2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba bugün doktorla görüştüm sonucu önemseme biz yeterli desteği veriyoruz dedi aspirin kullanıyordum onu kesti , ek progesteron önermedi

Merhaba bugün doktorla görüştüm sonucu önemseme biz yeterli desteği veriyoruz dedi aspirin kullanıyordum onu kesti , ek progesteron önermedi
Allah allah okadar mı önemi yokmuş bu hormonun. Tüp bebek merkezi bana en az 12 olmasını isteriz dediği için ben kahroldum üzüntüden kanamam olmuştu. Her doktor farklı düşünüyor. Ama sen zaten depot vuruyorsundır dimi haftada bir

Evet 7 günde de bir proluton depot var..kanamanız kesildi mi sizin ?

Cuma kontrol var. Lekelenme oldu. Kanama alanı dışa aktı sanırım. Neler öğreniyoruz. İğnelere devam ediyorum ama bugün kan sulandırıcıyı yapmıycam.
Bende kanama alanı olduğunda hiç dışardan kanama olmadı olmasımı gerekiyor acaba?

Bu kanamalarla napicaz yaaniye bitmiyosa 2 tane 3 günde bir proluton yaptırdım iğneden sonra baya azalıyor hatta bitiyor 5-6 saat sonra biraz daha çoğalıyor.Aspirini kestim sadece

Bu kanamalarla napicaz yaaniye bitmiyosa 2 tane 3 günde bir proluton yaptırdım iğneden sonra baya azalıyor hatta bitiyor 5-6 saat sonra biraz daha çoğalıyor.Aspirini kestim sadece
Yaaaa kimden duysam hep kanama olmuş gebeliğinde. Olmayana az rastladım o yüzden korkutmuyor ya. Doktora sorsaydın nedenini. Kontrol ettir mutlaka

Bir çok sebebi olabiliyor. Sağlıkla ilk 12 hafta bitse rahatlarız. Bu süreçte en önemli şey bebeğin gelişimi anladığım kadarıyla. Gelişim normalse çok can sıkacak bi şey yok. Tabi yoğun kanama artı ağrı falan olur orası ayrı. Allah gönül ferahlığı nasip etsin hepimize inşallah

Yaaaa kimden duysam hep kanama olmuş gebeliğinde. Olmayana az rastladım o yüzden korkutmuyor ya. Doktora sorsaydın nedenini. Kontrol ettir mutlaka
Cuma günü oldu kanamam hemen gittik muayene oldum hiç bir sorun yok korkulucak bişey yok dedi.Kan sulandiricilari çok alıyormuşsun ondan olur dedi.Hem aspirin hem oksapar kullanıyorum.Aspirini kes dedi drum bende 5 gündür almıyorum.Proluton iğneyi yapınca çok azalıyor hatta bitiyor akşama biraz çoğalıyor anlamadım ama iyice azaldı yarın yine proluton günü bakalım yine bitip akşama basliycak mi

Yarın kontrol günüm bakalım ne diycek.2. yumurtadan hala ses yok.Ne var diye biliyoruz ne yok inşaallah buradadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…