Süper bak katlamış işte.Arkadaşlar bugün betaya tekrar baktık.10.gün 54 12.Gun 66 14 Gun 112 18.gun 510 20.gun yanı bugün 1200 olmus.sonradan toparladı gibi sonu iyi olur inşallah.
Başlangıcı düşük olduğu için dr korkuttu beni birazSüper bak katlamış işte.
Hatırlamıyorum ama şimdi aşağıdaki değerine baktım 2 günde 2 katına 1200e çıkmış senin normal gidiyor olabilir inşallahSizin transferin kaçıncı günü 1040 idi
Geçen gün kadın doğumcu Banu Çiftçi de yazdı düşük için kendinizi suçlamayın; düşen naparsanız düşer düşmeyen de ne yaparsanız yapın düşmez diye.Düşük tehlikesinden dolayı üç haftadır yatıyorum. Transferden sonra herkes uzun bir süre dinlensin ve yatsın kimse ben gibi yapmasın valla
Inşallah. Allahın dediği olacak.Hatırlamıyorum ama şimdi aşağıdaki değerine baktım 2 günde 2 katına 1200e çıkmış senin normal gidiyor olabilir inşallah
Evet ya onu bende duydum. Ama ani hareketler kanamaya neden olabiliyorda dediler ne bileyim öyle korkuttular galiba beni.Geçen gün kadın doğumcu Banu Çiftçi de yazdı düşük için kendinizi suçlamayın; düşen naparsanız düşer düşmeyen de ne yaparsanız yapın düşmez diye.
Canım senin ilk değer yanlış ölçülmüş bence. O 54 değilde 32 civarı falan olsa hesap tam çıkıyorArkadaşlar bugün betaya tekrar baktık.10.gün 54 12.Gun 66 14 Gun 112 18.gun 510 20.gun yanı bugün 1200 olmus.sonradan toparladı gibi sonu iyi olur inşallah.
Evet ya ne doğru ne yanlış şaşırdımCanım senin ilk değer yanlış ölçülmüş bence. O 54 değilde 32 civarı falan olsa hesap tam çıkıyorçok sevindim düzgün artmasına gözün Aydın
Aynı hastanede yaptın ama dimi hepsini.Evet ya ne doğru ne yanlış şaşırdım
Korkma canım neyden korkarsan başına geliyor güzel düşünEvet ya onu bende duydum. Ama ani hareketler kanamaya neden olabiliyorda dediler ne bileyim öyle korkuttular galiba beni.
Bencede senin normalEvet ya ne doğru ne yanlış şaşırdım
TabikiAynı hastanede yaptın ama dimi hepsini.
Inşallah. 3.denememdi.son embryo.Bencede senin normal
Gözünaydın canımMerhaba kızlar 1 ay önce yine buralardayım belki hatırlayan vardır. Yaşım 30, sorunum sebepsiz infertilite. Geçen ay başlamıştım tüp bebek tedavisine 6 yumurtam oluştu 5 i toplandı hepside 5. Güne gitti. O ay ilk tek transferimi oldum ve negatifti. Ertesi ay hemen başladık dondurulmuş 2. Embriyo transferimi oldum yine tek embriyo dün test günümdü ve sonucum çok şükür 294,68 çıktı yarın sabah tekrar yapacağım 2 kat artışı görmek istiyor doktorlarım. Vazgeçmeyin ve kendinizi ertelemeyin. Hiç bir belirtim olmadı ne kabızlık ne göğüslerde ağrı aksine adet öncesi ishal olurum aynen öyleydim. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
Amiiin inşallah hepimizinGözünaydın canımrabbim hayırlı eylesin kazasız belasız büyüsün minik
Geçmiş olsun canım. Doktoruna güven ve dinlen. Ultrasonla baktı mı kanamadan sonra. Orada görünür ne olduğu.Arkadaşlar ben dün kalp atışını duymusken bugün saat 10:30 da baya adet kanaması gibi kanama oldu birden bire.Dr a gittim kan sulandırıcılardan olabilir dedi.Progestan iğneyi prolunla değiştirdi.Hic böyle bir durum yaşayan var mı.Nasil devam etti.
Kalp atışı kontrolünde kanama alanı falan görmüş müydü?Arkadaşlar ben dün kalp atışını duymusken bugün saat 10:30 da baya adet kanaması gibi kanama oldu birden bire.Dr a gittim kan sulandırıcılardan olabilir dedi.Progestan iğneyi prolunla değiştirdi.Hic böyle bir durum yaşayan var mı.Nasil devam etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?