Kesinlikle hatta ben tüp bebek merkezine kızdım. Madem bukadar önemli bir hormon diyorsunuz o zaman daha erken ve sık yaptırsaydınız. Ben delik deşik olacam razıyım onlara ne yani. Vajinalden alıyorum ama kesinlikle bir şeye yaramıyor yarasa zaten düşük olmazdıBenimki de sen daha iyi bilirsin demeye başladı iğneliyorama progrsteron konusunda iyiki test yaptırmışsın. Erken müdahele ettik dedi. Bide Amerika’da yapılan bi araştırmaya göre vajinal tabletlerin yeterli olmadığından bahsetti. Bence herkese betayla birlikte progesteron da bakılmalı. Tüp bebekte yani.
Araştırma vaginal kullanım yeterli olmuyor derken ??yerine enjeksiyon olanı mı öneriyor yoksa kombine kullanım mı ?Benimki de sen daha iyi bilirsin demeye başladı iğneliyorama progrsteron konusunda iyiki test yaptırmışsın. Erken müdahele ettik dedi. Bide Amerika’da yapılan bi araştırmaya göre vajinal tabletlerin yeterli olmadığından bahsetti. Bence herkese betayla birlikte progesteron da bakılmalı. Tüp bebekte yani.
Anladım canım banada çarşamba ilaç vermişti dün gittik kontrole düşmüş tamamen bizde genetik için kan verdik.2.adette bi aksilik olmazsa deniycez bizde hepimiz için hayırlısı olsunBen gittim kürtaj oldum vakumlu oldu çok şükür rahatım hemen ayaklandım patalojiye gönderdiler bebeği de kısacası su anlık dinlenme veriyorum biraz kendıme toparlandıgım an kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte en kolayından nasip etsin inşallah sana. En güzelini nasip etsinBen gittim kürtaj oldum vakumlu oldu çok şükür rahatım hemen ayaklandım patalojiye gönderdiler bebeği de kısacası su anlık dinlenme veriyorum biraz kendıme toparlandıgım an kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Zor sınavlar Allah kolaylık ve sabır versin. En güzelini en kolayından nasip etsin inşallahAnladım canım banada çarşamba ilaç vermişti dün gittik kontrole düşmüş tamamen bizde genetik için kan verdik.2.adette bi aksilik olmazsa deniycez bizde hepimiz için hayırlısı olsun
Enjeksiyon da gerekliymiş. Progesteron düşükse eğer öyle dedi.Araştırma vaginal kullanım yeterli olmuyor derken ??yerine enjeksiyon olanı mı öneriyor yoksa kombine kullanım mı ?
Çok sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım. Zor sınavlar Allah kolaylık ve sabır versin. En güzelini en kolayından nasip etsin inşallah
Siz hangi merkezde tedavi oldunuz yani doktorunuz hangi hastanede?Hemen görüş doktorunla. Progrsteron düşük çıkmış. Benimki ogün iğne ilaç vs verdi. Proluton depot 4 günde 1, prolutex günde 2tane, 3 de fitil var vajinal. Aman ha deyim sakın ihmal etme. Bunlara rağmen kanama alanı var bende.
Ben gittim kürtaj oldum vakumlu oldu çok şükür rahatım hemen ayaklandım patalojiye gönderdiler bebeği de kısacası su anlık dinlenme veriyorum biraz kendıme toparlandıgım an kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Ben memorial de. Ataşehir memorial. İstanbul.Siz hangi merkezde tedavi oldunuz yani doktorunuz hangi hastanede?
Ben de Acıbadem de tedavi alıyorum ..Daha önce prolutex kullanmıştım göbekten yapılan onunla beraber crinone jel kullanmıştım ..bu kez lutinus 2 kez , 7 günde bir proluton denildi..doktorun asistanıyla görüştüm lekelenme normal ilaca aynen devam progesteron sonucunu önemli değil dedi ama korkuyorum yarın sabah doktorumla görüşeceğim inşallah ..sizin kullandığınız prolutex 25 mg de göbekten yapılan mı?Ben memorial de. Ataşehir memorial. İstanbul.
