2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benim çok minik olduğu için sadece toplamda 4 tane verdi, hiç bir değişiklik olmadı ama mide ağrısı yaptı sadece. Kürü tamamla canım bünyeden bünyeye farklılık gösterir bence
Anladım canım benimde kanamam başladı zaten gece geri kalanınıda içerim doktorun söylediği saatte

30 canım yeni transfer mi yaptın
Teşekkürler cevabınız için.. benim 5.denemem yaşım da 39 ...dondurulmuş embriyo transferi yaptırdım bugün 6.günüm ..lutinus 2 kez kullanıyorum , proluton depot 7 günde 1 kalçadan olacak şeklinde ..progesteron düşük çıkmıştı daha önceki tedavimde şimdi de siz 3 kez kullanıyorum deyince sor ak istedim

Benimde transferden sonra progesteronum 6 çıktı. Ama iğnelerle duphaston ilacıyla toparladık. İnşallah bir sorun çıkmaz. Lutınusu hiç beğenmedim ama merkez verdi diye kullanıyorum ç. Progestan daha etkili

Canım senin progrsteron değerin arttı mı? Baktırdın mı hiç daha sonra? Yarın kontrolüm var. İlk kontrol çok heyecanlıyım. Bi baktırayım diyorum tabi her şey yolundaysa eğer.
Ölçmedi valla canım bir daha ya ama aksilik olmadı heralde Yükselmiştir. 2.aydan sonra progesteron hormonunu bebek üstleniyormuş tam soramadım doktora ama. Sen sor bakem bu hormon nezamana kadar çok önemli

Ölçmedi valla canım bir daha ya ama aksilik olmadı heralde Yükselmiştir. 2.aydan sonra progesteron hormonunu bebek üstleniyormuş tam soramadım doktora ama. Sen sor bakem bu hormon nezamana kadar çok önemli
Yarın sorarım. Doktoruda bunalttım bu progesteronla. Yarın yine bunaltayım.

canım bende transferden sonra kabızlık çekmiştim bahçecideki hemşire bol su iç çok yatma hareketsizlikte yapar demişti

Sizin transferin kaçıncı günü 1040 idi

Arkadaşlar bugün betaya tekrar baktık.10.gün 54 12.Gun 66 14 Gun 112 18.gun 510 20.gun yanı bugün 1200 olmus.sonradan toparladı gibi sonu iyi olur inşallah.

canım bende transferden sonra kabızlık çekmiştim bahçecideki hemşire bol su iç çok yatma hareketsizlikte yapar demişti
Düşük tehlikesinden dolayı üç haftadır yatıyorum. Transferden sonra herkes uzun bir süre dinlensin ve yatsın kimse ben gibi yapmasın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…