Saglıksız olsa artmazdı bence Rahat olmaya bak stres yapma bızde gectık bu yollardan gercekten çok şükür dedıgın zamanlar gelecek buna inanArkadaşlar birde size sorayim şimdi 10. Hafta içindeyim ama bu beta düzensizliğin aklıma çok takılıyor.10. Gün 54 12.Gün 66 14.Gün 112 18.gun 504 .10.Gün ile 12. Gün arası bu çok az artış embryonun sagliksizliginin işareti olabilir mi. Aklıma olmadık şeyler geliyor.
Allahtan ümit kesilmez ilk 8 cıktıgında öyle üzülmüştümki doktorum kımyasal demıstıı cok dua ettım ozamankı stresi boşu boşuna bebeğim hissetti kendını üzme hiç bekle bebeğin inşallah senınleYaa maşallah seninki ne kadar güzel yükselmiş 2. testimi görünce ben de sevinmiştim böyle yükselir inşallah dedim ama 3. Test hayal kırıklığı yaşattıdoktorum perşembe bi daha kan ver yükselişine bakalım dedi inşallah güzelce yükselmiş olur
Aynen ya ne çektik şükür halimize .Allah işimizi kolaylaştırsın inşallah. Ama bu az artışın bana bilimsel bir açıklması lazimSaglıksız olsa artmazdı bence Rahat olmaya bak stres yapma bızde gectık bu yollardan gercekten çok şükür dedıgın zamanlar gelecek buna inan
Bana doktorum açıklama olarak geç gelişti dedı 1 hafta sonra arayı kapattıAynen ya ne çektik şükür halimize .Allah işimizi kolaylaştırsın inşallah. Ama bu az artışın bana bilimsel bir açıklması lazim
İnş bakalım ya. Çoğu doktor ölçmüyormuş vajinal bakılırmış çünkü. Keşke herkes ölçsede önlem alınsaÇoğu kişi yaşıyor duydum. Düşük olmasın diye açılmasın diye dikiş atıyorlarmış. Ama kendim yaşamadım nasıl yapılıyor Onu da bilmiyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda erken açılma olmaz. O zorluyor diye biliyorum hep yatış veriyorlar öyle olunca. Sağlıcakla alsak bebeklerimizi bir rahat nefes almakta kısmet olsun bizlere inşallah
Ayy bende o mağazalarda kız çocuğu giysilerine bayılıyorum.Aksi gibi hep de erkek yeğenim var.1tane kız geliyor inşaallah 2 ay sonra benim oğlan olursa artık ona alırız.Ama bugün kardeşim ruyasin da benim kızım olduğunu görmüş inşaallah rüyası çıkarBen ilk çocuğumu kız çok istemiştim. Erkek olduğunu duyunca acaba sevebilir miyim diye endişelenmiştim.ama çok çok çooook sevdim. Cinsiyetle hiç bir ilgisi yokmuş evlat sevgisinin onu anladım. Ama çorap reyonunda kız çoraplarının yanında erkeklere azıcık yer ayrılması da gücüme gitmedi değil
Kasık ağrım hep olduda vajinal ağrı hissetmedim. İhmal etme ama git doktora10.haftanın içinde vajinal ağrı ve zonklama gibi şikayetleriniz oldumu. 2 gündür epey hissediyorum
Olamaz. Muhtemelen testlerde bi yanlışlık oldu. Bazen olabiliyor. Sen içini ferah tut.Arkadaşlar birde size sorayim şimdi 10. Hafta içindeyim ama bu beta düzensizliğin aklıma çok takılıyor.10. Gün 54 12.Gün 66 14.Gün 112 18.gun 504 .10.Gün ile 12. Gün arası bu çok az artış embryonun sagliksizliginin işareti olabilir mi. Aklıma olmadık şeyler geliyor.
Teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Inşallah öyledir.Olamaz. Muhtemelen testlerde bi yanlışlık oldu. Bazen olabiliyor. Sen içini ferah tut.
Seninde alt karnın büyüdü mü biraz? Benim sanki büyüdü gibi.Bugün ben de kontrole gidicem bakalım özledik yavruyu
Ben bir değişiklik farketmedim ama kaşıntı başladı bende karın bolgesindeSeninde alt karnın büyüdü mü biraz? Benim sanki büyüdü gibi.
Sizinki kaçıncı hafta da ben 10. haftadayimSeninde alt karnın büyüdü mü biraz? Benim sanki büyüdü gibi.
Ben de şimdi 10.haftadayim öyle bişey olmadı ama akıntı oluyor bende10.haftanın içinde vajinal ağrı ve zonklama gibi şikayetleriniz oldumu. 2 gündür epey hissediyorum
Her bünye farklı tepki veriyor sanırım. Nasıl gidiyor bdinkenerekmu geçiriyorsunuz günleri.12 .haftaya gelsek bir nebze çok azda olsa nefes alsak kanamaniz falan oldumu.Ben de şimdi 10.haftadayim öyle bişey olmadı ama akıntı oluyor bende
Ben dinleniyorum 2 aydır.Hic bir şey yapmıyorum.Benim 2 embiyotransfer edilmişti biri tuttu diğeri boştu ondan kaynaklı 15 gün kanamam oldu geçen hafta salı bitti şükür.Tek derdim öksürük şu proluton u da 12 haftada bırakalım dese çok mutlu olucam.Duruma göre 16.haftaya kadar yapabiliriz demiştiHer bünye farklı tepki veriyor sanırım. Nasıl gidiyor bdinkenerekmu geçiriyorsunuz günleri.12 .haftaya gelsek bir nebze çok azda olsa nefes alsak kanamaniz falan oldumu.
Bende de kaşıntı oluyor. 10. Haftadayım bende. Ben ilk günden beri baya aktifim. Hiç dinlenmedim. Yani ekstra bi dinlenme bi değişiklik olmadı hayatımda. Temizlik falan yapmıyorum tabi. Yemek iş çamaşır katlama vs. Ama bulaşık makinesini boşaltırken falan çok eğilip kalktıysam kasılıyor sanki. Lekelenmelerim çok az az devam ediyor. İğnelere devam ediyorum fitili bıraktım kullanamadım. Bugün bakalım kontrol nasıl geçecek meraktayımBen bir değişiklik farketmedim ama kaşıntı başladı bende karın bolgesinde
Hayırlısı olsun cnmBende de kaşıntı oluyor. 10. Haftadayım bende. Ben ilk günden beri baya aktifim. Hiç dinlenmedim. Yani ekstra bi dinlenme bi değişiklik olmadı hayatımda. Temizlik falan yapmıyorum tabi. Yemek iş çamaşır katlama vs. Ama bulaşık makinesini boşaltırken falan çok eğilip kalktıysam kasılıyor sanki. Lekelenmelerim çok az az devam ediyor. İğnelere devam ediyorum fitili bıraktım kullanamadım. Bugün bakalım kontrol nasıl geçecek meraktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?