2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Teskkur ederim canım bil mukabele aynı şekilde ben hep hayırlısı ve sağlıklıysa olsun dedim ve elimden geleni yaptıgıma inanıyorum Allah imtihanı sevdiğine verir buna da kabulum iki ağladım sonra geçiyor bi şekilde hepinize ilginize çok teşekkür ederim tüp bebek doktorum ile de görüştüm telefonda sağlıksız dedi ilaçları bırak kendiliğinden düşsün dedi bakalım perşembe yine gideceğim o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa sizleri de haberdar ederim sizlerde beni haberdar edin ben bu kadar uğraş vermiş annelerin sevincini duymayi seviyorum gerçekten
Kesinlikle devlet özelliklee sinir bozuyor gercekten benım ilkdefa dr bugun karından baktıı ve zar zor gorunuyorduu 8 haftalıgım bence o doktor görmedii mutlaka baska doktora gitmeli mümkğnse özele !

İnanılır gibi değil gerçekten.şu dönemde verdiğimiz paraların hesabı şaştı zaten bi zamandan sonra hesaplamayı bıraktım.Allah hepimizi anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın en kısa süredede hepimizin kucağına sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Arkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.

Tüp bebekte olabiliyor mu geç tutunma acaba inşallah öyledir. Dr bir kez daha istemedi beta pazartesi kese kontrolü yapalım dedi bakalım ne olacak

Tüp bebekte olabiliyor mu geç tutunma acaba inşallah öyledir. Dr bir kez daha istemedi beta pazartesi kese kontrolü yapalım dedi bakalım ne olacak
Evet olabılıyor benımkıde öyle olmuştuu beta düşüktü başlarda sonradan yükseldi

2bb olunca embryo insan korkuyor çok kaliteli değil. 3. Deneme keseyi beta kac iken gördünüz .
Valla betayı hatırlamıyorum canımya doktor 380 ken 1 hafta sonra gel demişti yanlıs hatırlamıyorsam karından gormustum 3 gun sonra vajınadan daha net gorulmustu

Arkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.
Allah korusun. Bir arkadaş da aynısını yaşadı. Kesinlikle iki hekime danış. Biri dış gebelik düşür dedi diğeri gayet sağlıklı normal durum dedi. Çocuk turp gibi şuan

Allah korusun. Bir arkadaş da aynısını yaşadı. Kesinlikle iki hekime danış. Biri dış gebelik düşür dedi diğeri gayet sağlıklı normal durum dedi. Çocuk turp gibi şuan
Doktorum azgından dis gebelik diye bir şey cikmadi ama ben şüpheleniyorum. Rahimde kese görünmezse yapacak bir sey yok.pazartesi belli olur sanırım. Dış gebelik ile normal gebelik arasında en belirgin fark nedir.

Merhaba dış gebelik geçirmiş birisi olarak kesinlikle erken belirti veriyor ben sonucumu öğrendikten 1 hafta sonra şiddetli tek taraflı kasık ağrısı ve kanama ile doktora gittim kese gözükmemişti ve beta sürekli katlayarak artıyordu endişeniz korkunuzu öyle iyi Anlıyorum ki Ekim ayında ilk taze transferim dış gebelik ile sonuçlandı ama benim kistlerim ve yapışıklık varmış aklına kötüyü getirme. Çok sıkıntılı bi süreç Allah yaşatmasın kimseye bence sizin geç tutunmuş

Doktorum azgından dis gebelik diye bir şey cikmadi ama ben şüpheleniyorum. Rahimde kese görünmezse yapacak bir sey yok.pazartesi belli olur sanırım. Dış gebelik ile normal gebelik arasında en belirgin fark nedir.
Değerler en belirgin özellik

Canım inşallah kendiliğinden olur olmasa da Allah seni darda koymayacak kolaylıkla atlatacaksın eminim eğer beta düşerse ilaçları bıraktığında kendiliğinden düşecektir. Mutlaka buraya doktorun sana dediğini yaz bize fikir alışverişinde bulunuruz, bazen doktorlar sadece kesip biçmeyi öneriyorlar ilerisini düşünmeden tıpkı benim ilk doktorum gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynen çok vicdansizlar. Emeklerine bişey diyemem ama ne demek yani hicbisey yapamam. Ben bedava yap demiyorum ki. İnsan hicmi bişey yapmaz. Yazıklar olsun ilim değil ticarethane
Seni çok iyi anlıyorum buradaki herkes hatta gayet iyi anlıyordur. Tabi ki herşeyin bedeli var ama bunlar ağızlarını para diye açıp sürekli para para para diyorlar. Ali Osman Koyuncuoğlu var ben Acıbadem’de çalışıyorken oranın tüp bebek doktoruydu. O indirim yapabilir belki işinde de ehildir..hatta Esra Erol ile ortak çalışma yapıyor ihtiyaç sahiplerine ücretsiz.

Olmaz korkma. Benim de aynı senim gibiydi kese göründü rahim içinde ama beta sağlıksız arttığı için normal ama sağlıksız gebelikti. Dış gebelikte beta uçuyor dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…