2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Neye bakıyorlar canım şeker tiroid falan mı? Pıhtılaşma sorunun yoksa kan sulandırıcı bir şey olmaz zaten ya kesmekte fayda vardır
Evet. Tam kan taraması. Tam idrar. Tiroid ve bikaç şey daha. Çok kaybım olduğu için e bide yaş 38 olunca risk grubundayım. Olsun ama bebek iyi ya çok şükür bin şükür.

Yaaa kızlar enox yada başka kan sulandırıcı olanlar varsa bir şey soracağım. İğneyi farklı farklı yerlere vurmaya özen gösteriyorum ama bazı yerlerde deri altında minik minik Top gibi bir şeyler oluşmuş. Sizde oldumu ya

Hayır benim tek embriyo transferiydi teyzesi
Maşallah cnm kanama alanı diyince acaba dedim benim gibi biri duruyo birinde mi var kanama alanı diye düşündüm.Benim kanama hala devam ediyor adet sancısı gibi sancı başladı bı de bugün ama kalp atışını güzelce duyduk dün o yüzden için rahat.

Ben oksapar yapıyorum karından öyle bı durum olmadı.Ama baya morariyor.Kalcalarim da progestan iğneden dolayı kabarmalar oluyor ama geçiyor sonra bolca krem sürüyorum iyi geliyor

Aaayyy o sancılar kanama olunca bende de oldu. Ağrı bittiğinde anlamıstım kanama alanının yok olduğunu.

Evet bende de var. Geçer onlar. İğneyi yaptıktan sonra ovarak dağıtmaya çalış.

Bu günümüze çok şükür de ben bugün çok daraliyorum yaa yatınca nefesi zor alıyorum sanki nefes borum ciğerlerim şiş gibi
Tiroidlerine falan baktır canım ben tiroid hastası olduğum için her şey oluyor bana

Selam arkadaşlar. Kan tahlillerim falan iyi çıktı çok şükür. Bugün kendimi hiç hamile değil gibi hissediyorum. Biraz kendimi dinledim. Neyse akşama doğru feci uyku bastıda bi rahatladım pek belirtim yok. Bebeklerimiz kıpırdamaya başlasa rahatlarız. Bide oğlum hastalandı. Okula göndermedim bugün onu. Yoğun bir gündü.

Bugün bana uyku yok ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum dünde sirtimin tam ortasında fecii bir ağrı vardı.Derin nefes alsam oksuruyorum biraz uzun konuşsam oksuruyorumnapicaksam bilemedim

Bugün bana uyku yok ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum dünde sirtimin tam ortasında fecii bir ağrı vardı.Derin nefes alsam oksuruyorum biraz uzun konuşsam oksuruyorumnapicaksam bilemedim
Virüs kapmış olabilir misin? Umarım değildir. Üşütmüşte olabilirsin. Dikkat et. Ciğerlerini rahatlatacak bişeyler iç doktoruna sor.

Ben oksapar yapıyorum karından öyle bı durum olmadı.Ama baya morariyor.Kalcalarim da progestan iğneden dolayı kabarmalar oluyor ama geçiyor sonra bolca krem sürüyorum iyi geliyor
Evet bende de var. Geçer onlar. İğneyi yaptıktan sonra ovarak dağıtmaya çalış.
iğnelerinizden sonra kolonya pamuk övün ağrı sızı oldugunda bide oksapar(enox) u yaptiktan sonra 10 sn bekleyin öyle çıkartın morarmiyo öyle hepsi bazıları morariyo tutuş şeklinden oda galiba

iğnelerinizden sonra kolonya pamuk övün ağrı sızı oldugunda bide oksapar(enox) u yaptiktan sonra 10 sn bekleyin öyle çıkartın morarmiyo öyle hepsi bazıları morariyo tutuş şeklinden oda galiba
Yaaaa tam dik mi tutmak gerekiyor? Çok araştırdım ama adam akıllı anlatan bir şeyle karşılaşmadım.

Virüs kapmış olabilir misin? Umarım değildir. Üşütmüşte olabilirsin. Dikkat et. Ciğerlerini rahatlatacak bişeyler iç doktoruna sor.
Dün akşam a kadar çok kötüydum yaa 2 dk sırtımı yere koyamiyordum.Sonra biraz zorla istifra ettim rahatladım.Sukur rahat uyudum.Progestanin prospektusunu okudum nefes darlığı cigerler de şişme yapar diyor.Aynen de öyle cigerlerim nefes borum şiş sanki göğüs kafesine sığmıyor gibi.Bugun de biraz oldu ama geçti.

Sen bence git doktora ya. Zatenn o yan etkilerde olduğu zaman doktora başvurulması gereken yan etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…