ve decavit günde bir geceleride yatmadan önce progestan fitilim var
Hangi doktor benimde bahçeci bend e aynı ilaçları kullaniyorumHer hastanenin ve doktorun biraz farklılıklar gösteriyo bence transfere gitmeden çok araştırmıştım bazıları sizin dediğiniz gibi hiç yatırmamışlar bahçecide tedavi görüyorum burası dinlendirmeden göndermiyo.tabi tutunuyosa hertürlü tutunuyodur kimisi test gününe kadar sürekli yatıyo ama negatif sonuç alıyo kader kosmet canım herşeyin hayırlısıBende prolutex kullanıyorum sabah akşam,estrofem günde 3defa,coraspin ve decavit günde bir geceleride yatmadan önce progestan fitilim var
Merhabalar Tatlım benim testim negatif
Ebru öztürkHangi doktor benimde bahçeci bend e aynı ilaçları kullaniyorum
Üzüldüm kuzum, ama hayırlısı böyleymiş diyelim, herşey bizim için sonuçta.. Umarım en doğru zamanda yavrunu kucağına alırsınMerhabalar Tatlım benim testim negatif
Keşke dediğin gibi olsaydı, ama maalesef yaşla birlikte yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor, teşekkürlerBen 23 ama yaşla degıl allah nasip ederse oluyor
Tabiki bunlar çok etkili, fakat yaşta maalesef yumurta kalitesini ve sayısını çok etkiliyor, teşekkürler31 canım. Ama yaşla alakalı değil kesinlikle. Stres, beslenme şekli, alkol, sigara çoğu şey etkili
Amin canım ben idrarda negatifi görmüştüm zaten din öğrendiğimde çok da üzülmedim aslında doktora test sonucumu değil ikinci transfer tarihimi öğrenmeye geldim deyince şok oldu kahkahayı patlattıÜzüldüm kuzum, ama hayırlısı böyleymiş diyelim, herşey bizim için sonuçta.. Umarım en doğru zamanda yavrunu kucağına alırsın
Allahtan ki dondurulmuşun var, bu çok iyi bi haber.. Herşeye baştan başlamayacaksınAmin canım ben idrarda negatifi görmüştüm zaten din öğrendiğimde çok da üzülmedim aslında doktora test sonucumu değil ikinci transfer tarihimi öğrenmeye geldim deyince şok oldu kahkahayı patlattı20-25 güne ikinci transfer 5 tane dondurulmuş var artık hangisi tutarsa hayırlısı ile bakalım
Allah sabırlar versin canım ilk denemenmiydi senindeBenim sonucumda negatif geldi. Umarım kalan arkadaşlar güzel haberler alırlar
Evet ilk denememdi, ve bir tane embriyom vardı sadece. Tutunacak diye çok inanmıştım. Bomboş hissediyorum şuan kendimiAllah sabırlar versin canım ilk denemenmiydi seninde
seni çok iyi anlıyorum canım bende geçen ay tüp bebek yaptırmıştım tek yumurtam olmuştu oda tutmadı ama ben hastaneye bağlıyorum 2. günü hemen transfer ettilerEvet ilk denememdi, ve bir tane embriyom vardı sadece. Tutunacak diye çok inanmıştım. Bomboş hissediyorum şuan kendimi
Yok bana dediler, bak tek kaldı, istersen donduralım tekrar toplayalım, ben istemedimseni çok iyi anlıyorum canım bende geçen ay tüp bebek yaptırmıştım tek yumurtam olmuştu oda tutmadı ama ben hastaneye bağlıyorum 2. günü hemen transfer ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?