Anladım canım benimde kanamam başladı zaten gece geri kalanınıda içerim doktorun söylediği saatteBenim çok minik olduğu için sadece toplamda 4 tane verdi, hiç bir değişiklik olmadı ama mide ağrısı yaptı sadece. Kürü tamamla canım bünyeden bünyeye farklılık gösterir bence
Ya üzüldüm. Kalp atışını duymuş muydun canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor sınavlar bunlar.Kızlar ben bugün kontrole gittim bebek 6+1de kalmış büyümemiş bebek düşük için hap verdi cuma tekrar kontrol edicek düştümü diye
30 canım yeni transfer mi yaptınYaşınız kaç ?
Canım senin progrsteron değerin arttı mı? Baktırdın mı hiç daha sonra? Yarın kontrolüm var. İlk kontrol çok heyecanlıyım. Bi baktırayım diyorum tabi her şey yolundaysa eğer.30 canım yeni transfer mi yaptın
İyi ağrı kesicini de almayı unutma, hayırlısı olsun inşallahAnladım canım benimde kanamam başladı zaten gece geri kalanınıda içerim doktorun söylediği saatte
Teşekkürler cevabınız için.. benim 5.denemem yaşım da 39 ...dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.günüm ..lutinus 2 kez kullanıyorum , proluton depot 7 günde 1 kalçadan olacak şeklinde ..progesteron düşük çıkmıştı daha önceki tedavimde şimdi de siz 3 kez kullanıyorum deyince sor ak istedim30 canım yeni transfer mi yaptın
Kalp atışı yavaş olduğu için duyulamamıştı canım ama atışını göstermişti yanıp sönüyoduYa üzüldüm. Kalp atışını duymuş muydun canım. Çok geçmiş olsun. Çok zor sınavlar bunlar.
Benimde transferden sonra progesteronum 6 çıktı. Ama iğnelerle duphaston ilacıyla toparladık. İnşallah bir sorun çıkmaz. Lutınusu hiç beğenmedim ama merkez verdi diye kullanıyorum ç. Progestan daha etkiliTeşekkürler cevabınız için.. benim 5.denemem yaşım da 39 ...dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.günüm ..lutinus 2 kez kullanıyorum , proluton depot 7 günde 1 kalçadan olacak şeklinde ..progesteron düşük çıkmıştı daha önceki tedavimde şimdi de siz 3 kez kullanıyorum deyince sor ak istedim
Ölçmedi valla canım bir daha ya ama aksilik olmadı heralde Yükselmiştir. 2.aydan sonra progesteron hormonunu bebek üstleniyormuş tam soramadım doktora ama. Sen sor bakem bu hormon nezamana kadar çok önemliCanım senin progrsteron değerin arttı mı? Baktırdın mı hiç daha sonra? Yarın kontrolüm var. İlk kontrol çok heyecanlıyım. Bi baktırayım diyorum tabi her şey yolundaysa eğer.
Yarın sorarım. Doktoruda bunalttım bu progesteronla. Yarın yine bunaltayım.Ölçmedi valla canım bir daha ya ama aksilik olmadı heralde Yükselmiştir. 2.aydan sonra progesteron hormonunu bebek üstleniyormuş tam soramadım doktora ama. Sen sor bakem bu hormon nezamana kadar çok önemli
Aynen bende öyle. Ben de doktorumu çok severim ama tersliyorYarın sorarım. Doktoruda bunalttım bu progesteronla. Yarın yine bunaltayım.
Göğüslerde dolgunluk oluştu mu biraz sende?Aynen bende öyle. Ben de doktorumu çok severim ama tersliyorsen kafanı yorma bunlarla diye
Lutinus günde 4 kere canım, pruluton 3 günde 1Merhaba Lutinus günde kaç kez kullanıyorsunuz , prolutınu da haftada bir mi yaptırıyorsunuz?
Bende gidip geliyor bazen dolu ağrıyor bazen hiçbir şey yok. Progestan iğne vurduğumda daha cok ağrıyordu.Göğüslerde dolgunluk oluştu mu biraz sende?
Her şey yolunda gitsinde gerisi önemli değil.Bende gidip geliyor bazen dolu ağrıyor bazen hiçbir şey yok. Progestan iğne vurduğumda daha cok ağrıyordu.
Aynen canım en çok belirti kabızlıktı bende malesef mide bulantısıda hiç yaşamadımHer şey yolunda gitsinde gerisi önemli değil.
Sizin transferin kaçıncı günü 1040 idiÜzülmek değil ama çok korktum tabi ki
Bana sözel olarak söyledi canım ölçtü kendisi ama benim beta hcg daha bugün 1040 dı, çok yavaş ilerliyor. O yüzden kese de küçük. Benle karşılaştırma yani senin ki sağlıklı maşallah
Düşük tehlikesinden dolayı üç haftadır yatıyorum. Transferden sonra herkes uzun bir süre dinlensin ve yatsın kimse ben gibi yapmasın vallacanım bende transferden sonra kabızlık çekmiştim bahçecideki hemşire bol su iç çok yatma hareketsizlikte yapar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?