2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yarın sorarım. Doktoruda bunalttım bu progesteronla. Yarın yine bunaltayım.
Merhaba benim transfer sonrası 9.gün progesteron değerimde 7.2 çıkmış , pembe lekelenme oluyor doktorla görüşemedim pazartesi gideceğim ...size doktorunuz ne demişti progesteronla ilgili?

Merhaba benim transfer sonrası 9.gün progesteron değerimde 7.2 çıkmış , pembe lekelenme oluyor doktorla görüşemedim pazartesi gideceğim ...size doktorunuz ne demişti progesteronla ilgili?
5 Li progestan yazdı ayrıca günde üç kez lutınus yaptım ayrıca duphaston ilaç verdi.

Cevabınız için Teşekkürler..Duphaston günde kaç kez kullanıyorsunuz ..bu şekilde 3 ilacı da ne kadar süre kullanmanızı istedi doktorunuz ?
Canım duphastonu sabah akşam kullandım. Progestan iğneyi üç günde bir vurdum 5 taneydi bitti. Ama benim doktorum biraz rahat bir adam ilaçları veriyor tabi ama rakam sayılara çok takılma diyordu. Sağlıklıysa yükselecektir demek istiyordu yani. Ben wc dışında ayağa kalkmadım üç haftadır. Benimde 6 çıkmıstı

Ben de korkuyorum evdeyim aynen WC dışında kalkmıyorum lutinus günde 2 kez kullanıyorum ..az mı geliyor diye endişeliyim

Hemen görüş doktorunla. Progrsteron düşük çıkmış. Benimki ogün iğne ilaç vs verdi. Proluton depot 4 günde 1, prolutex günde 2tane, 3 de fitil var vajinal. Aman ha deyim sakın ihmal etme. Bunlara rağmen kanama alanı var bende.

Bence sen progrstana devam et. Sana test yaptı mı? Normal değerde çıktı mı? O kadar emek veriyoruz biraz daha kullan bence. Riske atma derim progrsterondan dolayı.

Bence sen progrstana devam et. Sana test yaptı mı? Normal değerde çıktı mı? O kadar emek veriyoruz biraz daha kullan bence. Riske atma derim progrsterondan dolayı.
Aynen canım. Ama yapmadı yapmazda hayatta ya korkuyorum acaba baksakmı demeye

Aynen canım. Ama yapmadı yapmazda hayatta ya korkuyorum acaba baksakmı demeye
Benimki de sen daha iyi bilirsin demeye başladı iğneliyor ama progrsteron konusunda iyiki test yaptırmışsın. Erken müdahele ettik dedi. Bide Amerika’da yapılan bi araştırmaya göre vajinal tabletlerin yeterli olmadığından bahsetti. Bence herkese betayla birlikte progesteron da bakılmalı. Tüp bebekte yani.

Ben gittim kürtaj oldum vakumlu oldu çok şükür rahatım hemen ayaklandım patalojiye gönderdiler bebeği de kısacası su anlık dinlenme veriyorum biraz kendıme toparlandıgım an kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Fatmanur Sare canım sen dün doktora gidicektin ne dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…