2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benim hep online 12 ler yok bende. Ben açılmasını ve her şeyin normale dönmesini istiyorum. Sağlıcakla inşallah. Hamile olduğunu söyledin mi?
Saklayabildiğm kadar saklıyorum daha. Akrabalar pek bilmiyor. Okuldaki hocalar müdür biliyor. Müdür zaten tedavi başından beri izin konusunda sağolsun destek oldu

Saklayabildiğm kadar saklıyorum daha. Akrabalar pek bilmiyor. Okuldaki hocalar müdür biliyor. Müdür zaten tedavi başından beri izin konusunda sağolsun destek oldu
Benimde okuldan kimse bilmiyor. Arkadaşlardan 2 3 kişi. Geçenlerde anneme çıtlattım. Bi ay sonra inşallah söylerim diye düşünüyorum. Belki cinsiyeti belli olduktan sonra.

Benimde okuldan kimse bilmiyor. Arkadaşlardan 2 3 kişi. Geçenlerde anneme çıtlattım. Bi ay sonra inşallah söylerim diye düşünüyorum. Belki cinsiyeti belli olduktan sonra.
Ben betayi öğrenip doktorla konuşup hemen arkasına annemi aradım ağlayarak ya nasıl durdun bu kadar zaman maşallah

Evet yaa sen nasıl dayandın. Bende yine bilen çokokulada gidemeyince tabi hocalar öğreniyor. Annem yanımda transferden beri akrabalarda ondan dolayı şüpheleniyor.

Ben betayi öğrenip doktorla konuşup hemen arkasına annemi aradım ağlayarak ya nasıl durdun bu kadar zaman maşallah
Valla imkan olsa eşime bile söylemicektim. 3 kaybım var hepsini saniyesinde söyledim. Kayıp olunca annem çok üzülüyor. Herkes arıyor falan zaten canının derdinde oluyorsun. Yorucu bir süreç oluyor. İnsanlara derdini anlatmak zor. Bu sefer doğana kadar kimseye söyleyesim yok aslında neyse geçmiş şeyler Allah kimseye dermansız dert vermesin.

Doğru diyorsun benimde 3 kaybım var. Hepsinin üzüntüsü ayrı ayrı yaktı bizi. Bende ondan demiyorum çoğu kişiye. Ben ancak kucağıma alınca inanacağım.

Doğru diyorsun benimde 3 kaybım var. Hepsinin üzüntüsü ayrı ayrı yaktı bizi. Bende ondan demiyorum çoğu kişiye. Ben ancak kucağıma alınca inanacağım.
Bilirsin insanlar moral verelim derken daha çok üzebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…