2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Ben de kız istiyorum ama artık Allah ne verirse razıyız.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
Ben ilk çocuğumu kız çok istemiştim. Erkek olduğunu duyunca acaba sevebilir miyim diye endişelenmiştim. ama çok çok çooook sevdim. Cinsiyetle hiç bir ilgisi yokmuş evlat sevgisinin onu anladım. Ama çorap reyonunda kız çoraplarının yanında erkeklere azıcık yer ayrılması da gücüme gitmedi değil

Bende erkek bebek emziriyordum rüyamdaa öylede çıktı amin inşallah

Kızlar merhaba beni Ocak ayından hatırlayanınız var mı bilmiyorum ilk transferim negatif çıkmıştı sonra uzun süre bakmadım buralara kendimi toparlamak için, aynı zamanda transfer olanlarımız da maşallah cinsiyetleri bile öğrenmeye başlamışlar sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim aynı duyguyu bana da yaşatsın inşallah . 2 martta ikinci transferimi yaptım ben 10 gün sonra ki testim 14.45 12. gün 45.44 14. gün 64.45 çıktı, değerleri böyle yükselip de hamileliği devam eden var mı aranızda günlerdir nasıl yaşadığımı bilmiyorum

14. Gün tam 2 ye katlanmamış ama test yaptırmaya devam. Bu şekilde olup devam edenler oldu bildiğim kadarıyla.

Rahim ağzı uzunluğum kısa çıktı. 2 hafta sonra uzamazsa dikiş dedi. Yaşayan var mı

14. Gün tam 2 ye katlanmamış ama test yaptırmaya devam. Bu şekilde olup devam edenler oldu bildiğim kadarıyla.
12. Gün üçe katlamıştı çok sevinmiştim görünce ama 14. Gün ki artışı görünce hevesim kursağımda kaldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

12. Gün üçe katlamıştı çok sevinmiştim görünce ama 14. Gün ki artışı görünce hevesim kursağımda kaldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Canım 3. Testını daha cok artmasını beklerdım benım ilk testte 8 cıkmıştı sonra 68 sonra 168 somra 380 belkı dıger testte yukselır umudunu yitirme

Rahim ağzı uzunluğum kısa çıktı. 2 hafta sonra uzamazsa dikiş dedi. Yaşayan var mı
Çoğu kişi yaşıyor duydum. Düşük olmasın diye açılmasın diye dikiş atıyorlarmış. Ama kendim yaşamadım nasıl yapılıyor Onu da bilmiyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda erken açılma olmaz. O zorluyor diye biliyorum hep yatış veriyorlar öyle olunca. Sağlıcakla alsak bebeklerimizi bir rahat nefes almakta kısmet olsun bizlere inşallah

Merhâba benimde ilk degerim10.gün 54 12. Gün 66 14. Gün 112 18. Gün 504 olmuştu. 10 ile 12 gün arası artış yüzde elli bile değildi. Ama şimdi 10. Hafta içindeyim hala kafama takılır acaba sağlıksız bir embryo mu diye ama Şu anda hamileyim.uzulmeyin bekleyin düzene girer inşallah

Canım 3. Testını daha cok artmasını beklerdım benım ilk testte 8 cıkmıştı sonra 68 sonra 168 somra 380 belkı dıger testte yukselır umudunu yitirme
Yaa maşallah seninki ne kadar güzel yükselmiş 2. testimi görünce ben de sevinmiştim böyle yükselir inşallah dedim ama 3. Test hayal kırıklığı yaşattı doktorum perşembe bi daha kan ver yükselişine bakalım dedi inşallah güzelce yükselmiş olur

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ah ben de o günleri bi görebilsem

İnşallah güzelce artar. İnnşallahh

Sağlıksız diye düşünmeyin inşallah bi şeyi yoktur bebeğinizin doktorunuz nasıl yorumladı kan değerlerinizi ve şu an ki gebeliğinizin durumunu?

Arkadaşlar birde size sorayim şimdi 10. Hafta içindeyim ama bu beta düzensizliğin aklıma çok takılıyor.10. Gün 54 12.Gün 66 14.Gün 112 18.gun 504 .10.Gün ile 12. Gün arası bu çok az artış embryonun sagliksizliginin işareti olabilir mi. Aklıma olmadık şeyler geliyor.

Sağlıksız diye düşünmeyin inşallah bi şeyi yoktur bebeğinizin doktorunuz nasıl yorumladı kan değerlerinizi ve şu an ki gebeliğinizin durumunu?
Tup bebek dr cok-da bir yorum yapmadı. Iki güne bir kan verdim. Ilk başta kimyasal sanki dedi .artmaya başladı sonra. Şu anda haftası ile uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…