2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Düşük tehlikesinden dolayı üç haftadır yatıyorum. Transferden sonra herkes uzun bir süre dinlensin ve yatsın kimse ben gibi yapmasın valla
Geçen gün kadın doğumcu Banu Çiftçi de yazdı düşük için kendinizi suçlamayın; düşen naparsanız düşer düşmeyen de ne yaparsanız yapın düşmez diye.

Geçen gün kadın doğumcu Banu Çiftçi de yazdı düşük için kendinizi suçlamayın; düşen naparsanız düşer düşmeyen de ne yaparsanız yapın düşmez diye.
Evet ya onu bende duydum. Ama ani hareketler kanamaya neden olabiliyorda dediler ne bileyim öyle korkuttular galiba beni.

Arkadaşlar bugün betaya tekrar baktık.10.gün 54 12.Gun 66 14 Gun 112 18.gun 510 20.gun yanı bugün 1200 olmus.sonradan toparladı gibi sonu iyi olur inşallah.
Canım senin ilk değer yanlış ölçülmüş bence. O 54 değilde 32 civarı falan olsa hesap tam çıkıyor çok sevindim düzgün artmasına gözün Aydın

Merhaba kızlar 1 ay önce yine buralardayım belki hatırlayan vardır. Yaşım 30, sorunum sebepsiz infertilite. Geçen ay başlamıştım tüp bebek tedavisine 6 yumurtam oluştu 5 i toplandı hepside 5. Güne gitti. O ay ilk tek transferimi oldum ve negatifti. Ertesi ay hemen başladık dondurulmuş 2. Embriyo transferimi oldum yine tek embriyo dün test günümdü ve sonucum çok şükür 294,68 çıktı yarın sabah tekrar yapacağım 2 kat artışı görmek istiyor doktorlarım. Vazgeçmeyin ve kendinizi ertelemeyin. Hiç bir belirtim olmadı ne kabızlık ne göğüslerde ağrı aksine adet öncesi ishal olurum aynen öyleydim. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

Gözünaydın canım rabbim hayırlı eylesin kazasız belasız büyüsün minik

bende baya uzun zaman uğraştım anne olmak için geçen yıldan beri bahçeciye gittim geldim pandemi girdi araya deken sonunda hamilelik haberi aldım bende 2020 yılı kötü geçti ama benim için iyi yanı da oldu

Arkadaşlar ben dün kalp atışını duymusken bugün saat 10:30 da baya adet kanaması gibi kanama oldu birden bire.Dr a gittim kan sulandırıcılardan olabilir dedi.Progestan iğneyi prolunla değiştirdi.Hic böyle bir durum yaşayan var mı.Nasil devam etti.

Geçmiş olsun canım. Doktoruna güven ve dinlen. Ultrasonla baktı mı kanamadan sonra. Orada görünür ne olduğu.

Kalp atışı kontrolünde kanama alanı falan görmüş müydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…