Kendini rahat tut. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ben progesteron testinden sonra o bir gün boyunca kendimi okadar yıprattım sıktım üzdümki sabah kanamam olmustu sebepsiz yere. Kendimize zarar veriyoruz üzerek ama elde değil maalesefBen de Acıbadem de tedavi alıyorum ..Daha önce prolutex kullanmıştım göbekten yapılan onunla beraber crinone jel kullanmıştım ..bu kez lutinus 2 kez , 7 günde bir proluton denildi..doktorun asistanıyla görüştüm lekelenme normal ilaca aynen devam progesteron sonucunu önemli değil dedi ama korkuyorum yarın sabah doktorumla görüşeceğim inşallah ..sizin kullandığınız prolutex 25 mg de göbekten yapılan mı?
Haklısınız ama elimde değil çok stres oldum ben de ..inanın pozitife bile sevinemedimKendini rahat tut. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ben progesteron testinden sonra o bir gün boyunca kendimi okadar yıprattım sıktım üzdümki sabah kanamam olmustu sebepsiz yere. Kendimize zarar veriyoruz üzerek ama elde değil maalesef
Amin canım inşallah. Rabbim mucizeler yaratıyor tabi. Ama biri gelişmesede eğer rabbim birini sana bağışlasın inşallahMerhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum inşallah herkese Allah sağlıklı evlat kucağına almayı nasip etsin.Zor süreçler yaşıyoruz Bende kese görmeye yeni gittim görene Çok şükür birtanesini gördük , normalde iki tane konulmuştu diğer kese boş göründü o gelişememiş dedi dr. Kendiliğinden kaybolurmuş. Sonradan gelişmesi çok nadir dedi . Sizce sonradan gelişirmi aklıma takılıyor
Evet. Endişelenme o zaman. Lekelenmem sürekliyse bence kontrole git ama. Olup bittiyse çok önemseme.Ben de Acıbadem de tedavi alıyorum ..Daha önce prolutex kullanmıştım göbekten yapılan onunla beraber crinone jel kullanmıştım ..bu kez lutinus 2 kez , 7 günde bir proluton denildi..doktorun asistanıyla görüştüm lekelenme normal ilaca aynen devam progesteron sonucunu önemli değil dedi ama korkuyorum yarın sabah doktorumla görüşeceğim inşallah ..sizin kullandığınız prolutex 25 mg de göbekten yapılan mı?
Amin canım inşallah bende öyle dua ediyorum diğeri ne olur diye merak ediyor insan sadeceAmin canım inşallah. Rabbim mucizeler yaratıyor tabi. Ama biri gelişmesede eğer rabbim birini sana bağışlasın inşallah
Allah bağışlasın canım. Bir sonraki kontrolde netleşir. İçini ferah tutMerhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum inşallah herkese Allah sağlıklı evlat kucağına almayı nasip etsin.Zor süreçler yaşıyoruz Bende kese görmeye yeni gittim görene Çok şükür birtanesini gördük , normalde iki tane konulmuştu diğer kese boş göründü o gelişememiş dedi dr. Kendiliğinden kaybolurmuş. Sonradan gelişmesi çok nadir dedi . Sizce sonradan gelişirmi aklıma takılıyor
Sağolun inşallah bakalım hakkımızda hayırlısı olsunAllah bağışlasın canım. Bir sonraki kontrolde netleşir. İçini ferah tut
Allah sabırlar versin canım çok geçmiş olsunBen gittim kürtaj oldum vakumlu oldu çok şükür rahatım hemen ayaklandım patalojiye gönderdiler bebeği de kısacası su anlık dinlenme veriyorum biraz kendıme toparlandıgım an kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?