Amin Allah'ım yardım et bizeHııı ozaman çok iyi önceden kalan kanamadır. Oluyormus öyle. Kazasız belasız hayırlı gebelik geçirelim
Problem yoksa yoktur rahat ol. Seni çok iyi anlıyorum. Biraz ağrı olmasıda normal. Korkma sen.Salı günü problem yoktu. Üç hafta sonraya verdi yasık gitsem kızıyor hemen rahat olmadığım için.
Yaaa hayır yeri sağlamsa sağlıklıysa öyle bir şey olmaz ya rahat olmak lazım ama kendimden biliyorum asla olamamO kadar korktum ki.Hemen suç bana kalicakti bı tost yaptım diye
Paranoyak oldum artık ya. Belki 12.hafta gelse rahatlarım heralde birazcıkProblem yoksa yoktur rahat ol. Seni çok iyi anlıyorum. Biraz ağrı olmasıda normal. Korkma sen.
Yaaa hayır yeri sağlamsa sağlıklıysa öyle bir şey olmaz ya rahat olmak lazım ama kendimden biliyorum asla olamam
Merhaba benim transfer sonrası 9.gün progesteron değerimde 7.2 çıkmış , pembe lekelenme oluyor doktorla görüşemedim pazartesi gideceğim ...size doktorunuz ne demişti progesteronla ilgili?Yarın sorarım. Doktoruda bunalttım bu progesteronla. Yarın yine bunaltayım.
5 Li progestan yazdı ayrıca günde üç kez lutınus yaptım ayrıca duphaston ilaç verdi.Merhaba benim transfer sonrası 9.gün progesteron değerimde 7.2 çıkmış , pembe lekelenme oluyor doktorla görüşemedim pazartesi gideceğim ...size doktorunuz ne demişti progesteronla ilgili?
Cevabınız için Teşekkürler..Duphaston günde kaç kez kullanıyorsunuz ..bu şekilde 3 ilacı da ne kadar süre kullanmanızı istedi doktorunuz ?5 Li progestan yazdı ayrıca günde üç kez lutınus yaptım ayrıca duphaston ilaç verdi.
Canım duphastonu sabah akşam kullandım. Progestan iğneyi üç günde bir vurdum 5 taneydi bitti. Ama benim doktorum biraz rahat bir adam ilaçları veriyor tabi ama rakam sayılara çok takılma diyordu. Sağlıklıysa yükselecektir demek istiyordu yani. Ben wc dışında ayağa kalkmadım üç haftadır. Benimde 6 çıkmıstıCevabınız için Teşekkürler..Duphaston günde kaç kez kullanıyorsunuz ..bu şekilde 3 ilacı da ne kadar süre kullanmanızı istedi doktorunuz ?
Ben de korkuyorum evdeyim aynen WC dışında kalkmıyorum lutinus günde 2 kez kullanıyorum ..az mı geliyor diye endişeliyimCanım duphastonu sabah akşam kullandım. Progestan iğneyi üç günde bir vurdum 5 taneydi bitti. Ama benim doktorum biraz rahat bir adam ilaçları veriyor tabi ama rakam sayılara çok takılma diyordu. Sağlıklıysa yükselecektir demek istiyordu yani. Ben wc dışında ayağa kalkmadım üç haftadır. Benimde 6 çıkmıstı
Tost yaptın diye olmamıştır o. Sen rahat ol ilk haftalarda olabiliyor. Doktorunun söylediğini yap. İçine sinmezse başka doktora da gitO kadar korktum ki.Hemen suç bana kalicakti bı tost yaptım diye
Hemen görüş doktorunla. Progrsteron düşük çıkmış. Benimki ogün iğne ilaç vs verdi. Proluton depot 4 günde 1, prolutex günde 2tane, 3 de fitil var vajinal. Aman ha deyim sakın ihmal etme. Bunlara rağmen kanama alanı var bende.Merhaba benim transfer sonrası 9.gün progesteron değerimde 7.2 çıkmış , pembe lekelenme oluyor doktorla görüşemedim pazartesi gideceğim ...size doktorunuz ne demişti progesteronla ilgili?
Çok az yeterli gelmiyor bazı kişilere. Takviye lazım hemen.Ben de korkuyorum evdeyim aynen WC dışında kalkmıyorum lutinus günde 2 kez kullanıyorum ..az mı geliyor diye endişeliyim
Bence sen progrstana devam et. Sana test yaptı mı? Normal değerde çıktı mı? O kadar emek veriyoruz biraz daha kullan bence. Riske atma derim progrsterondan dolayı.Canım duphastonu sabah akşam kullandım. Progestan iğneyi üç günde bir vurdum 5 taneydi bitti. Ama benim doktorum biraz rahat bir adam ilaçları veriyor tabi ama rakam sayılara çok takılma diyordu. Sağlıklıysa yükselecektir demek istiyordu yani. Ben wc dışında ayağa kalkmadım üç haftadır. Benimde 6 çıkmıstı
Bilmiyorum ki canım. Ben hep üç ile başladım. Su gibi akıntı yapıyor o beni ayrı korkutuyor zatenBen de korkuyorum evdeyim aynen WC dışında kalkmıyorum lutinus günde 2 kez kullanıyorum ..az mı geliyor diye endişeliyim
Aynen canım. Ama yapmadı yapmazda hayatta ya korkuyorum acaba baksakmı demeyeBence sen progrstana devam et. Sana test yaptı mı? Normal değerde çıktı mı? O kadar emek veriyoruz biraz daha kullan bence. Riske atma derim progrsterondan dolayı.
Benimki de sen daha iyi bilirsin demeye başladı iğneliyorAynen canım. Ama yapmadı yapmazda hayatta ya korkuyorum acaba baksakmı demeye
Fatmanur Sare canım sen dün doktora gidicektin ne dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?