2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Geçmiş olsun canım. Doktoruna güven ve dinlen. Ultrasonla baktı mı kanamadan sonra. Orada görünür ne olduğu.
Sağol canım alttan bakarak gördü cnm kalp atışını da düne göre daha iyi duyduk.Ama çok korktum haftalardır sırt üstü yatıyorum sadece 1 kere sandalyenin üzerine çıkıp tost makinesini aldım bugün yarım saat sonra kanama oldu.Cok korktum vallabı rahat yok bize galiba

Kalp atışı kontrolünde kanama alanı falan görmüş müydü?
Yok öyle bişey demedi.İki yumurta transfer edilmişti.Biri net bi şekilde görülüyor kalbi falan diyeti küçük daha.Dinlen dedi aspirin falan kullanıyormuşsun dedi onlardan olabilir dedi

Hangi doktora gidiyorsunuz progestan kullaniyorsunuzdur insallah gecer ama dikkat edin uzanin dinlenin Allah saglikla kucagnza almayi nasip etsin

Hangi doktora gidiyorsunuz progestan kullaniyorsunuzdur insallah gecer ama dikkat edin uzanin dinlenin Allah saglikla kucagnza almayi nasip etsin
Mustafa Taş a gidiyorum Kayseri'de progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum dün kanama olunca proluton yaptırdım bugün yine progestan yaptırdım.Kanama azaldı baya çok şükür

Mustafa Taş a gidiyorum Kayseri'de progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum dün kanama olunca proluton yaptırdım bugün yine progestan yaptırdım.Kanama azaldı baya çok şükür
Peki bu süreçte ağrıların oldumu. Kesede kanama durumunu bende yaşadım baya azalmıştı bitmişti ama o dönemdeki adete benzer ağrılar tekrar başladı

Cok sukur endişe etmeyin gececek insallahh

Peki bu süreçte ağrıların oldumu. Kesede kanama durumunu bende yaşadım baya azalmıştı bitmişti ama o dönemdeki adete benzer ağrılar tekrar başladı
Canım sende tekrar bi kontrole gitsene. Ağrı rahim büyüdüğü içinde olabiliyormuş.

Çok hafif batma gibi bı ağrı oluyor.Keselerde bi kanama görmedi Dr neden oldu nereden geldi o kan bilmiyorum hala

Amin cnm çok sağol.Allah hepimizin yardımcısı olsun zor işler
Şimdi doktorumla konuştum kan kırmızı mi kahverengi mi diye sordu.Kirmizi diyince aspirini 2 gün kes dedi.Suan kanama çok az miktarda devam ediyor yarın da böyle devam ederse pazartesi yine proluton yaptiricam bakalım

Şimdi doktorumla konuştum kan kırmızı mi kahverengi mi diye sordu.Kirmizi diyince aspirini 2 gün kes dedi.Suan kanama çok az miktarda devam ediyor yarın da böyle devam ederse pazartesi yine proluton yaptiricam bakalım
Insallah gecer canim

Çok hafif batma gibi bı ağrı oluyor.Keselerde bi kanama görmedi Dr neden oldu nereden geldi o kan bilmiyorum hala
Hııı ozaman çok iyi önceden kalan kanamadır. Oluyormus öyle. Kazasız belasız hayırlı gebelik geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…