2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Sonra ne oldu düşük mü
Bir türlü düşmedi aslında ilaç verildi, regl oldum gibi oldu rahim atmak için kanama yaptı düşmeyince vakumlu kürtaj ile gebelik sonlandırıldı. Bebek yoktu sadece kese vardı muhtemelen kendi düşecek dedi doktor ama uzun sürer biz rahme zarar vermeyen yöntemle alalım dedi. Ama belki senin öyle olmayabilir sadece şunu söyleyeyim ki dış gebelik ile korkutma kendini senin öyle değil. Bana da dış gebelikte değerler bu kadar düşük olmaz demişti.

Kızlar ben bugün kontrole gittim bebek 6+1de kalmış büyümemiş bebek düşük için hap verdi cuma tekrar kontrol edicek düştümü diye

Kaç olman gerekir ki takip etmeden hemen alıyorlar
Normalde 9hafta olmam gerekiyodu.geçen hafta 6+3 çıktı bu hafta 6+1e geriledi tedavi gördüğüm doktora gidiyorum canım.kromozom testi içinde kan aldı bugün dondurulmuş 3embriyom var.bu ilk denememdi pozitif sonucu alınca herşey tamam diyodum böyle bi süreç hiç tahmin etmiyodum

Banada bugün cytotec verdi doktor iki tane ağızdan iki tane vajinalden 8 saat sonra tekrar.ağızdan alınanı dürek suyla yuttunuzmu yoksa ağızda beklettinizmi nasıl kullandınız acaba sormayı unuttum ben

Kızlar ben bugün kontrole gittim bebek 6+1de kalmış büyümemiş bebek düşük için hap verdi cuma tekrar kontrol edicek düştümü diye
Allah hakkında hayırlısını versin canım aynı durumdayım senle bana hap felan da vermedi iğneyi kes düşer zaten dedi ne gelen ne giden var akıntı bile yok kaç gündür yarın tekrar gideceğim bende küçük olduğu için mi kendin düşür dedi

Allah yardımcımız olsun canım sanırım bu süreçte yaşadığım en zor dönem bu.seninki kaç haftalıkda kaldı ultrasonda. Bana ilaç verdi çok siddetli kasık ağrısı yaşayabilirsin korkma dedi cuma sabahı kontrol edelim dedi eğer düşmediyse yada bişeyler kaldıysa vakumlu kürtaj yaparız dedi

Gerçekten ne zor şeyler yaşıyoruz normal hamile kalmak nebüyük nimet farkında degil kimse okadar ugraşıyoruz maddi manevi yıpranıyoruz pozitifi görünce tamam dıyoruz busefer olduu ama olmuyor işte bazen bebegı görmek kalp atışını duymak bile yetmiyor hepinize ayrı ayrı okadar üzüldümki dilerim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruuz hepimiz benim şuan herşey normal gidiyor ama her kontrole giderken içim ürperiyor doktor kötü birşey söyleyecek diye dogurana kadar da böyle olucak eminim gerçekten çok çok zor rabbim dayanma gücü versin hepimize

Bana gittimde 6 haftalık demişti başka doktora gittim devlette 5+2 dedi ama alttan bakmadı kese kenarı bozulmuş sağlıklı bi gebelik değil haftaya yine gel belki gelişir bilemem yine de aç gel olmazsa kürtaj dedi insan o anda mutlu tutulduğu için birşey diyemiyor sadece oncekinde bebek gözükmüştü biz kalp atışını duyamamıştık bunda işin garibi bebekte gözükmedi sadece kese var dedi soramadım da o anın şokuyla yarın ama emin olduğum ve tüp bebek uzmanı olan doktora aldım ona gideceğim oda aynı sey i söylerse kürtaj olurum artık Allah büyük umut beslemiyorum ama bi yanımda acaba mi diyor yarın belli olur zaten hakkımızda hayırlısı hep dedim olmuyorsa güzelleştiriyordur daha iyisi için güzel haberler vereceğimize inanıyorum ben tekrar burdan umudumu kaybetmiyorım daha içimde ne olduğunu bile bilmediğim halde olsun ben tekrar denerim gücümün yettiği yere kadar dedim içini karartma olur mu düşüğün arkası bebektir lafina hep inanırım

Banada bugün cytotec verdi doktor iki tane ağızdan iki tane vajinalden 8 saat sonra tekrar.ağızdan alınanı dürek suyla yuttunuzmu yoksa ağızda beklettinizmi nasıl kullandınız acaba sormayı unuttum ben
Suyla yuttum ben canım, çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla olur. Bir de ağrı kesici verdi fitil ama ben hiç kullanamadım çünkü düşük olmadığı için ağrı da olmadı. Doktor kanama başladığında fitili rektal olarak kullan demişti. Aklında bulunsun.

Her kontrole iyi düşünerek git hiç kötü şeyler aklına getirme gönlünü ferah tut çok güzel bir süreç zaman geri gelmez bize de dua et öpüyorum canım.

Bana toplam 8tablet verdi vajinalden dedi ama 3saat oluyo ilacı kullanalı afedersin ama çok aşırı ishal yaptı seninde böyle olmuşmuydu karnım hafif sancıyo gibi ama hiç lekelenme falan yok

Çok iyi anlıyorum seni insan o son ana kadar hep bi mucize olurmu diye düşünüyo belkide olur canım senin Allahtan ümit kesilmez hakkımızda hayırlısı.en azından hamile kalabldiğimi gördüm bu bile benim için büyük bi aşama

Merhaba Lutinus günde kaç kez kullanıyorsunuz , prolutınu da haftada bir mi yaptırıyorsunuz?

Bana toplam 8tablet verdi vajinalden dedi ama 3saat oluyo ilacı kullanalı afedersin ama çok aşırı ishal yaptı seninde böyle olmuşmuydu karnım hafif sancıyo gibi ama hiç lekelenme falan yok
Benim çok minik olduğu için sadece toplamda 4 tane verdi, hiç bir değişiklik olmadı ama mide ağrısı yaptı sadece. Kürü tamamla canım bünyeden bünyeye farklılık gösterir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…