Arkadaşım nasıl geçti kontrol? Güzel haberleri paylaş bizimleDoktora görünmedimi bayadır kötüsün çünkü sen.
Çok şükür güzel geçti. Ense boyutuna falan baktı normal dedi. Sıkıntı olmadığınI söyledi. İkili test yaptı kan verdim ama sonucu 15gün çıkıyormuş. Şimdi Demir hapı ve omega3 verdi. Folik asiti bıraktırdı. Birde lutınus kullanıyordum progestana geçtimArkadaşım nasıl geçti kontrol? Güzel haberleri paylaş bizimle
Cinsiyetii söylemedimii ?Çok şükür güzel geçti. Ense boyutuna falan baktı normal dedi. Sıkıntı olmadığınI söyledi. İkili test yaptı kan verdim ama sonucu 15gün çıkıyormuş. Şimdi Demir hapı ve omega3 verdi. Folik asiti bıraktırdı. Birde lutınus kullanıyordum progestana geçtim
çok güzel maşallahÇok şükür güzel geçti. Ense boyutuna falan baktı normal dedi. Sıkıntı olmadığınI söyledi. İkili test yaptı kan verdim ama sonucu 15gün çıkıyormuş. Şimdi Demir hapı ve omega3 verdi. Folik asiti bıraktırdı. Birde lutınus kullanıyordum progestana geçtim
Ya bu lekelenmeler ister istemez insanın canını sıkıyor. Hayırlısıyla 3 5 hafta daha geçse şu lekelenmeler bitse sağlıkla ilerlediğinden emin olsak innşallaaahh15 gün azıcık azıcık devam eden bı kanamam vardı 3 gündür kanama olmuyordu.Bu sabah adet sancısı gibi bir sancı oldu sonra kanama başladı yine çok değil yine az.Cok korktum Dr a gittim yine öbür keseden dolayı dedi.Oksurugu de söyledim şurup yazdı kullanıyorum bakalım.İnsaallah hemen faydası olur öksürücek halim kalmadı.Bebisi de özlemişimdaha 2 hafta vardı kontrole 10 gün sonra yine gidicez inşaallah
Yok hayır canım çok erken ki daha yeni oluşuyormuş zate .Cinsiyetii söylemedimii ?
11-14 hafta arası normalmiş. Bebek ne tarafa baskı yaparsa o tarafta kasık ağrın olur dedi. Bel ağrısınada çok normal dedi. Ağrımayınca ağrım yok köyü bir şeymi var diyenlerin sayısı daha fazla dediçok güzel maşallahbende dün gece prolutexi yapamadan uyuyakalmışım bugün ondan mıdır bilmem lekelenmem oldu. Gerçi doktor lekelenme olacak demişti. Belim ağrıyor hafiften. Senin bel ağrına ne dedi söyledin mi belinin ağrıdığını?
Bana sorduysan canım. Şuan tam 12 olduk inş hepimiz 40 haftaları göreceğiz Allah’ın izniyleKaç haftalık oldun sen?
Ben gittigimde 13+3 oluyor banada söylemez ozamanYok hayır canım çok erken ki daha yeni oluşuyormuş zate .
Yok söylemez 16 haftadan önce söylemek yasakmış zaten.Ben gittigimde 13+3 oluyor banada söylemez ozaman
Bende de yok. Bir hafta önce vardı ama çok şiddetli değildi. Şuan bitti sayılır. Bebeğin kalp atışını ve gelişimini gördüysen endişelenme. Mide bulantısı da baya zor bi şey. Olmaması daha iyi bence.Merhabalar 8.haftaya girdim bende.bende fazla mide bulantısı yok sizde nasıl olmamamisi endişelendiriyor bazen benii
Yasak ne alaka bana tahmın ederız 13 de dedı doktorum 15 de net goruruz dedıYok söylemez 16 haftadan önce söylemek yasakmış zaten.
Benim bir dakika bile bulantım olmadı canım. Hormonlardan etkilenmeyenlerdeniz keyfini çıkar bende çok çok endişelendim ama boşmuşMerhabalar 8.haftaya girdim bende.bende fazla mide bulantısı yok sizde nasıl olmamamisi endişelendiriyor bazen benii
Doktorlar söylüyor bazıları ama genelde yasakmış kimse takmıyor.cinsiyetten dolayı Aldırma olayları olmasın diye.Yasak ne alaka bana tahmın ederız 13 de dedı doktorum 15 de net goruruz dedı
Hadiyaa garipmişDoktorlar söylüyor bazıları ama genelde yasakmış kimse takmıyor.cinsiyetten dolayı Aldırma olayları olmasın diye.
Seni çok iyi anlıyorum. Kötü düşünceler insanı yokluyor bazen. Ama bu aşamaya gelinmişse her şey yolundadır inşallah. Bir de nasipten öteye yol gitmez. Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kalbini gördük atıyordu haftasında idi.sorun yoktu ama kalbinin durabilme düşüncesi aklıma geliyoor bazen Allah korusun.insallah her şey güzel gider.benimde ilk kizimda midem bulantim yok denecek kadar azdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?