2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Saglıksız olsa artmazdı bence Rahat olmaya bak stres yapma bızde gectık bu yollardan gercekten çok şükür dedıgın zamanlar gelecek buna inan

Allahtan ümit kesilmez ilk 8 cıktıgında öyle üzülmüştümki doktorum kımyasal demıstıı cok dua ettım ozamankı stresi boşu boşuna bebeğim hissetti kendını üzme hiç bekle bebeğin inşallah senınle

Saglıksız olsa artmazdı bence Rahat olmaya bak stres yapma bızde gectık bu yollardan gercekten çok şükür dedıgın zamanlar gelecek buna inan
Aynen ya ne çektik şükür halimize .Allah işimizi kolaylaştırsın inşallah. Ama bu az artışın bana bilimsel bir açıklması lazim

İnş bakalım ya. Çoğu doktor ölçmüyormuş vajinal bakılırmış çünkü. Keşke herkes ölçsede önlem alınsa

Ayy bende o mağazalarda kız çocuğu giysilerine bayılıyorum.Aksi gibi hep de erkek yeğenim var.1tane kız geliyor inşaallah 2 ay sonra benim oğlan olursa artık ona alırız.Ama bugün kardeşim ruyasin da benim kızım olduğunu görmüş inşaallah rüyası çıkar

10.haftanın içinde vajinal ağrı ve zonklama gibi şikayetleriniz oldumu. 2 gündür epey hissediyorum

Olamaz. Muhtemelen testlerde bi yanlışlık oldu. Bazen olabiliyor. Sen içini ferah tut.

Bugün kontrolüm var. Doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey söyleyecek diye gerginim biraz.

Ben de şimdi 10.haftadayim öyle bişey olmadı ama akıntı oluyor bende
Her bünye farklı tepki veriyor sanırım. Nasıl gidiyor bdinkenerekmu geçiriyorsunuz günleri.12 .haftaya gelsek bir nebze çok azda olsa nefes alsak kanamaniz falan oldumu.

Her bünye farklı tepki veriyor sanırım. Nasıl gidiyor bdinkenerekmu geçiriyorsunuz günleri.12 .haftaya gelsek bir nebze çok azda olsa nefes alsak kanamaniz falan oldumu.
Ben dinleniyorum 2 aydır.Hic bir şey yapmıyorum.Benim 2 embiyotransfer edilmişti biri tuttu diğeri boştu ondan kaynaklı 15 gün kanamam oldu geçen hafta salı bitti şükür.Tek derdim öksürük şu proluton u da 12 haftada bırakalım dese çok mutlu olucam.Duruma göre 16.haftaya kadar yapabiliriz demişti

Ben bir değişiklik farketmedim ama kaşıntı başladı bende karın bolgesinde
Bende de kaşıntı oluyor. 10. Haftadayım bende. Ben ilk günden beri baya aktifim. Hiç dinlenmedim. Yani ekstra bi dinlenme bi değişiklik olmadı hayatımda. Temizlik falan yapmıyorum tabi. Yemek iş çamaşır katlama vs. Ama bulaşık makinesini boşaltırken falan çok eğilip kalktıysam kasılıyor sanki. Lekelenmelerim çok az az devam ediyor. İğnelere devam ediyorum fitili bıraktım kullanamadım. Bugün bakalım kontrol nasıl geçecek meraktayım

Hayırlısı olsun cnm ben de 1 saate gidicem dra bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…