Dualarımız seninle hayırlı,güzel haberlerini bekliyoruzKızla bugün doktora gideceğim dua edin bana hayırlı sonuçlar alayım inşallah
Aaaayyyy heyecanla seni bekliyoruz güzel haberlerinle inşallahKızla bugün doktora gideceğim dua edin bana hayırlı sonuçlar alayım inşallah
Malesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Allah allah bu zamandada kanamanda ağrında olmadı dimi hayret bir şey. Bence başka bir doktora git bende ilk gittiğim doktor bebeği yolk kesesini göremedi ertesi gün başka bir doktora gittiğimde her şeyi göstermişti doktprMalesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Nasıl olurrMalesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Başka ama devlete gittim perşembeye başka bir doktora aldım oda kürtaj derse yapacak bişey yok unuttum o anın şaşkınlığı ilE bebek vardı nasıl kayboluyor diye zaten yok kesede düzensiz dedi geçtiNasıl olurrbebek görünmüştüü gecen gittiginde ya baska doktoramı gittin aynı yeremıı ??
Doktoru aradım ayrıntılı bakmamıştır dedi vajinal bakayım da demedi ama geçen haftada kalp atışını alamamıştı şimdide bebek bile yok diyince artık umut felan kalmadıAllah allah bu zamandada kanamanda ağrında olmadı dimi hayret bir şey. Bence başka bir doktora git bende ilk gittiğim doktor bebeği yolk kesesini göremedi ertesi gün başka bir doktora gittiğimde her şeyi göstermişti doktpr
Perşembe inşallah canım( ben kendim için araştırırken bikaç kişide böyle okudum canım bazıları başka doktora gitmiş görmüş bazıları görememiş bi başka doktoradamı görünsen bugün acaba
Karnından mı baktıı vajınal mıı ?Başka ama devlete gittim perşembeye başka bir doktora aldım oda kürtaj derse yapacak bişey yok unuttum o anın şaşkınlığı ilE bebek vardı nasıl kayboluyor diye zaten yok kesede düzensiz dedi geçti
Karından bakmış vajinal bile bakmadı dediKarnından mı baktıı vajınal mıı ?
Bazı doktorlarda cidden çok tuhaf ben tedavi gördüğüm doktora gidiyorum hâlâ kontrole hep vajinal muayene ediyo.bu doktor karından görememiş tenezzül edip bakmamış vajinalden zaten aşırı stresli bi süreçteyiz normal gebelere göre 2kat fazla kürtaj lafını kullanmak bukadar kolay olmamalıDoktoru aradım ayrıntılı bakmamıştır dedi vajinal bakayım da demedi ama geçen haftada kalp atışını alamamıştı şimdide bebek bile yok diyince artık umut felan kalmadı
Kesinlikle devlet özelliklee sinir bozuyor gercekten benım ilkdefa dr bugun karından baktıı ve zar zor gorunuyorduu 8 haftalıgım bence o doktor görmedii mutlaka baska doktora gitmeli mümkğnse özele !Bazı doktorlarda cidden çok tuhaf ben tedavi gördüğüm doktora gidiyorum hâlâ kontrole hep vajinal muayene ediyo.bu doktor karından görememiş tenezzül edip bakmamış vajinalden zaten aşırı stresli bi süreçteyiz normal gebelere göre 2kat fazla kürtaj lafını kullanmak bukadar kolay olmamalı
Malesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Canım üzüldüm. Ne desem bilmiyorum. Emin olmak için başka bir doktora daha git istersen. İyi ol ama. Benimde başıma geldi 2 kez kalp atışını duyduktan sonra kaybettim. Umarım sen güzel haberlerle devam edersin. Allah gönlüne göre versin inşallahMalesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Bugün Mehmet beyle görüştüm. Ücrette asla bişey yapamam diyor. Benim de o ücreti verecek kudretim yok gidemiyorum işteMerhaba 650 TL muayene ücreti bahçeci nin tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç 12.000 TL şuanda
Allah yardimciniz olsun insallah hayirli haberlerinizi alirizzBenim doktorum ebru hanım ilk denemede pozitif sonucu aldık ama bebeğin kalp atışları yavaş 2haftada geri muhtemelen sağlıksız bir gebelik .benim polip vardı onu alırken rahime çizikde attı 2ay sonrada transferimi yaptı
Bu durumu hiç bilmiyorum hiç tecrübem olmadığı için ama kürtaj durumu olursa imkanın varsa devlette kürtaj yaptırma benim ki vakumlu kürtaj oldu çok da kolay oldu. O şekilde Rahime de zarar vermiyormuş ayrıca öncesinde bana cytocec diye sadece kadın doğumcularda olan düşük hapı verdi bende etki yaratmadı bir türlü düşmedi ama en azından rahim girişi yumuşadı dedi. Rabbim mucizesini göstersin inşallah hiç bunlara gerek kalmasın.Malesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
Vicdansızlar, bir şey yapamam ne demek ya.Bugün Mehmet beyle görüştüm. Ücrette asla bişey yapamam diyor. Benim de o ücreti verecek kudretim yok gidemiyorum işte
Sen ne diyorsun kadın bana iki dk da tüpünü alırım olmadı kemoterapi ilacı verelim sen gel yarın pcr testi ver anestezi için dedi. Ben hayatımda bunların bir tanesini duymamışım zaten o kadar emek ve sonucunda hayal kırıklığı bunları düşünmeden pat pat girdi bana. Bıraktım onu ve bu da özel hastane tonlarca para aldılar.Bazı doktorlarda cidden çok tuhaf ben tedavi gördüğüm doktora gidiyorum hâlâ kontrole hep vajinal muayene ediyo.bu doktor karından görememiş tenezzül edip bakmamış vajinalden zaten aşırı stresli bi süreçteyiz normal gebelere göre 2kat fazla kürtaj lafını kullanmak bukadar kolay olmamalı
Ve bugün gerçekten senin için girdim foruma dedim güzel haberlerini alırım inşallah. Sen çok tevekkül sahibi bir kadınsın inşallah Rabbim sana bağışlar bebeğini. En önemlisi inşallah bu gecen sabaha kolaylıkla ulaşır. Ben bu haberi aldığımda hiç uyumamıştım çok kötü olmuştum hatta artık benim hayatımda bir milat o gece ama önce Allah’ın izni sonra yeni başladığım doktorumun o insanlığı karşısında tekrar zamanı geldiğinde çabalayacağım inşallah. Allahüekber kebira (Allah büyüklerin en büyüğü) hakkında hayırlısı olsun canım benim.Malesef güzel haberler veremeyeceğim kızlar kese küçülmüş 1 hafta daha bekleyelim olmazsa kürtaj dedi bide anlaöadıgım bilgisi olan varsa yazabilir mi öncekinde bebek gözükmüştü bunda gözükmedi bebek kayboluyor mu öyle durumda kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?