2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Yok ilaçtan degılmiş ya herkezin ilaçlar farklı

Yok ilaçtan degılmiş ya herkezin ilaçlar farklı
Bende çay içemiyorum hiç. Çok severdim. Ben çiğköfte falan yemek istiyorum. Kısır falan ekşili şeyler. Beyaz nohut yiyorum o iyi geliyor. Ekmek yemem normalde nasıl ekmek arası şeyler çekiyor canım. Limonlu su falan içiyorum. Bide meyve seviyorum.

Arkadaşlar tavsiye ettiğiniz bi gebelik takibi uygulaması var mı? Memnun olduğunuz bir uygulama.

Bu hangi doktordu?

Ben hergub çiğköfte aşeriip yiyorum

Yiyo musun? Kendin mi yapıyorsun? Dışardan almaya cesaret edemiyorum ben. Bak yine canım çekti. Marulun içine koyup limonu sıkıp şöyyylleee.
Dışardan aman marul maydanoz yeşillik almayalım. Doktorun beni ilk uyardığı şeydi. Dışarıda salata falanda yeme dedi.

Yok kendim güzelce yıkadığımı yerim. Yeşilliklere dikkat etmek lazım. Pek iştahım yok. Sabah ballı süt içtim iyi geldi. Hiç sevmem aslında. Az öncede acılı tarhana çorbası yaptım içine peynir koyup içtim. Bugün 6 saat dersim var. Evi de toparlamam gerek ve tek yapmak istediğim şey tatile çıkmak

Ahhhh ne güzel olur Sende öğretmensin demek Allah kolaylık versin

Ahhhh ne güzel olur Sende öğretmensin demek Allah kolaylık versin
Sağ olasın Fizik öğretmeniyim. Ders sayım baya az bu dönem şansıma. Bu dönemi böyle kapatırım inşallah. Ekstra görevler işler çok çıkıyor. O zor oluyor biraz ama şükür.

Sağ olasın Fizik öğretmeniyim. Ders sayım baya az bu dönem şansıma. Bu dönemi böyle kapatırım inşallah. Ekstra görevler işler çok çıkıyor. O zor oluyor biraz ama şükür.
Ne güzel bende tarih öğretmeniyim lisenin zorluğunu tadıyoruz. Sabahları yüzümüze akşamları Online ders bitse bu dönem. Böyleyiz diye zorlanıyoruz yoksa okullar açılsın diye dua ederdim

Ne güzel bende tarih öğretmeniyim lisenin zorluğunu tadıyoruz. Sabahları yüzümüze akşamları Online ders bitse bu dönem. Böyleyiz diye zorlanıyoruz yoksa okullar açılsın diye dua ederdim
Benim hep online 12 ler yok bende. Ben açılmasını ve her şeyin normale dönmesini istiyorum. Sağlıcakla inşallah. Hamile olduğunu söyledin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…