2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benimde 3. Transferim. Iki blastokist transferi oldu 8 subatta. Dun idrar testi yaptim 4.gun sonuc negatif pazartesi 8.gun kan testi yapicam insallah positif tir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Yani afedersiniz ama 4. Gün idrar testi yapmak hangi akla hizmet boşu boşuna kendını üzüp bebeginii strese sokuyorsun kımın çıkmış 4. Gun de sen üzülüyorsun boşyere 8. Gunden önce cıkmaz

Arkadaşlar aklım durdu.10.gün 54 12.gün 66 14.gün 112.4 gün sonra tekrar istediler.siz bu kimyasal mi.dis gebelik mi

Arkadaşlar aklım durdu.10.gün 54 12.gün 66 14.gün 112.4 gün sonra tekrar istediler.siz bu kimyasal mi.dis gebelik mi
12. Gün 66 iki katı artsaydi 132 olacaktı 20 aşağı çok değil.bence 10-12.gunlere göre arayı biraz kapatmış inşallah tamamen kapatır da kimyasal olmaz.

Aklina kotu getirme bence yavas ilerliyor gebeligin. Dis gebelik degil cunku dis gebelik yasadim bende azar azar artmıyor. Seninksii normal gebelikte ama riskli olabilir

Keşke dediğin gibi olsaydı, ama maalesef yaşla birlikte yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor, teşekkürler
Valla hiç umudunuzu kaybetmeyin yumurta sayım iyi embriyolarım kaliteliydi olmaması için hiçbir sebep yoktu (!) ama Allah nasip etmedi. Zaten bu iş sadece bir yumurta ile oluyor. Ve şöyle ki ben ilk denemede gebe kaldım ama bebek sağlıksızdı ve ben kanama ile attım sandım 7 gün regl kanaması oldu meğer düşmemiş. 20 kg damacana taşımıştım düşmemiş. İlaç verildi düşmedi.Ancak vakumlu kanül ile çekildi ve gebelik sonlandı. Düşük tehlikesi yaşayanlar sakın kendinizi suçlamayın bakın neler oldu da düşmedi Rabbim öyle takdir ettiği için. Allah neyi nasip ederse o, her zaman iyi düşünmek çok zor biliyorum ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin. Plan yapmayın şöyleyse böyle demeyin elinizden geleni yapıp takdiri Allah’a bırakın. Hepimiz dua edelim Rabbim bizi evlatlarımıza kavuştursun.

Çok doğru söylüyorsun Allah ol derse olur imtihanlar farklı farklı senelerce neleri göze alıp istiyoruz bazen ben ne yapayım çok istemekten başka dedim ama sonra anlıyor insan sınandıgını benim mesela oldu ama bitiyor muymuş hayır kalp atışı duyamadım sitrese gir başka bişey çıkar ne olacak acaba hep bi sınanacagımız şeyler çıkıyor bazısı çok kolay ulaşırken biz bişeyleri kazıya kazıya çırpına çırpına yapıyoruz olmadıysa ağlarım 2 gün sonra silerim gözyaşımı sonuna kadar savaşırım nasiplen öte yol yok Allah herkese en kısa yoldan nasip etsin ama zorluyorsa da daha iyisi olacağı içindir hepinize dua ediyorum gebe arkadaşlarıma rabbim sağlık sıhhat versin bir açmazda doğurmayı nasşp etsin hamile kalmak isteyen anne adayları arkadaşlarıma da hiç bir yönteme gerek kalmadan kendiliğinden gelsin inşallah en tez zmanda

Canım sen kontrole ne zaman gidecektin.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN NEGATIF ALANLAR INSALLAH TEZ VAKITTE NASIP OLSUN DOKTORUNUZ EBRU HNM MI HEPINIZIN BIR NEGATIFIM VAR BENIM DE 2 YIL ONCE TEKRAR GIDECEGIM DONDURULMUS ICIN:S Histereskopi rahim cizdirme onerdi mi size negatif alanlara?

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN NEGATIF ALANLAR INSALLAH TEZ VAKITTE NASIP OLSUN DOKTORUNUZ EBRU HNM MI HEPINIZIN BIR NEGATIFIM VAR BENIM DE 2 YIL ONCE TEKRAR GIDECEGIM DONDURULMUS ICIN:S Histereskopi rahim cizdirme onerdi mi size negatif alanlara?
Benim doktorum ebru hanım ilk denemede pozitif sonucu aldık ama bebeğin kalp atışları yavaş 2haftada geri muhtemelen sağlıksız bir gebelik .benim polip vardı onu alırken rahime çizikde attı 2ay sonrada transferimi yaptı

Merhabalar kusuruma bakmayın valla kötüydüm kaç gündür yaptırdım ben test 6. Gün:2,63 8. Gün: 4,81 yemin ederim anlam veremiyorum. Doktorum ilaçlara devam diyip duruyor ama normal değil ki
Benim negatif çıktı malesef gebelik yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…