2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim.Bu sefer kalp atışını güzelce duyduk.Cok şükür.Tekmis artık netleşti kanama da diğerinden kaynaklı dedi.Bazi hapları bıraktırdı.

Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim.Bu sefer kalp atışını güzelce duyduk.Cok şükür.Tekmis artık netleşti kanama da diğerinden kaynaklı dedi.Bazi hapları bıraktırdı.
Doğru ya o düşmüş demek. Çok şükür canım gözünaydın. Rabbim güzelce devamını getirsin

Canım ben ikili test yaptırmıycam embriyom pgtye gittmişti çünki doktorum gerek görmedi
Benimde pgtye gitmişti hiç konuşmadım ama sadece ense burun bişeylere bakacağız 12.hafta dedi. Pgt garanti veriyor mu? Doktor öyle konuşmadı benımde sana ne dedıgını merak ettim

Hayırlı olsun. Kısmet. bir tane de çok güzel bence. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bana gerek yok dedı yani pgt den saglam geldıgı ıcın ben zaten muaynede bakıp soylıcem ense kalınlıgını falan dedı zaten bu ikili test için %70 yanlıs dıyorlar isteseydide yaptırmayacaktım ben bukadar evlat beklemişim allah ne verırse o

Doğru diyorsun

Arkadaşlar kimler kaçıncı haftada kaçıncı günde.Ben 6+5 deyim iştebunaltilar başladı 1 hafta önce erken başladı galiba

Bende bugün 6+5 im. Bugün kontrolüm var. Merak ediyorum. Benim pek iştahım yok. Ara sıra bulantım oluyor ama çok az. Bir iki kilo vermişim.

Kontrole gittim. Kalp atışları normal her şey yolunda dedi. Kanama alanı devam ediyormuş. Kan sulandırıcıyı kesti. Lekelenmeler devam edecek dedi. Çok heyecanlıydım yine. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. Allah isteyen herkese en kolayından en güzelinden nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Çok sevindim harika bir haber bu.Ammmmiiiinn Kanama alanı benim 2 hafta sonra geçmişti. Daha uzunda sürebiliyor hiç korkulacak bir şey değil zaten. Ben her seferinde gittiğimde kalbim ağzımda atıyor doktorla bile konuşamıyorum

Ya evet bi stres bi korku tövbe Estağfirullah. Tansiyon falan ölçtürmüyorum çok heyecanlıyım gerçek değer çıkmaz diye. Yarın kan tahlillerimi yaptırıcam.

Amin cnm.Sende de durumlar benim gibi olmuş aynı aspirini estrofem i kesti prednolu da yarım yarım Alican bir hafta sonra kesicem ins.Senin de mi 2 yumurta transferdi

Ya evet bi stres bi korku tövbe Estağfirullah. Tansiyon falan ölçtürmüyorum çok heyecanlıyım gerçek değer çıkmaz diye. Yarın kan tahlillerimi yaptırıcam.
Neye bakıyorlar canım şeker tiroid falan mı? Pıhtılaşma sorunun yoksa kan sulandırıcı bir şey olmaz zaten ya kesmekte fayda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…