Hayır benim tek embriyo transferiydi teyzesiAmin cnm.Sende de durumlar benim gibi olmuş aynı aspirini estrofem i kesti prednolu da yarım yarım Alican bir hafta sonra kesicem ins.Senin de mi 2 yumurta transferdi
Evet. Tam kan taraması. Tam idrar. Tiroid ve bikaç şey daha. Çok kaybım olduğu için e bide yaş 38 olunca risk grubundayım. Olsun ama bebek iyi ya çok şükür bin şükür.Neye bakıyorlar canım şeker tiroid falan mı? Pıhtılaşma sorunun yoksa kan sulandırıcı bir şey olmaz zaten ya kesmekte fayda vardır
Maşallah cnmHayır benim tek embriyo transferiydi teyzesi
Ben oksapar yapıyorum karından öyle bı durum olmadı.Ama baya morariyor.Kalcalarim da progestan iğneden dolayı kabarmalar oluyor ama geçiyor sonra bolca krem sürüyorum iyi geliyorYaaa kızlar enox yada başka kan sulandırıcı olanlar varsa bir şey soracağım. İğneyi farklı farklı yerlere vurmaya özen gösteriyorum ama bazı yerlerde deri altında minik minik Top gibi bir şeyler oluşmuş. Sizde oldumu ya
Aaayyy o sancılar kanama olunca bende de oldu. Ağrı bittiğinde anlamıstım kanama alanının yok olduğunu.Maşallah cnmkanama alanı diyince acaba dedim benim gibi biri duruyo birinde mi var kanama alanı diye düşündüm.Benim kanama hala devam ediyor adet sancısı gibi sancı başladı bı de bugün ama kalp atışını güzelce duyduk dün o yüzden için rahat.
Evet bende de var. Geçer onlar. İğneyi yaptıktan sonra ovarak dağıtmaya çalış.Yaaa kızlar enox yada başka kan sulandırıcı olanlar varsa bir şey soracağım. İğneyi farklı farklı yerlere vurmaya özen gösteriyorum ama bazı yerlerde deri altında minik minik Top gibi bir şeyler oluşmuş. Sizde oldumu ya
Bu günümüze çok şükürHerkes iyi dimi bir sıkıntı yok
Tiroidlerine falan baktır canım ben tiroid hastası olduğum için her şey oluyor banaBu günümüze çok şükürde ben bugün çok daraliyorum yaa yatınca nefesi zor alıyorum sanki nefes borum ciğerlerim şiş gibi
Tiroid hastası olduğum için Boğaz’ıma toz kaçma hissi oluşuyor öksürtüyor o daSizde de mi öyle oluyor.Konusurken hemen öksürük tutuyor
Virüs kapmış olabilir misin? Umarım değildir. Üşütmüşte olabilirsin. Dikkat et. Ciğerlerini rahatlatacak bişeyler iç doktoruna sor.Bugün bana uyku yok ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum dünde sirtimin tam ortasında fecii bir ağrı vardı.Derin nefes alsam oksuruyorum biraz uzun konuşsam oksuruyorumnapicaksam bilemedim
Ben oksapar yapıyorum karından öyle bı durum olmadı.Ama baya morariyor.Kalcalarim da progestan iğneden dolayı kabarmalar oluyor ama geçiyor sonra bolca krem sürüyorum iyi geliyor
iğnelerinizden sonra kolonya pamuk övün ağrı sızı oldugunda bide oksapar(enox) u yaptiktan sonra 10 sn bekleyin öyle çıkartın morarmiyo öyle hepsi bazıları morariyo tutuş şeklinden oda galibaEvet bende de var. Geçer onlar. İğneyi yaptıktan sonra ovarak dağıtmaya çalış.
Yaaaa tam dik mi tutmak gerekiyor? Çok araştırdım ama adam akıllı anlatan bir şeyle karşılaşmadım.iğnelerinizden sonra kolonya pamuk övün ağrı sızı oldugunda bide oksapar(enox) u yaptiktan sonra 10 sn bekleyin öyle çıkartın morarmiyo öyle hepsi bazıları morariyo tutuş şeklinden oda galiba
Dün akşam a kadar çok kötüydum yaa 2 dk sırtımı yere koyamiyordum.Sonra biraz zorla istifra ettim rahatladım.Sukur rahat uyudum.Progestanin prospektusunu okudum nefes darlığı cigerler de şişme yapar diyor.Aynen de öyle cigerlerim nefes borum şiş sanki göğüs kafesine sığmıyor gibi.Bugun de biraz oldu ama geçti.Virüs kapmış olabilir misin? Umarım değildir. Üşütmüşte olabilirsin. Dikkat et. Ciğerlerini rahatlatacak bişeyler iç doktoruna sor.
Sen bence git doktora ya. Zatenn o yan etkilerde olduğu zaman doktora başvurulması gereken yan etkiler.Dün akşam a kadar çok kötüydum yaa 2 dk sırtımı yere koyamiyordum.Sonra biraz zorla istifra ettim rahatladım.Sukur rahat uyudum.Progestanin prospektusunu okudum nefes darlığı cigerler de şişme yapar diyor.Aynen de öyle cigerlerim nefes borum şiş sanki göğüs kafesine sığmıyor gibi.Bugun de biraz oldu ama geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?