Benimde belim ağrıyor. Çok şiddetli değil ancak hissediyorum. Merak ediyorum bende. Sana ne diycek bakalım. Ben 2 hafta sonra gidicem kontrole.Benim bel ağrım beni mahvediyor ya. Salı günü gelse de bir öğrensem ne olduğunu
bendede var o yaa oluyomuş buzamanlardaBenim bel ağrım beni mahvediyor ya. Salı günü gelse de bir öğrensem ne olduğunu
İlaç verdiler mi? Doktorlara güven en çokta dua et. İlaçları kullan rahat olmaya çalış. Dinlen bolca.Merhaba arkadaşlar benimde 8 şubatta transferim olmuştu sonucu pozitifti. Ama sevinmeye hiç fırsat bulamadık keseyi gördük derken ertesi gün kanamalarım başladı tam 1 hafta oldu bugün 2 gün arayla kırmızı olacak şekilde geliyor 3-4 damla kırmızı gelip kahveye dönüp gidiyor ardından aynı rutinde devam. Bebek iyi kesede problem yok hatta ultrasonda kanama alanı bile yok 3-4 doktora gittim zaten hastanede çalışıyorum nedeni yok diyor doktorlarım var ama bilinmiyor diyor ayrıca tüp bebekte daha sık görüldüğünü söylüyorlar. Doğal döngüde olmadığından. Yarın kalp atışı için gideceğim 6 haftalık olacak vajinalden görebiliriz demişti doktorum bakalım kısmet...1 haftadır kalkmadan yatıyorum ona rağmen yattığım yerde başlayan kanamam oldu en çokta bu canımı sıkıyor. Umarım en kısa sürede herkes bu tür dertlerden kurtulup sadece bebeğini kucağına alacağı düşler ve mutlu olur :)
Canını sıkma hiç kontrole git bakalım inşallah kalp atısını duyunca rahatlarsın belkı bı sorun degıldır bu kanamalarMerhaba arkadaşlar benimde 8 şubatta transferim olmuştu sonucu pozitifti. Ama sevinmeye hiç fırsat bulamadık keseyi gördük derken ertesi gün kanamalarım başladı tam 1 hafta oldu bugün 2 gün arayla kırmızı olacak şekilde geliyor 3-4 damla kırmızı gelip kahveye dönüp gidiyor ardından aynı rutinde devam. Bebek iyi kesede problem yok hatta ultrasonda kanama alanı bile yok 3-4 doktora gittim zaten hastanede çalışıyorum nedeni yok diyor doktorlarım var ama bilinmiyor diyor ayrıca tüp bebekte daha sık görüldüğünü söylüyorlar. Doğal döngüde olmadığından. Yarın kalp atışı için gideceğim 6 haftalık olacak vajinalden görebiliriz demişti doktorum bakalım kısmet...1 haftadır kalkmadan yatıyorum ona rağmen yattığım yerde başlayan kanamam oldu en çokta bu canımı sıkıyor. Umarım en kısa sürede herkes bu tür dertlerden kurtulup sadece bebeğini kucağına alacağı düşler ve mutlu olur :)
Tek sefer olmak üzere bende kanama yaşadım yaşayan arkadaşlarımız da var. Kalp atışını duyduktan sonra rahatlarsın sıkıntı kalmaz inş. WC dışında hiç kalkma ama rapor falan yazsalardı keşkeMerhaba arkadaşlar benimde 8 şubatta transferim olmuştu sonucu pozitifti. Ama sevinmeye hiç fırsat bulamadık keseyi gördük derken ertesi gün kanamalarım başladı tam 1 hafta oldu bugün 2 gün arayla kırmızı olacak şekilde geliyor 3-4 damla kırmızı gelip kahveye dönüp gidiyor ardından aynı rutinde devam. Bebek iyi kesede problem yok hatta ultrasonda kanama alanı bile yok 3-4 doktora gittim zaten hastanede çalışıyorum nedeni yok diyor doktorlarım var ama bilinmiyor diyor ayrıca tüp bebekte daha sık görüldüğünü söylüyorlar. Doğal döngüde olmadığından. Yarın kalp atışı için gideceğim 6 haftalık olacak vajinalden görebiliriz demişti doktorum bakalım kısmet...1 haftadır kalkmadan yatıyorum ona rağmen yattığım yerde başlayan kanamam oldu en çokta bu canımı sıkıyor. Umarım en kısa sürede herkes bu tür dertlerden kurtulup sadece bebeğini kucağına alacağı düşler ve mutlu olur :)
İki gün arka arkaya proluton yaptırdım ama kesmedi pek. Normalde zaten günde 2 kez prolutex yapıyorum ve estrofem günde 3 kez. Bi gece hastanede kaldım takip yapıldı ama extra ilaç vermediler o yüzden sonraki kanamada yoğun olmadığı için gitmedim hastaneye doktorumla telefonla görüştüm o kadar.İlaç verdiler mi? Doktorlara güven en çokta dua et. İlaçları kullan rahat olmaya çalış. Dinlen bolca.
