Sende görürsün bi sonraki kontroldeOooooo süperrrkız çok erken değil mi
Ben ilk çocuğumu kız çok istemiştim. Erkek olduğunu duyunca acaba sevebilir miyim diye endişelenmiştim.Ben de kız istiyorum ama artık Allah ne verirse razıyız.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize
Bende erkek bebek emziriyordum rüyamdaa öylede çıktıAaa tebrik ederim. Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Geçen gün rüyamda bir erkek çocuk emziriyordum bende. Tabirine baktım hamile kaldın erkek bebeği olduğunu görürse kızı olur diyordu. Hayırlısı tabiki ama gönlümden geçen de kız. Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Yapma yaBende erkek bebek emziriyordum rüyamdaa öylede çıktıamin inşallah
14. Gün tam 2 ye katlanmamış ama test yaptırmaya devam. Bu şekilde olup devam edenler oldu bildiğim kadarıyla.Kızlar merhaba beni Ocak ayından hatırlayanınız var mı bilmiyorum ilk transferim negatif çıkmıştı sonra uzun süre bakmadım buralara kendimi toparlamak için, aynı zamanda transfer olanlarımız da maşallah cinsiyetleri bile öğrenmeye başlamışlar sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim aynı duyguyu bana da yaşatsın inşallah . 2 martta ikinci transferimi yaptım ben 10 gün sonra ki testim 14.45 12. gün 45.44 14. gün 64.45 çıktı, değerleri böyle yükselip de hamileliği devam eden var mı aranızda günlerdir nasıl yaşadığımı bilmiyorum
Allah ne kısmet ederse oYapma yakısmet tabiki bir oğlum daha olsa onu da çok severim hem yıkaması kolay en azından
12. Gün üçe katlamıştı çok sevinmiştim görünce ama 14. Gün ki artışı görünce hevesim kursağımda kaldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim14. Gün tam 2 ye katlanmamış ama test yaptırmaya devam. Bu şekilde olup devam edenler oldu bildiğim kadarıyla.
Canım 3. Testını daha cok artmasını beklerdım benım ilk testte 8 cıkmıştı sonra 68 sonra 168 somra 380 belkı dıger testte yukselır umudunu yitirme12. Gün üçe katlamıştı çok sevinmiştim görünce ama 14. Gün ki artışı görünce hevesim kursağımda kaldı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Çoğu kişi yaşıyor duydum. Düşük olmasın diye açılmasın diye dikiş atıyorlarmış. Ama kendim yaşamadım nasıl yapılıyor Onu da bilmiyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda erken açılma olmaz. O zorluyor diye biliyorum hep yatış veriyorlar öyle olunca. Sağlıcakla alsak bebeklerimizi bir rahat nefes almakta kısmet olsun bizlere inşallahRahim ağzı uzunluğum kısa çıktı. 2 hafta sonra uzamazsa dikiş dedi. Yaşayan var mı
Merhâba benimde ilk degerim10.gün 54 12. Gün 66 14. Gün 112 18. Gün 504 olmuştu. 10 ile 12 gün arası artış yüzde elli bile değildi. Ama şimdi 10. Hafta içindeyim hala kafama takılır acaba sağlıksız bir embryo mu diye ama Şu anda hamileyim.uzulmeyin bekleyin düzene girer inşallahKızlar merhaba beni Ocak ayından hatırlayanınız var mı bilmiyorum ilk transferim negatif çıkmıştı sonra uzun süre bakmadım buralara kendimi toparlamak için, aynı zamanda transfer olanlarımız da maşallah cinsiyetleri bile öğrenmeye başlamışlar sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin rabbim aynı duyguyu bana da yaşatsın inşallah . 2 martta ikinci transferimi yaptım ben 10 gün sonra ki testim 14.45 12. gün 45.44 14. gün 64.45 çıktı, değerleri böyle yükselip de hamileliği devam eden var mı aranızda günlerdir nasıl yaşadığımı bilmiyorum
Yaa maşallah seninki ne kadar güzel yükselmiş 2. testimi görünce ben de sevinmiştim böyle yükselir inşallah dedim ama 3. Test hayal kırıklığı yaşattıCanım 3. Testını daha cok artmasını beklerdım benım ilk testte 8 cıkmıştı sonra 68 sonra 168 somra 380 belkı dıger testte yukselır umudunu yitirme
Uzama ihtimali varsa uzar belki.Rahim ağzı uzunluğum kısa çıktı. 2 hafta sonra uzamazsa dikiş dedi. Yaşayan var mı
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ah ben de o günleri bi görebilsemMerhâba benimde ilk degerim10.gün 54 12. Gün 66 14. Gün 112 18. Gün 504 olmuştu. 10 ile 12 gün arası artış yüzde elli bile değildi. Ama şimdi 10. Hafta içindeyim hala kafama takılır acaba sağlıksız bir embryo mu diye ama Şu anda hamileyim.uzulmeyin bekleyin düzene girer inşallah
İnşallah güzelce artar. İnnşallahhYaa maşallah seninki ne kadar güzel yükselmiş 2. testimi görünce ben de sevinmiştim böyle yükselir inşallah dedim ama 3. Test hayal kırıklığı yaşattıdoktorum perşembe bi daha kan ver yükselişine bakalım dedi inşallah güzelce yükselmiş olur
Sağlıksız diye düşünmeyin inşallah bi şeyi yoktur bebeğinizin doktorunuz nasıl yorumladı kan değerlerinizi ve şu an ki gebeliğinizin durumunu?Merhâba benimde ilk degerim10.gün 54 12. Gün 66 14. Gün 112 18. Gün 504 olmuştu. 10 ile 12 gün arası artış yüzde elli bile değildi. Ama şimdi 10. Hafta içindeyim hala kafama takılır acaba sağlıksız bir embryo mu diye ama Şu anda hamileyim.uzulmeyin bekleyin düzene girer inşallah
Amin canım inşallah, inşallah ben de yaşarım o güzel duyguyuİnşallah güzelce artar. İnnşallahh
Tup bebek dr cok-da bir yorum yapmadı. Iki güne bir kan verdim. Ilk başta kimyasal sanki dedi .artmaya başladı sonra. Şu anda haftası ile uyumlu.Sağlıksız diye düşünmeyin inşallah bi şeyi yoktur bebeğinizin doktorunuz nasıl yorumladı kan değerlerinizi ve şu an ki gebeliğinizin durumunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?