Sağol canımGeçmiş olsun canım. Doktoruna güven ve dinlen. Ultrasonla baktı mı kanamadan sonra. Orada görünür ne olduğu.
Yok öyle bişey demedi.İki yumurta transfer edilmişti.Biri net bi şekilde görülüyor kalbi falan diyeti küçük daha.Dinlen dedi aspirin falan kullanıyormuşsun dedi onlardan olabilir dediKalp atışı kontrolünde kanama alanı falan görmüş müydü?
Bendede kanama oldu Devamı gelıyorsa sıkıntı demıstı doktorum devamı gelmemiştiBenim gibi kanaması olup gebeliği devam eden yok mu
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.ilaclari değiştirdiniz miBendede kanama oldu Devamı gelıyorsa sıkıntı demıstı doktorum devamı gelmemişti
Hayır degıstırmedı ben estrofem coraspın crinone jel kullanıyorumSiz hangi ilaçları kullanıyorsunuz.ilaclari değiştirdiniz mi
Hangi doktora gidiyorsunuz progestan kullaniyorsunuzdur insallah gecer ama dikkat edin uzanin dinlenin Allah saglikla kucagnza almayi nasip etsinArkadaşlar ben dün kalp atışını duymusken bugün saat 10:30 da baya adet kanaması gibi kanama oldu birden bire.Dr a gittim kan sulandırıcılardan olabilir dedi.Progestan iğneyi prolunla değiştirdi.Hic böyle bir durum yaşayan var mı.Nasil devam etti.
Mustafa Taş a gidiyorum Kayseri'de progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum dün kanama olunca proluton yaptırdım bugün yine progestan yaptırdım.Kanama azaldı baya çok şükürHangi doktora gidiyorsunuz progestan kullaniyorsunuzdur insallah gecer ama dikkat edin uzanin dinlenin Allah saglikla kucagnza almayi nasip etsin
Peki bu süreçte ağrıların oldumu. Kesede kanama durumunu bende yaşadım baya azalmıştı bitmişti ama o dönemdeki adete benzer ağrılar tekrar başladıMustafa Taş a gidiyorum Kayseri'de progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum dün kanama olunca proluton yaptırdım bugün yine progestan yaptırdım.Kanama azaldı baya çok şükür
Cok sukur endişe etmeyin gececek insallahhMustafa Taş a gidiyorum Kayseri'de progestan hem fitil hem iğne kullanıyorum dün kanama olunca proluton yaptırdım bugün yine progestan yaptırdım.Kanama azaldı baya çok şükür
Canım sende tekrar bi kontrole gitsene. Ağrı rahim büyüdüğü içinde olabiliyormuş.Peki bu süreçte ağrıların oldumu. Kesede kanama durumunu bende yaşadım baya azalmıştı bitmişti ama o dönemdeki adete benzer ağrılar tekrar başladı
Çok hafif batma gibi bı ağrı oluyor.Keselerde bi kanama görmedi Dr neden oldu nereden geldi o kan bilmiyorum halaPeki bu süreçte ağrıların oldumu. Kesede kanama durumunu bende yaşadım baya azalmıştı bitmişti ama o dönemdeki adete benzer ağrılar tekrar başladı
Amin cnm çok sağol.Allah hepimizin yardımcısı olsunCok sukur endişe etmeyin gececek insallahh
Şimdi doktorumla konuştum kan kırmızı mi kahverengi mi diye sordu.Kirmizi diyince aspirini 2 gün kes dedi.Suan kanama çok az miktarda devam ediyor yarın da böyle devam ederse pazartesi yine proluton yaptiricam bakalımAmin cnm çok sağol.Allah hepimizin yardımcısı olsunzor işler
Amin cnm.İnsaallah senin de hayırlı güzel haberlerini alırız burdanBen de bahcecide dondurulmus icin tedavime basladim ilaclara fln insallah Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin
Sağol canım.İnsaallah senin de hayırlı güzel haberlerini alırız burdanBen de bahcecide dondurulmus icin tedavime basladim ilaclara fln insallah Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin
Insallah gecer canimŞimdi doktorumla konuştum kan kırmızı mi kahverengi mi diye sordu.Kirmizi diyince aspirini 2 gün kes dedi.Suan kanama çok az miktarda devam ediyor yarın da böyle devam ederse pazartesi yine proluton yaptiricam bakalım
Hııı ozaman çok iyi önceden kalan kanamadır. Oluyormus öyle. Kazasız belasız hayırlı gebelik geçirelimÇok hafif batma gibi bı ağrı oluyor.Keselerde bi kanama görmedi Dr neden oldu nereden geldi o kan bilmiyorum hala
Salı günü problem yoktu. Üç hafta sonraya verdi yaCanım sende tekrar bi kontrole gitsene. Ağrı rahim büyüdüğü içinde olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?