2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Teşekkür ederim haklısın

Süper Özakman önemli olan ultrason çünkü. Bende bugün gittim problem yoktu ama çok minik miyom var dedi. İlk defa miyomum oldu o da şansıma gebelikte
Merhabalar bende de 14. Haftamda rahim arka duvarında 2,8 capinda miyom göründü. Siz nasıl gidiyor süreciniz doktor ne dedi

Merhabalar bende de 14. Haftamda rahim arka duvarında 2,8 capinda miyom göründü. Siz nasıl gidiyor süreciniz doktor ne dedi
Valla bir daha gittiğimde miyom görmedi. Şaşırdım demedi yani estrofem ilacı kullanıyordum östrojen ilacı yani. Ondan dolayı olduda sonra geçtimi anlamadım

Herkesin embriyosu pgt li mi benim pgtsiz bu biraz kafama takıyor.gerci ilk transferin k
Pgtli di oda tutmadı.9haftadayim 12 haftaya kadar 3 hafta var sanki vakit geçmiyor gibi sizinde mı öyle oldu.

Herkesin embriyosu pgt li mi benim pgtsiz bu biraz kafama takıyor.gerci ilk transferin k
Pgtli di oda tutmadı.9haftadayim 12 haftaya kadar 3 hafta var sanki vakit geçmiyor gibi sizinde mı öyle oldu.
11.haftada ense kalınlığına bakarlar rahatlarsın canım sıkıntı yapma stres en kötüsü zaten. Biliyorum o zaman geçmemesini ilerlediğinde de zaman geçmiyor

Kızlar erkek cıktı benım bebişşş
Aaa tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Geçen gün rüyamda bir erkek çocuk emziriyordum bende. Tabirine baktım hamile kaldın erkek bebeği olduğunu görürse kızı olur diyordu. Hayırlısı tabiki ama gönlümden geçen de kız. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Ben de kız istiyorum ama artık Allah ne verirse razıyız.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…