Aynen canım raporluyum zaten bi haftadır bakalım yarın ne olacakta ona göre hareket edeceğiz.Tek sefer olmak üzere bende kanama yaşadım yaşayan arkadaşlarımız da var. Kalp atışını duyduktan sonra rahatlarsın sıkıntı kalmaz inş. WC dışında hiç kalkma ama rapor falan yazsalardı keşke
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAynen canım raporluyum zaten bi haftadır bakalım yarın ne olacakta ona göre hareket edeceğiz.
Sordun mu canım doktora?bendede var o yaa oluyomuş buzamanlarda
Ya önemli olan bekletmek sanırım içinde tam dik nasıl tutabilirsin ki yaparken kendin eğer başkası yapıyorsa dümdüz vurabilir ama ben kendim yapıyorum ve dümdüz yapamıyorum yan sokuyorum mecburen ama 10 Sn bekletiyorum içerde öyle çıkartıyorum ucunu ister istemez morarcak kizarcak ya et bu yani haftalık vuruldugum bile morariyo benim hemşire vurmasına rağmenYaaaa tam dik mi tutmak gerekiyor? Çok araştırdım ama adam akıllı anlatan bir şeyle karşılaşmadım.
Sıkma canınıMerhaba arkadaşlar benimde 8 şubatta transferim olmuştu sonucu pozitifti. Ama sevinmeye hiç fırsat bulamadık keseyi gördük derken ertesi gün kanamalarım başladı tam 1 hafta oldu bugün 2 gün arayla kırmızı olacak şekilde geliyor 3-4 damla kırmızı gelip kahveye dönüp gidiyor ardından aynı rutinde devam. Bebek iyi kesede problem yok hatta ultrasonda kanama alanı bile yok 3-4 doktora gittim zaten hastanede çalışıyorum nedeni yok diyor doktorlarım var ama bilinmiyor diyor ayrıca tüp bebekte daha sık görüldüğünü söylüyorlar. Doğal döngüde olmadığından. Yarın kalp atışı için gideceğim 6 haftalık olacak vajinalden görebiliriz demişti doktorum bakalım kısmet...1 haftadır kalkmadan yatıyorum ona rağmen yattığım yerde başlayan kanamam oldu en çokta bu canımı sıkıyor. Umarım en kısa sürede herkes bu tür dertlerden kurtulup sadece bebeğini kucağına alacağı düşler ve mutlu olur :)
Çikolata tatlı yiyemiyorum tiksinti var daha çok tuzlu şeyler ekşi şeyler güzel gidiyo turşu falan koca bı tabak yiyorum nerdeyseKimlerin canı ne istiyor.Ne yiyemiyonuzBen tatlı yiyemiyorum.Anca zeytin ekmek iyi geliyor bana.
Evet gayet normal dedıSordun mu canım doktora?
Suanda tksindigim bişey yok herseyı yıyorum ama genelde tuzlu seyler hamilelıgın başından ber agzımdaki tat geçmedii bi o canımı sıkıyoo demir tadı gibiiKimlerin canı ne istiyor.Ne yiyemiyonuzBen tatlı yiyemiyorum.Anca zeytin ekmek iyi geliyor bana.
O bende de olmuştu ama çok sürmedi geçti 3-5 güne.Ben ilaçların etkisi diye düşündüm.Ben prednol diye bı hap alıyorum yarım yarım o yüzden 1,5 aydır tuz yasak.İnsaallah yarın son bırakıyorum.Suanda tksindigim bişey yok herseyı yıyorum ama genelde tuzlu seyler hamilelıgın başından ber agzımdaki tat geçmedii bi o canımı sıkıyoo demir tadı gibii
Ben de aynı durumdayım seninki kaç haftalik benden ondeysen bakalım seninki kız mı erkek mi olucakÇikolata tatlı yiyemiyorum tiksinti var daha çok tuzlu şeyler ekşi şeyler güzel gidiyo turşu falan koca bı tabak yiyorum nerdeyse
9 daha canım daha senin kaç olduBen de aynı durumdayım seninki kaç haftalik benden ondeysen bakalım seninki kız mı erkek mi olucak
Benim bugün 7+4 pazar günü 9.haftanin ilk günü.Sen 1 hafta ondesin9 daha canım daha senin kaç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?