- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Daha çok yeni seninde benimde sağlıkla ilerlesin Ler de tek geç öğrenelim yaBenim bugün 7+4 pazar günü 9.haftanin ilk günü.Sen 1 hafta ondesinsen önce ogreniceksin inşaallah
AminDaha çok yeni seninde benimde sağlıkla ilerlesin Ler de tek geç öğrenelim ya
Yok ilaçtan degılmiş ya herkezin ilaçlar farklıO bende de olmuştu ama çok sürmedi geçti 3-5 güne.Ben ilaçların etkisi diye düşündüm.Ben prednol diye bı hap alıyorum yarım yarım o yüzden 1,5 aydır tuz yasak.İnsaallah yarın son bırakıyorum.
Çok yemek istiyorum çokta sevdiğim balığı maalesef yiyemiyorum tiksindimKimlerin canı ne istiyor.Ne yiyemiyonuzBen tatlı yiyemiyorum.Anca zeytin ekmek iyi geliyor bana.
Bende çay içemiyorum hiç. Çok severdim. Ben çiğköfte falan yemek istiyorum. Kısır falan ekşili şeyler. Beyaz nohut yiyorum o iyi geliyor. Ekmek yemem normalde nasıl ekmek arası şeyler çekiyor canım. Limonlu su falan içiyorum. Bide meyve seviyorum.Yok ilaçtan degılmiş ya herkezin ilaçlar farklı
P.C. Kullanıyorum benArkadaşlar tavsiye ettiğiniz bi gebelik takibi uygulaması var mı? Memnun olduğunuz bir uygulama.
Happy mom kullanıyorum ben gün gün gelişim belirti falan herşey yaziyo anne bebek hakkında msj falan atiyo annecim babacim falan diyeArkadaşlar tavsiye ettiğiniz bi gebelik takibi uygulaması var mı? Memnun olduğunuz bir uygulama.
Bu hangi doktordu?Fiyatlar yeniyılda değişmiş arkadaşım.geçen yılki fiyat ilk denemede 10.500 muayene 550ydi.bana rahim dinlendirme yapıldı 1.750 ekstra onun için verdik bide polip alındı onun içinde 5bin tl iğnler hariç tedavi ücreti bu sadece.busene doktorun muayene ücreti 750tl olmuş onu biliyorum sadece.tedavide muayene ücreti ödeyince 6ay boyunca ödemiyosunuz
Ben hergub çiğköfte aşeriip yiyorumBende çay içemiyorum hiç. Çok severdim. Ben çiğköfte falan yemek istiyorum. Kısır falan ekşili şeyler. Beyaz nohut yiyorum o iyi geliyor. Ekmek yemem normalde nasıl ekmek arası şeyler çekiyor canım. Limonlu su falan içiyorum. Bide meyve seviyorum.
Yiyo musun? Kendin mi yapıyorsun? Dışardan almaya cesaret edemiyorum ben. Bak yine canım çekti. Marulun içine koyup limonu sıkıp şöyyylleee.Ben hergub çiğköfte aşeriip yiyorum
Dışardan aman marul maydanoz yeşillik almayalım. Doktorun beni ilk uyardığı şeydi. Dışarıda salata falanda yeme dedi.Yiyo musun? Kendin mi yapıyorsun? Dışardan almaya cesaret edemiyorum ben. Bak yine canım çekti. Marulun içine koyup limonu sıkıp şöyyylleee.
Ahhhh ne güzel olurYok kendim güzelce yıkadığımı yerim. Yeşilliklere dikkat etmek lazım. Pek iştahım yok. Sabah ballı süt içtim iyi geldi. Hiç sevmem aslında. Az öncede acılı tarhana çorbası yaptım içine peynir koyup içtim. Bugün 6 saat dersim var. Evi de toparlamam gerek ve tek yapmak istediğim şey tatile çıkmak
Sağ olasın Fizik öğretmeniyim. Ders sayım baya az bu dönem şansıma. Bu dönemi böyle kapatırım inşallah. Ekstra görevler işler çok çıkıyor. O zor oluyor biraz ama şükür.Ahhhh ne güzel olurSende öğretmensin demek Allah kolaylık versin
Ne güzel bende tarih öğretmeniyim lisenin zorluğunu tadıyoruz. Sabahları yüzümüze akşamları Online ders bitse bu dönem. Böyleyiz diye zorlanıyoruz yoksa okullar açılsın diye dua ederdimSağ olasın Fizik öğretmeniyim. Ders sayım baya az bu dönem şansıma. Bu dönemi böyle kapatırım inşallah. Ekstra görevler işler çok çıkıyor. O zor oluyor biraz ama şükür.
Alıyorum bee ugrasamam yapmaklaYiyo musun? Kendin mi yapıyorsun? Dışardan almaya cesaret edemiyorum ben. Bak yine canım çekti. Marulun içine koyup limonu sıkıp şöyyylleee.
İyi sana bişey olmadıysa ben de alayımAlıyorum bee ugrasamam yapmakla
Benim hep online 12 ler yok bende. Ben açılmasını ve her şeyin normale dönmesini istiyorum. Sağlıcakla inşallah. Hamile olduğunu söyledin mi?Ne güzel bende tarih öğretmeniyim lisenin zorluğunu tadıyoruz. Sabahları yüzümüze akşamları Online ders bitse bu dönem. Böyleyiz diye zorlanıyoruz yoksa okullar açılsın diye dua ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?