- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
Merhaba bugün doktorla görüştüm sonucu önemseme biz yeterli desteği veriyoruz dedi aspirin kullanıyordum onu kesti , ek progesteron önermediKendini rahat tut. Ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ben progesteron testinden sonra o bir gün boyunca kendimi okadar yıprattım sıktım üzdümki sabah kanamam olmustu sebepsiz yere. Kendimize zarar veriyoruz üzerek ama elde değil maalesef
Allah allah okadar mı önemi yokmuş bu hormonun. Tüp bebek merkezi bana en az 12 olmasını isteriz dediği için ben kahroldum üzüntüden kanamam olmuştu. Her doktor farklı düşünüyor. Ama sen zaten depot vuruyorsundır dimi haftada birMerhaba bugün doktorla görüştüm sonucu önemseme biz yeterli desteği veriyoruz dedi aspirin kullanıyordum onu kesti , ek progesteron önermedi
Evet 7 günde de bir proluton depot var..kanamanız kesildi mi sizin ?Allah allah okadar mı önemi yokmuş bu hormonun. Tüp bebek merkezi bana en az 12 olmasını isteriz dediği için ben kahroldum üzüntüden kanamam olmuştu. Her doktor farklı düşünüyor. Ama sen zaten depot vuruyorsundır dimi haftada bir
Benim bir kere oldu sonra kahverengi biraz geldi bitti belki de depotun etkisidir. Garip ağırlarım var kaç gündür yarından sonra bir gidecegım bakalımEvet 7 günde de bir proluton depot var..kanamanız kesildi mi sizin ?
Duphastonla Progestanı kestiniz mi?Benim bir kere oldu sonra kahverengi biraz geldi bitti belki de depotun etkisidir. Garip ağırlarım var kaç gündür yarından sonra bir gidecegım bakalım
Hayır canım hala devam ona. Baya bir süre kullanacam gibi. Bir tek haftaya estrofemi tek kesecemDuphastonla Progestanı kestiniz mi?
Ben de estrofem kullanıyorum merak ediyordum kaçıncı hafta da kesiyor doktor?Hayır canım hala devam ona. Baya bir süre kullanacam gibi. Bir tek haftaya estrofemi tek kesecem
10.hafta dedi bana doktorBen de estrofem kullanıyorum merak ediyordum kaçıncı hafta da kesiyor doktor?
Benimde kanama şeklinde bişey başladı bugün. Belimde ağrıyor. Kısmet bakalım bekliyorumBenim bir kere oldu sonra kahverengi biraz geldi bitti belki de depotun etkisidir. Garip ağırlarım var kaç gündür yarından sonra bir gidecegım bakalım
Sen de git bugün. En azından iğne verirler git mutlakaBenimde kanama şeklinde bişey başladı bugün. Belimde ağrıyor. Kısmet bakalım bekliyorum
Cuma kontrol var. Lekelenme oldu. Kanama alanı dışa aktı sanırım. Neler öğreniyoruz. İğnelere devam ediyorum ama bugün kan sulandırıcıyı yapmıycam.Sen de git bugün. En azından iğne verirler git mutlaka
Bende kanama alanı olduğunda hiç dışardan kanama olmadı olmasımı gerekiyor acaba?Cuma kontrol var. Lekelenme oldu. Kanama alanı dışa aktı sanırım. Neler öğreniyoruz. İğnelere devam ediyorum ama bugün kan sulandırıcıyı yapmıycam.
Bence olmaması daha iyi vücut onu emiyormuş.Bende kanama alanı olduğunda hiç dışardan kanama olmadı olmasımı gerekiyor acaba?
Aspirini drmj dedi kullanma diyeBu kanamalarla napicaz yaaniye bitmiyosa 2 tane 3 günde bir proluton yaptırdım iğneden sonra baya azalıyor hatta bitiyor 5-6 saat sonra biraz daha çoğalıyor.Aspirini kestim sadece
Yaaaa kimden duysam hep kanama olmuş gebeliğinde. Olmayana az rastladım o yüzden korkutmuyor ya. Doktora sorsaydın nedenini. Kontrol ettir mutlakaBu kanamalarla napicaz yaaniye bitmiyosa 2 tane 3 günde bir proluton yaptırdım iğneden sonra baya azalıyor hatta bitiyor 5-6 saat sonra biraz daha çoğalıyor.Aspirini kestim sadece
Aspirini drmj dedi kullanma diye
Evet kanamanın rengini sordu kırmızı mi kahverengi mi diye bende kırmızı dedim o zaman aspirini 2 gün kes dedi ama ben 5 gündür almıyorum çünkü hala kırmızıAspirini drmj dedi kullanma diye
Cuma günü oldu kanamam hemen gittik muayene oldum hiç bir sorun yok korkulucak bişey yok dedi.Kan sulandiricilari çok alıyormuşsun ondan olur dedi.Hem aspirin hem oksapar kullanıyorum.Aspirini kes dedi drum bende 5 gündür almıyorum.Proluton iğneyi yapınca çok azalıyor hatta bitiyor akşama biraz çoğalıyor anlamadım ama iyice azaldı yarın yine proluton günü bakalım yine bitip akşama basliycak miYaaaa kimden duysam hep kanama olmuş gebeliğinde. Olmayana az rastladım o yüzden korkutmuyor ya. Doktora sorsaydın nedenini. Kontrol ettir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?