Teşekkür ederim cnmİnşallah. Allah gönlüne göre versin canım
Doğru ya o düşmüş demek. Çok şükür canım gözünaydın. Rabbim güzelce devamını getirsinArkadaşlar ben bugün kontrole gittim.Bu sefer kalp atışını güzelce duyduk.Cok şükür.Tekmis artık netleşti kanama da diğerinden kaynaklı dedi.Bazi hapları bıraktırdı.
Canım ben ikili test yaptırmıycam embriyom pgtye gittmişti çünki doktorum gerek görmedievet eminim sizin ne guzel kismen de olsa gecmis en tedirgin anlar, 12.haftadaki ikili test icin smdiden dualarim sizinle
Benimde pgtye gitmişti hiç konuşmadım ama sadece ense burun bişeylere bakacağız 12.hafta dedi. Pgt garanti veriyor mu? Doktor öyle konuşmadı benımde sana ne dedıgını merak ettimCanım ben ikili test yaptırmıycam embriyom pgtye gittmişti çünki doktorum gerek görmedi
Hayırlı olsun. Kısmet. bir tane de çok güzel bence. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim.Bu sefer kalp atışını güzelce duyduk.Cok şükür.Tekmis artık netleşti kanama da diğerinden kaynaklı dedi.Bazi hapları bıraktırdı.
Doğru diyorsunBana gerek yok dedı yani pgt den saglam geldıgı ıcın ben zaten muaynede bakıp soylıcem ense kalınlıgını falan dedı zaten bu ikili test için %70 yanlıs dıyorlar isteseydide yaptırmayacaktım ben bukadar evlat beklemişim allah ne verırse o
Çok sağol canımDoğru ya o düşmüş demek. Çok şükür canım gözünaydın. Rabbim güzelce devamını getirsin
Amin cnmHayırlı olsun. Kısmet. bir tane de çok güzel bence. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
9+5 hiç mide bulantım olmadı. Doktora göre şanslı gruptayımArkadaşlar kimler kaçıncı haftada kaçıncı günde.Ben 6+5 deyim iştebunaltilar başladı 1 hafta önce erken başladı galiba
cok sevindm canim,o da ayri bir stres nedeni oluyor, Allah tamamina erdirsin insallahCanım ben ikili test yaptırmıycam embriyom pgtye gittmişti çünki doktorum gerek görmedi
Çok sevindim harika bir haber bu.AmmmmiiiinnKontrole gittim. Kalp atışları normal her şey yolunda dedi. Kanama alanı devam ediyormuş. Kan sulandırıcıyı kesti. Lekelenmeler devam edecek dedi. Çok heyecanlıydım yine. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. Allah isteyen herkese en kolayından en güzelinden nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Ya evet bi stres bi korku tövbe Estağfirullah. Tansiyon falan ölçtürmüyorum çok heyecanlıyım gerçek değer çıkmaz diye. Yarın kan tahlillerimi yaptırıcam.Çok sevindim harika bir haber bu.AmmmmiiiinnKanama alanı benim 2 hafta sonra geçmişti. Daha uzunda sürebiliyor hiç korkulacak bir şey değil zaten. Ben her seferinde gittiğimde kalbim ağzımda atıyor doktorla bile konuşamıyorum
Amin cnm.Sende de durumlar benim gibi olmuş aynı aspirini estrofem i kesti prednolu da yarım yarım Alican bir hafta sonra kesicem ins.Senin de mi 2 yumurta transferdiKontrole gittim. Kalp atışları normal her şey yolunda dedi. Kanama alanı devam ediyormuş. Kan sulandırıcıyı kesti. Lekelenmeler devam edecek dedi. Çok heyecanlıydım yine. Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun. Allah isteyen herkese en kolayından en güzelinden nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Neye bakıyorlar canım şeker tiroid falan mı? Pıhtılaşma sorunun yoksa kan sulandırıcı bir şey olmaz zaten ya kesmekte fayda vardırYa evet bi stres bi korku tövbe Estağfirullah. Tansiyon falan ölçtürmüyorum çok heyecanlıyım gerçek değer çıkmaz diye. Yarın kan tahlillerimi yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?