2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar ben bugün kontrole gittim 10gün önce kesede bebek görünmemişti normalde 8+2 olmam gerekirken bugün 6+3 çıktı bebek büyümüş kalp atışıda görünüyo ama çok yavaş büyük ihtimalle düşük olcakmış bir hafta sonra tekrar bakıcak

Ama kalp atışıda var büyümüşte neden düşük olacakmış

Canlarım negatif haberlerine üzüldüm. Nasıl bi boşluk bilirim. Ancak bu bir süreç bir tedavi. Allah en tez zamanda en kolayından evlatlarımızı bizlere kısmet etsin. Çok emek veriyoruz çok ümit ediyoruz. Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

Kalp atışı yavaş gelişimi yavaş büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek dedi ama ilaçları kesmedi kalp atışı var diye bi hafta spnra bidaha bakalım bi mucize olur belki dedi
Rabbim bu mucizeyi inşallah yaratacaktır. Her şeyde var bir hayır. İçini ferah tut bol duamızı yollayalım bebişe

Negatif olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.Rabbim sabrınizi artırsın ne diyim onlarda zamanını bekliyor

Ben de bugün transferden sonra ilk kez Dr a gittim keseyi gördük inşaallah şimdilik 1 tane dedi ben 2 bekliyodum ama sağlık olsun

İstanbulda yaşıyorum ben memnunum ebru hanımdan çok güzel ilgileniyo
Tedavi esnasında kac kez gittiniz kliniğe çok sık çağıran bir dr mu.sehir dışından geliyoruz.on görüşme adetin 2 gunu yumurta büyüme sürecinde toplamaya kadar sık sık kontrol ediyormu.

Tedavi esnasında kac kez gittiniz kliniğe çok sık çağıran bir dr mu.sehir dışından geliyoruz.on görüşme adetin 2 gunu yumurta büyüme sürecinde toplamaya kadar sık sık kontrol ediyormu.
Mehmet reşit beyinde yorumları çok iyi bu forumdada mehmet beye giden arkadaşlarımız var.beni haftada bir kere çağırıyodu sanırım tamda hatırlayamıyorum eylül ayıydı üzerinden zaman geçti.ama şehir dışından gelen çok hasta var ona göre bi plan çıkartıyolar diye biliyorum yardımcı oluyolar baya yani

Çok teşekkür ederim. Biz antalyadan geleceğiz kızımı bırakacağız aklım onda kalacak zorlu bir süreç olacak

Kalp atışı yavaş gelişimi yavaş büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek dedi ama ilaçları kesmedi kalp atışı var diye bi hafta spnra bidaha bakalım bi mucize olur belki dedi
Hayırlısıyla büyüsün gelişsin inşallah. Allah büyük umut kesilmez. Allahım hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın inşallah.

Benimde 3. Transferim. Iki blastokist transferi oldu 8 subatta. Dun idrar testi yaptim 4.gun sonuc negatif pazartesi 8.gun kan testi yapicam insallah positif tir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Herkese merhaba yeni uye oldum dr ebru ozturke gitmeyi planliyorum dondurulmus transfer için suan sizler hangi asamadasnz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…