2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Progestan iğneyse çok yan etki yapıyormuş. Çarpıntı başağrısı vs çok bırakan oldu. Doktoruna söyle bence başka iğne verir. Ben 4 günde 1 proluton depot yaptırıyorum pek yan etkisi yok.

Progestan iğneyse çok yan etki yapıyormuş. Çarpıntı başağrısı vs çok bırakan oldu. Doktoruna söyle bence başka iğne verir. Ben 4 günde 1 proluton depot yaptırıyorum pek yan etkisi yok.
Sen kalp atışını falan duymamıydın canım neden proluton yapıyorsun ki

Selamm kızlar neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl gidiyor tekrar transfer için hazırlananlar neler yapıyor herkez dağıldıı biyerlere

Sen kalp atışını falan duymamıydın canım neden proluton yapıyorsun ki
Şöyle benim progrsteron düşük çıkınca kalp atışı falan demeden test günü bu iğneyi verdi doktorum. Kalp atışını falan duyduk o kısımlarda sıkıntı yok ta. Kanama alanı devam ettiği için aynen devam dedi. Progrsteronu yükseltmek için anladığım kadarıyla.

Selamm kızlar neler yapıyorsunuz hamilelik nasıl gidiyor tekrar transfer için hazırlananlar neler yapıyor herkez dağıldıı biyerlere
Sonucu alan gitti. Allah güzel haberlerde buluştursun inşallah. Benim akşam bulantılarım oluyor özellikle ayakta dolaşırken. Uzanınca rahatım. İlaçlara devam ediyorum. Rahat geçiyor şimdilik. Senin nasıl gidiyor. Rahatladın mı biraz hala sabırsızlık var mı?

Anladım canım. Progestan verse daha iyi az canın yanardıgerçi her ikiside acı verici.

Anladım canım. Progestan verse daha iyi az canın yanardıgerçi her ikiside acı verici.
Valla ilginçtir benim hiç canım yanmıyor. Ağrı eşiğim baya yüksek. Dişçimde söylemişti. Bebekler iyi olsun da. Sağlıkla güzelliklerle gelsinlerde. Sen napıyorsun nasıl geçiyor günlerin? Ayaklandın mı biraz?

Yaaa değişik kasık ağrılarım var miyomum vardı minik acaba ondan mı bilmiyorum. İnş iyi ağırlardır haftaya gideceğim kontrole. Biraz ayaklandım okullar açıldı mecburen yarın iş başı

Sabırsızlık bende hep var şimdide sürekli gidip bebişi göresim geliyoo bende çok yemek yersem bulantı oluyor sabah bulantısı gectı cok şükür ama hiç sorun degil cok bekledık buzamanlarıı şu ilaçlardan da bi kurtulsak allahın izniyle artık herşey oturmaya başladı zatenn şimdide cinsiyet merakı sardıı tabii allah ne verirse hayırlısını versin

Sen 12.haftayı bitirmek üzeresin ohh süper darısı bizlerin başına

Benim de sabah bulantılarım oluyor ama olsun.Yarin ilacın birini daha bırakıyorum inşaallah.Tek derdim oksuru

Benim de sabah bulantılarım oluyor ama olsun.Yarin ilacın birini daha bırakıyorum inşaallah.Tek derdim öksürük tutuyor anlamadım gitti usuttum galibao da biterse gayet iyi gidiyor.Bide korkuyorum öksürükken sanki dusucek diye

Hahaha sacmalama olurmu öyle şeyy

Benim bel ağrım beni mahvediyor ya. Salı günü gelse de bir öğrensem ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…