- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Teskkur ederim canım bil mukabele aynı şekilde ben hep hayırlısı ve sağlıklıysa olsun dedim ve elimden geleni yaptıgıma inanıyorum Allah imtihanı sevdiğine verir buna da kabulum iki ağladım sonra geçiyor bi şekilde hepinize ilginize çok teşekkür ederim tüp bebek doktorum ile de görüştüm telefonda sağlıksız dedi ilaçları bırak kendiliğinden düşsün dedi bakalım perşembe yine gideceğim o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa sizleri de haberdar ederim sizlerde beni haberdar edin ben bu kadar uğraş vermiş annelerin sevincini duymayi seviyorum gerçektenVe bugün gerçekten senin için girdim foruma dedim güzel haberlerini alırım inşallah. Sen çok tevekkül sahibi bir kadınsın inşallah Rabbim sana bağışlar bebeğini. En önemlisi inşallah bu gecen sabaha kolaylıkla ulaşır. Ben bu haberi aldığımda hiç uyumamıştım çok kötü olmuştum hatta artık benim hayatımda bir milat o gece ama önce Allah’ın izni sonra yeni başladığım doktorumun o insanlığı karşısında tekrar zamanı geldiğinde çabalayacağım inşallah. Allahüekber kebira (Allah büyüklerin en büyüğü) hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Canım üzüldüm. Ne desem bilmiyorum. Emin olmak için başka bir doktora daha git istersen. İyi ol ama. Benimde başıma geldi 2 kez kalp atışını duyduktan sonra kaybettim. Umarım sen güzel haberlerle devam edersin. Allah gönlüne göre versin inşallah
Kesinlikle devlet özelliklee sinir bozuyor gercekten benım ilkdefa dr bugun karından baktıı ve zar zor gorunuyorduu 8 haftalıgım bence o doktor görmedii mutlaka baska doktora gitmeli mümkğnse özele !
İnanılır gibi değil gerçekten.şu dönemde verdiğimiz paraların hesabı şaştı zaten bi zamandan sonra hesaplamayı bıraktım.Allah hepimizi anlayışlı doktorlarla karşılaştırsın en kısa süredede hepimizin kucağına sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahSen ne diyorsun kadın bana iki dk da tüpünü alırım olmadı kemoterapi ilacı verelim sen gel yarın pcr testi ver anestezi için dedi. Ben hayatımda bunların bir tanesini duymamışım zaten o kadar emek ve sonucunda hayal kırıklığı bunları düşünmeden pat pat girdi bana. Bıraktım onu ve bu da özel hastane tonlarca para aldılar.
Aynen çok vicdansizlar. Emeklerine bişey diyemem ama ne demek yani hicbisey yapamam. Ben bedava yap demiyorum ki. İnsan hicmi bişey yapmaz. Yazıklar olsun ilim değil ticarethane yapıyorlar.Vicdansızlar, bir şey yapamam ne demek ya.
Geç tutunmuş olabilir canımArkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.
Evet olabılıyor benımkıde öyle olmuştuu beta düşüktü başlarda sonradan yükseldiTüp bebekte olabiliyor mu geç tutunma acaba inşallah öyledir. Dr bir kez daha istemedi beta pazartesi kese kontrolü yapalım dedi bakalım ne olacak
Hiç aklına getirme tutunmuştur artmıştır değerin.Arkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.
Inşallah teşekkür ederimHiç aklına getirme tutunmuştur artmıştır değerin.
2bb olunca embryo insan korkuyor çok kaliteli değil. 3. Deneme keseyi beta kac iken gördünüz .Evet olabılıyor benımkıde öyle olmuştuu beta düşüktü başlarda sonradan yükseldi
Ben keseyi 4+5 te gördüm beta 4 binlerdeydi karından gördüm. Vajinaldan erken görenler var2bb olunca embryo insan korkuyor çok kaliteli değil. 3. Deneme keseyi beta kac iken gördünüz .
Valla betayı hatırlamıyorum canımya doktor 380 ken 1 hafta sonra gel demişti yanlıs hatırlamıyorsam karından gormustum 3 gun sonra vajınadan daha net gorulmustu2bb olunca embryo insan korkuyor çok kaliteli değil. 3. Deneme keseyi beta kac iken gördünüz .
Allah korusun. Bir arkadaş da aynısını yaşadı. Kesinlikle iki hekime danış. Biri dış gebelik düşür dedi diğeri gayet sağlıklı normal durum dedi. Çocuk turp gibi şuanArkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.
Doktorum azgından dis gebelik diye bir şey cikmadi ama ben şüpheleniyorum. Rahimde kese görünmezse yapacak bir sey yok.pazartesi belli olur sanırım. Dış gebelik ile normal gebelik arasında en belirgin fark nedir.Allah korusun. Bir arkadaş da aynısını yaşadı. Kesinlikle iki hekime danış. Biri dış gebelik düşür dedi diğeri gayet sağlıklı normal durum dedi. Çocuk turp gibi şuan
Değerler en belirgin özellikDoktorum azgından dis gebelik diye bir şey cikmadi ama ben şüpheleniyorum. Rahimde kese görünmezse yapacak bir sey yok.pazartesi belli olur sanırım. Dış gebelik ile normal gebelik arasında en belirgin fark nedir.
Canım inşallah kendiliğinden olur olmasa da Allah seni darda koymayacak kolaylıkla atlatacaksın eminimTeskkur ederim canım bil mukabele aynı şekilde ben hep hayırlısı ve sağlıklıysa olsun dedim ve elimden geleni yaptıgıma inanıyorum Allah imtihanı sevdiğine verir buna da kabulum iki ağladım sonra geçiyor bi şekilde hepinize ilginize çok teşekkür ederim tüp bebek doktorum ile de görüştüm telefonda sağlıksız dedi ilaçları bırak kendiliğinden düşsün dedi bakalım perşembe yine gideceğim o zamana kadar bi aksilik çıkmazsa sizleri de haberdar ederim sizlerde beni haberdar edin ben bu kadar uğraş vermiş annelerin sevincini duymayi seviyorum gerçekten
Seni çok iyi anlıyorum buradaki herkes hatta gayet iyi anlıyordur. Tabi ki herşeyin bedeli var ama bunlar ağızlarını para diye açıp sürekli para para para diyorlar. Ali Osman Koyuncuoğlu var ben Acıbadem’de çalışıyorken oranın tüp bebek doktoruydu. O indirim yapabilir belki işinde de ehildir..hatta Esra Erol ile ortak çalışma yapıyor ihtiyaç sahiplerine ücretsiz.Aynen çok vicdansizlar. Emeklerine bişey diyemem ama ne demek yani hicbisey yapamam. Ben bedava yap demiyorum ki. İnsan hicmi bişey yapmaz. Yazıklar olsun ilim değil ticarethane
Olmaz korkma. Benim de aynı senim gibiydi kese göründü rahim içinde ama beta sağlıksız arttığı için normal ama sağlıksız gebelikti. Dış gebelikte beta uçuyor dedi doktor.Arkadaşlar 10.gün beta hcg 54 12.gün 66 14.gün 112 ve bugün 18. Gun 504 cıktı.kimysal değil ama dis gebelik olabilir mi sizce.korkuyorum.
Sonra ne oldu düşük müOlmaz korkma. Benim de aynı senim gibiydi kese göründü rahim içinde ama beta sağlıksız arttığı için normal ama sağlıksız gebelikti. Dış gebelikte beta uçuyor dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?