Teşekkür ederim haklısınSeni çok iyi anlıyorum. Kötü düşünceler insanı yokluyor bazen. Ama bu aşamaya gelinmişse her şey yolundadır inşallah. Bir de nasipten öteye yol gitmez. Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Merhabalar bende de 14. Haftamda rahim arka duvarında 2,8 capinda miyom göründü. Siz nasıl gidiyor süreciniz doktor ne dediSüper Özakman önemli olan ultrason çünkü. Bende bugün gittim problem yoktu ama çok minik miyom var dedi. İlk defa miyomum oldu o da şansıma gebelikte
Valla bir daha gittiğimde miyom görmedi. Şaşırdım demedi yani estrofem ilacı kullanıyordum östrojen ilacı yani. Ondan dolayı olduda sonra geçtimi anlamadımMerhabalar bende de 14. Haftamda rahim arka duvarında 2,8 capinda miyom göründü. Siz nasıl gidiyor süreciniz doktor ne dedi
Ama seninki hiç bir zararı yoktur kuzenımın doğumla birlikte bebek kadar miyom çıkardılarMerhabalar bende de 14. Haftamda rahim arka duvarında 2,8 capinda miyom göründü. Siz nasıl gidiyor süreciniz doktor ne dedi
Ama seninki hiç bir zararı yoktur kuzenımın doğumla birlikte bebek kadar miyom çıkardılar
Geçer canım hiç merak etme minnacık seninde. Takip edilir sıkıntı olmaz hamilelikte çıkanlar östrojen fazlalığından oluyormuşve bebeğe zararı olmamış ne güzel.. ben de ağrı yapıyor ve devamlı tuvalete gitme isteği 1
Ay inşallahGeçer canım hiç merak etme minnacık seninde. Takip edilir sıkıntı olmaz hamilelikte çıkanlar östrojen fazlalığından oluyormuş
11.haftada ense kalınlığına bakarlar rahatlarsın canım sıkıntı yapma stres en kötüsü zaten. Biliyorum o zaman geçmemesini ilerlediğinde de zaman geçmiyorHerkesin embriyosu pgt li mi benim pgtsiz bu biraz kafama takıyor.gerci ilk transferin k
Pgtli di oda tutmadı.9haftadayim 12 haftaya kadar 3 hafta var sanki vakit geçmiyor gibi sizinde mı öyle oldu.
Oooooo süperrrKızlar erkek cıktı benım bebişşş
Hahah kız istiyorduk ama olsun allah erkek nasıp ettiOooooo süperrrkız çok erken değil mi
Harikaaa yaa rabbim sağlıkla doğduğu zamanı da göstersinHahah kız istiyorduk ama olsun allah erkek nasıp etti13+1 gorduk valla pipiyi
Amin inşallahhhHarikaaa yaa rabbim sağlıkla doğduğu zamanı da göstersin
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar erkek cıktı benım bebişşş
Amin sagolunAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Maşallah cnmKızlar erkek cıktı benım bebişşş
Amin inşallahhMaşallah cnmAllah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Aaa tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Geçen gün rüyamda bir erkek çocuk emziriyordum bende. Tabirine baktım hamile kaldın erkek bebeği olduğunu görürse kızı olur diyordu. Hayırlısı tabiki ama gönlümden geçen de kız. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.Kızlar erkek cıktı benım bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?