Progestan iğneyse çok yan etki yapıyormuş. Çarpıntı başağrısı vs çok bırakan oldu. Doktoruna söyle bence başka iğne verir. Ben 4 günde 1 proluton depot yaptırıyorum pek yan etkisi yok.Dün akşam a kadar çok kötüydum yaa 2 dk sırtımı yere koyamiyordum.Sonra biraz zorla istifra ettim rahatladım.Sukur rahat uyudum.Progestanin prospektusunu okudum nefes darlığı cigerler de şişme yapar diyor.Aynen de öyle cigerlerim nefes borum şiş sanki göğüs kafesine sığmıyor gibi.Bugun de biraz oldu ama geçti.
Sen kalp atışını falan duymamıydın canım neden proluton yapıyorsun kiProgestan iğneyse çok yan etki yapıyormuş. Çarpıntı başağrısı vs çok bırakan oldu. Doktoruna söyle bence başka iğne verir. Ben 4 günde 1 proluton depot yaptırıyorum pek yan etkisi yok.
Valla millet kayıp yaSelamm kızlar neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl gidiyor tekrar transfer için hazırlananlar neler yapıyor herkez dağıldıı biyerlere
Şöyle benim progrsteron düşük çıkınca kalp atışı falan demeden test günü bu iğneyi verdi doktorum. Kalp atışını falan duyduk o kısımlarda sıkıntı yok ta. Kanama alanı devam ettiği için aynen devam dedi. Progrsteronu yükseltmek için anladığım kadarıyla.Sen kalp atışını falan duymamıydın canım neden proluton yapıyorsun ki
Selamm kızlar neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl gidiyor tekrar transfer için hazırlananlar neler yapıyor herkez dağıldıı biyerlere
Anladım canım. Progestan verse daha iyi az canın yanardıŞöyle benim progrsteron düşük çıkınca kalp atışı falan demeden test günü bu iğneyi verdi doktorum. Kalp atışını falan duyduk o kısımlarda sıkıntı yok ta. Kanama alanı devam ettiği için aynen devam dedi. Progrsteronu yükseltmek için anladığım kadarıyla.
Valla ilginçtir benim hiç canım yanmıyor. Ağrı eşiğim baya yüksek. Dişçimde söylemişti. Bebekler iyi olsun da. Sağlıkla güzelliklerle gelsinlerde. Sen napıyorsun nasıl geçiyor günlerin? Ayaklandın mı biraz?Anladım canım. Progestan verse daha iyi az canın yanardıgerçi her ikiside acı verici.
Yaaa değişik kasık ağrılarım var miyomum vardı minik acaba ondan mı bilmiyorum. İnş iyi ağırlardır haftaya gideceğim kontrole. Biraz ayaklandım okullar açıldı mecburen yarın iş başıValla ilginçtir benim hiç canım yanmıyor. Ağrı eşiğim baya yüksek. Dişçimde söylemişti. Bebekler iyi olsun da. Sağlıkla güzelliklerle gelsinlerde. Sen napıyorsun nasıl geçiyor günlerin? Ayaklandın mı biraz?
Aynen herkez kayboldu biandaValla millet kayıp ya
Sabırsızlık bende hep varSonucu alan gitti. Allah güzel haberlerde buluştursun inşallah. Benim akşam bulantılarım oluyor özellikle ayakta dolaşırken. Uzanınca rahatım. İlaçlara devam ediyorum. Rahat geçiyor şimdilik. Senin nasıl gidiyor. Rahatladın mı biraz hala sabırsızlık var mı?
Sen 12.haftayı bitirmek üzeresin ohh süper darısı bizlerin başınaSabırsızlık bende hep varşimdide sürekli gidip bebişi göresim geliyoo bende çok yemek yersem bulantı oluyor sabah bulantısı gectı cok şükür ama hiç sorun degil cok bekledık buzamanlarıı şu ilaçlardan da bi kurtulsak allahın izniyle artık herşey oturmaya başladı zatenn şimdide cinsiyet merakı sardıı tabii allah ne verirse hayırlısını versin
14 de kontrolum var acaba cınsıyet bellı olurmuuSen 12.haftayı bitirmek üzeresin ohh süper darısı bizlerin başına
Bilenler öğrenenler oluyormuş valla.14 de kontrolum var acaba cınsıyet bellı olurmuu
Hahaha sacmalama olurmu öyle şeyyBenim de sabah bulantılarım oluyor ama olsun.Yarin ilacın birini daha bırakıyorum inşaallah.Tek derdim öksürük tutuyor anlamadım gitti usuttum galibao da biterse gayet iyi gidiyor.Bide korkuyorum öksürükken sanki dusucek diye
TamamBilenler öğrenenler oluyormuş valla.haber et doktordan çıkınca
Hahaha sacmalama olurmu öyle şeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?