Saklayabildiğm kadar saklıyorum daha. Akrabalar pek bilmiyor. Okuldaki hocalar müdür biliyor. Müdür zaten tedavi başından beri izin konusunda sağolsun destek olduBenim hep online 12 ler yok bende. Ben açılmasını ve her şeyin normale dönmesini istiyorum. Sağlıcakla inşallah. Hamile olduğunu söyledin mi?
Olmadı valla sürekli alıp yiyorumİyi sana bişey olmadıysa ben de alayım
Senle çok yakınız haftalarda galiba. Yeni beybiyi görmeye gittin mi boyutunu merak ettim seninOlmadı valla sürekli alıp yiyorum
Benimde okuldan kimse bilmiyor. Arkadaşlardan 2 3 kişi. Geçenlerde anneme çıtlattım. Bi ay sonra inşallah söylerim diye düşünüyorum. Belki cinsiyeti belli olduktan sonra.Saklayabildiğm kadar saklıyorum daha. Akrabalar pek bilmiyor. Okuldaki hocalar müdür biliyor. Müdür zaten tedavi başından beri izin konusunda sağolsun destek oldu
Ben betayi öğrenip doktorla konuşup hemen arkasına annemi aradım ağlayarak ya nasıl durdun bu kadar zaman maşallahBenimde okuldan kimse bilmiyor. Arkadaşlardan 2 3 kişi. Geçenlerde anneme çıtlattım. Bi ay sonra inşallah söylerim diye düşünüyorum. Belki cinsiyeti belli olduktan sonra.
Evet yaa sen nasıl dayandın. Bende yine bilen çokBenimde okuldan kimse bilmiyor. Arkadaşlardan 2 3 kişi. Geçenlerde anneme çıtlattım. Bi ay sonra inşallah söylerim diye düşünüyorum. Belki cinsiyeti belli olduktan sonra.
Benım 11+5 15 martta gidicem kontrole biraz büyüsün istediimSenle çok yakınız haftalarda galiba. Yeni beybiyi görmeye gittin mi boyutunu merak ettim senin
En son 40 mm falandı boyuBenım 11+5 15 martta gidicem kontrole biraz büyüsün istediim
Geçen hafta falan gitmişsin demek. Kocaman olur ozamana şok olursunBenım 11+5 15 martta gidicem kontrole biraz büyüsün istediim
Normaldir ya hiç çağırma kilolarıKızlar kilo aldınızmıı ?? Ben hiç almadımda normalmi acaba
Evet bırazdaa onun için zaten belkı cınsıyet görünürrGeçen hafta falan gitmişsin demek. Kocaman olur ozamana şok olursun
Normaldir ya hiç çağırma kilolarıben 1 kilo almışım
Valla ben hamur işi seviyorum ya. Onu yemesem asla almamdoktorum asla 3 ay kilo alma dedı bende almamışım
Herkez bir degıl ben asla verememValla ben hamur işi seviyorum ya. Onu yemesem asla almamaman boşver olsun kilo eltim 30 kilo aldı doğumdan 4 ay sonra 40 kilo verdi
Valla imkan olsa eşime bile söylemicektim. 3 kaybım var hepsini saniyesinde söyledim. Kayıp olunca annem çok üzülüyor. Herkes arıyor falan zaten canının derdinde oluyorsun. Yorucu bir süreç oluyor. İnsanlara derdini anlatmak zor. Bu sefer doğana kadar kimseye söyleyesim yok aslındaBen betayi öğrenip doktorla konuşup hemen arkasına annemi aradım ağlayarak ya nasıl durdun bu kadar zaman maşallah
Doğru diyorsun benimde 3 kaybım var. Hepsinin üzüntüsü ayrı ayrı yaktı bizi. Bende ondan demiyorum çoğu kişiye. Ben ancak kucağıma alınca inanacağım.Valla imkan olsa eşime bile söylemicektim. 3 kaybım var hepsini saniyesinde söyledim. Kayıp olunca annem çok üzülüyor. Herkes arıyor falan zaten canının derdinde oluyorsun. Yorucu bir süreç oluyor. İnsanlara derdini anlatmak zor. Bu sefer doğana kadar kimseye söyleyesim yok aslındaneyse geçmiş şeyler Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Bilirsin insanlar moral verelim derken daha çok üzebiliyorlar.Doğru diyorsun benimde 3 kaybım var. Hepsinin üzüntüsü ayrı ayrı yaktı bizi. Bende ondan demiyorum çoğu kişiye. Ben ancak kucağıma alınca inanacağım.
Aynen öyle. Zaten maşallah inşallah hemen berbat hikayeler anlatmaya başlıyor. Az öz olmak en güzeliBilirsin insanlar moral verelim derken daha çok üzebiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?