2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Süper Özakman önemli olan ultrason çünkü. Bende bugün gittim problem yoktu ama çok minik miyom var dedi. İlk defa miyomum oldu o da şansıma gebelikte

arkadaslar merhaba, sat 20ocak transfer tarihi 4 subat, pazartesi gunu kese gorduk cok sukur, kalp atisi icin ne kdr bekleniyor? yasadigim yerde sadece devlet hastanesi var ve 10 gun snra dedi ama bu kdr uzun mu gereckten?cok korkuyorum bebek olmamasindan, ve zaman durdu sanki, tup bebek doktorum da cok yogun sormaya cekiniyorum, sizlere sormak istedim, cok tesekkur ederim

Keseyi gördükten 12 gün sonra kalp atışını dinledim. Erken bile çağırmış canım. Çok zor beklemek ama sabretmek lazım inş güzel sonuçlar alırsın

Keseyi gördükten 12 gün sonra kalp atışını dinledim. Erken bile çağırmış canım. Çok zor beklemek ama sabretmek lazım inş güzel sonuçlar alırsın
cok cok tesekkur ederim canim cevabin icin, abdominalden gorebildin degil mi kalp atisini 12 gun sonra? ben vajinalde cok geriliyorum ama istemiyorum hc, zaten devlet hastanesinde de pek tercih edilmiyor, Allah'im saglikla kucagina almayi nasip etsin canim senin de, su gibi aksin gunler aylar

Vajinadan 10 gun sonra duyabılırsın karnından muaynede 20 gunu bulur ve cok seyrek duyulur

Bende transferden 21 gün sonra kalp atışını gördüm. Sesini dinlemedik yormayalım dedi doktor.

Allah razı olsun canım. Amin rabbim sana da sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Hepimize inşallahBen karından gördüm 6+2 yada 3 şerde karından duyarsın. Hiç vajinal muayene olmadım ben sen de olma.

Allah razı olsun canım. Amin rabbim sana da sağlıklı bir gebelik nasip etsin. Hepimize inşallahBen karından gördüm 6+2 yada 3 şerde karından duyarsın. Hiç vajinal muayene olmadım ben sen de olma.
Canim hc olmak istemiyorum zaten, bacaklarim kasiliyor cok afedersin vajinal muayene, insallah karindan guzelce gozukur 10-15gune, sat'a gore mi hesapliyoruz canim, ona gore ben de heyecan yapayim

Bende transferden 21 gün sonra kalp atışını gördüm. Sesini dinlemedik yormayalım dedi doktor.
canim cok tesekkur ederim, dikkat ediyorum bazi arkdslar sesini ozellikle dinlemiyorlar, devlet hastanesindeki doktor da umarim hassas olur bu kdr Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim, bnm belirtim yok pek ondan korkuyorum cok bos mu diye ya da kese bozuldu mu vs diye

Canim hc olmak istemiyorum zaten, bacaklarim kasiliyor cok afedersin vajinal muayene, insallah karindan guzelce gozukur 10-15gune, sat'a gore mi hesapliyoruz canim, ona gore ben de heyecan yapayim
Evet canım. Dondurulmuş tüp bebek transferi olduğum için ben sat karmakarısık

Belirtiye hiç takılma bendede bir şey olmadı. Kasık ağrısı dışımda bir kere bile midem bulanmadı. Kendini dinleme zaman çabuk geçer

Belirtiye hiç takılma bendede bir şey olmadı. Kasık ağrısı dışımda bir kere bile midem bulanmadı. Kendini dinleme zaman çabuk geçer
Canin foruma girilmiyordu yazamadim, cok tesekkur ederim, elimdne geldigince isime odaklanmaya clsyrm, zaman ozellikle su ilk hftalar su gibi akip gtsn insallah, snra da keyfini surebilelim

Canım çok geçmiş olsun ya ne diycemi bilemiyorum rabbim en güzel vakitte tez zamanda nasipli şekilde inşallah verir hiç ummadığın tedavi falan olmadığın anda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…