Yaaa normalde ben göbek içerde yaşarımKarnınız Ne durumdaa çıktımıı göbüşler
Yaaa normalde ben göbek içerde yaşarımama şimdi çeksemde bir şey var orada
Bana her şey oluyor bu arabende göbek vardı zaten oyuzden pek amlıyamıyorum ama 4 gözle beklıyorum şişmesinii bende kalp tarıfıma agrı giriyo arada sanada oluyormuu ?
He bende kontrolüü bekliyorum yaa bi gelemediiBana her şey oluyor bu arakarnım, böbreklerim kasığım her yerim ağrıyor bel ağrım zaten mahvediyor salı günü kontrolüm var iple çekiyorum. Enseye falan bakacaktı.
Bende bu mide dışında bi sıkıntı yok ilaçları azalttmaya basladık 14. De hıc kalmayacak ama hıcbısey yıyesım yok ne yesem agrıyo midem ekşiyooBenim ara ara belim ağrıyor. Karnımda hafif hareketlenmeler var. Bazen göğüslerim sızlıyor. Çok acıkmaya başlıyorum. Ama yorgunluk hat Safada. Akşam 5 te bi bastırıyor en geç 11.00 e kadar durabiliyorum. Valla bugün progestan fitili de hiç yapmadım. Doktora sormadım yarın sorucam. Hep uykuluyum.
Yorgunluk 12haftadan sonra geçiyor diyorlar. Bende yorgunluk yok artık ya. Bende progesteronu kullanmadım iki gündür acıtıyor artık canımı. Salı günü zaten bir şeye bakacakmıs ona göre ya fitili bırakacakmısım yada 9 ay kullanacakmışım ne olduğunu bilmiyorum amaBenim ara ara belim ağrıyor. Karnımda hafif hareketlenmeler var. Bazen göğüslerim sızlıyor. Çok acıkmaya başlıyorum. Ama yorgunluk hat Safada. Akşam 5 te bi bastırıyor en geç 11.00 e kadar durabiliyorum. Valla bugün progestan fitili de hiç yapmadım. Doktora sormadım yarın sorucam. Hep uykuluyum.
Valla yorgunluk bende daha yenı başladıı herşeyim tersYorgunluk 12haftadan sonra geçiyor diyorlar. Bende yorgunluk yok artık ya. Bende progesteronu kullanmadım iki gündür acıtıyor artık canımı. Salı günü zaten bir şeye bakacakmıs ona göre ya fitili bırakacakmısım yada 9 ay kullanacakmışım ne olduğunu bilmiyorum ama
Mide ekşimesi berbat bişey. Umarım hamileliğin boyunca sürmez. Bi araştır uygun şeyler ye bakalım,Bende bu mide dışında bi sıkıntı yok ilaçları azalttmaya basladık 14. De hıc kalmayacak ama hıcbısey yıyesım yok ne yesem agrıyo midem ekşiyoo
Doktora bıraktım demeye korktuğum için bugün tekrar yapıcam fitili bakalım. Uygulama kısmı zor geliyor bana. Bi danışıp öyle bırakıcam artık. İğneleri düzgün yapıyorum onlarda sıkıntı yok. Bugün yine hiç belirtim yok.Yorgunluk 12haftadan sonra geçiyor diyorlar. Bende yorgunluk yok artık ya. Bende progesteronu kullanmadım iki gündür acıtıyor artık canımı. Salı günü zaten bir şeye bakacakmıs ona göre ya fitili bırakacakmısım yada 9 ay kullanacakmışım ne olduğunu bilmiyorum ama
Benım hamılelıkten öncede migdem problemlıydıı buda üstüne meze. olduMide ekşimesi berbat bişey. Umarım hamileliğin boyunca sürmez. Bi araştır uygun şeyler ye bakalım,
E bi ilaç falan kullansana. Öksürükte hemen geçmez. Sırtına bağrına sıcak havlu koy. O bana çok iyi gelirdi.Benim de göbek var zaten hiç bir degisiklik farketmeden o konuda.Zaten en küçük benimki galibaAma çok hastayım çok oksuruyorum boğazım yirtiliyor sanki dün kusarken kan geldi.Artik iyice hiçbir şey yiyemiyorum herşey kokuyor günde 3_4 litre su içerken şimdi 2 bardak bile içemiyorum midem eksiy ksurmekten artık her yerim agriyo hiç halim yok.
Doktora görünmedimi bayadır kötüsün çünkü sen.Benim de göbek var zaten hiç bir degisiklik farketmeden o konuda.Zaten en küçük benimki galibaAma çok hastayım çok oksuruyorum boğazım yirtiliyor sanki dün kusarken kan geldi.Artik iyice hiçbir şey yiyemiyorum herşey kokuyor günde 3_4 litre su içerken şimdi 2 bardak bile içemiyorum midem eksiy ksurmekten artık her yerim agriyo hiç halim yok.
Sağ olasın arkadaşım. Allah en tez vakitte en kolayından nasip etsin size de inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsinArkadaşlar çok uzun süredir girememiştim gebeliği devam edenleri görmek çok mutlu etti, Rabbim eksiksiz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbana da dua edin denediğimiz ilk anda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olsun endişelenmeyi lütfen bırakın ve keyfini sürün
Valla bı vitaminim var su bile icemedigimden o vitamini içmek bile zor geliyor yutamiyorum.Yani bır tane bile hap içecek halim yok.Havluyu da koyuyorum iyi geliyor.Yaa zaten Dr ilaç hap fobisi olan biriyim ne kadar az ilaç içersem o kadar iyi diye düşünüyorum.Belki yanlış yapıyorum ama napalim artık 10 günden fazla oldu biraz azalma var.Kendiliginden geçmesini bekliyorum.2 gün atlet giymedim içime o ara hastalandım.E bi ilaç falan kullansana. Öksürükte hemen geçmez. Sırtına bağrına sıcak havlu koy. O bana çok iyi gelirdi.
Sağolasın canımArkadaşlar çok uzun süredir girememiştim gebeliği devam edenleri görmek çok mutlu etti, Rabbim eksiksiz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbana da dua edin denediğimiz ilk anda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olsun endişelenmeyi lütfen bırakın ve keyfini sürün
Ya sen hamile bi kadınsın. Senin neyine atletsiz gezmekValla bı vitaminim var su bile icemedigimden o vitamini içmek bile zor geliyor yutamiyorum.Yani bır tane bile hap içecek halim yok.Havluyu da koyuyorum iyi geliyor.Yaa zaten Dr ilaç hap fobisi olan biriyim ne kadar az ilaç içersem o kadar iyi diye düşünüyorum.Belki yanlış yapıyorum ama napalim artık 10 günden fazla oldu biraz azalma var.Kendiliginden geçmesini bekliyorum.2 gün atlet giymedim içime o ara hastalandım.oh oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?