Benimde Ebru hanım doktorumEbru öztürk
Ahh canım çok üzüldüm ama hayırlısı diyelim yapabileceğimiz bişey yok biz elimizden geleni yapıyorum gerisi Allah’a kalmış. Rabbim sabır versin hepimizeBenim sonucumda negatif geldi. Umarım kalan arkadaşlar güzel haberler alırlar
Ama kalp atışıda var büyümüşte neden düşük olacakmışKızlar ben bugün kontrole gittim 10gün önce kesede bebek görünmemişti normalde 8+2 olmam gerekirken bugün 6+3 çıktı bebek büyümüş kalp atışıda görünüyo ama çok yavaş büyük ihtimalle düşük olcakmış bir hafta sonra tekrar bakıcak
Kalp atışı yavaş gelişimi yavaş büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek dedi ama ilaçları kesmedi kalp atışı var diye bi hafta spnra bidaha bakalım bi mucize olur belki dediAma kalp atışıda var büyümüşte neden düşük olacakmış
Rabbim bu mucizeyi inşallah yaratacaktır. Her şeyde var bir hayır. İçini ferah tut bol duamızı yollayalım bebişeKalp atışı yavaş gelişimi yavaş büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek dedi ama ilaçları kesmedi kalp atışı var diye bi hafta spnra bidaha bakalım bi mucize olur belki dedi
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim bu mucizeyi inşallah yaratacaktır. Her şeyde var bir hayır. İçini ferah tut bol duamızı yollayalım bebişe
Memnun musunuz ebru hanımdan.sehir dışından mı gidiyorsunuz.Ebru öztürk
İstanbulda yaşıyorum ben memnunum ebru hanımdan çok güzel ilgileniyoMemnun musunuz ebru hanımdan.sehir dışından mı gidiyorsunuz.
Ebru hanım ile mehmet reşit bey arasında kaldımİstanbulda yaşıyorum ben memnunum ebru hanımdan çok güzel ilgileniyo
Tedavi esnasında kac kez gittiniz kliniğe çok sık çağıran bir dr mu.sehir dışından geliyoruz.on görüşme adetin 2 gunu yumurta büyüme sürecinde toplamaya kadar sık sık kontrol ediyormu.İstanbulda yaşıyorum ben memnunum ebru hanımdan çok güzel ilgileniyo
Mehmet reşit beyinde yorumları çok iyi bu forumdada mehmet beye giden arkadaşlarımız var.beni haftada bir kere çağırıyodu sanırım tamda hatırlayamıyorum eylül ayıydı üzerinden zaman geçti.ama şehir dışından gelen çok hasta var ona göre bi plan çıkartıyolar diye biliyorum yardımcı oluyolar baya yaniTedavi esnasında kac kez gittiniz kliniğe çok sık çağıran bir dr mu.sehir dışından geliyoruz.on görüşme adetin 2 gunu yumurta büyüme sürecinde toplamaya kadar sık sık kontrol ediyormu.
Çok teşekkür ederim. Biz antalyadan geleceğiz kızımı bırakacağız aklım onda kalacak zorlu bir süreç olacakMehmet reşit beyinde yorumları çok iyi bu forumdada mehmet beye giden arkadaşlarımız var.beni haftada bir kere çağırıyodu sanırım tamda hatırlayamıyorum eylül ayıydı üzerinden zaman geçti.ama şehir dışından gelen çok hasta var ona göre bi plan çıkartıyolar diye biliyorum yardımcı oluyolar baya yani
Hayırlısıyla büyüsün gelişsin inşallah. Allah büyük umut kesilmez. Allahım hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın inşallah.Kalp atışı yavaş gelişimi yavaş büyük ihtimalle sağlıksız bi bebek dedi ama ilaçları kesmedi kalp atışı var diye bi hafta spnra bidaha bakalım bi mucize olur belki dedi
Allah razı olsun.amin inşallahhHayırlısıyla büyüsün gelişsin inşallah. Allah büyük umut kesilmez. Allahım hayırlısıyla bebeğini sana bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?