Hayırlısı olsun cnmben de 1 saate gidicem dra bakalım ne diye
Bende de kaşıntı oluyor. 10. Haftadayım bende. Ben ilk günden beri baya aktifim. Hiç dinlenmedim. Yani ekstra bi dinlenme bi değişiklik olmadı hayatımda. Temizlik falan yapmıyorum tabi. Yemek iş çamaşır katlama vs. Ama bulaşık makinesini boşaltırken falan çok eğilip kalktıysam kasılıyor sanki. Lekelenmelerim çok az az devam ediyor. İğnelere devam ediyorum fitili bıraktım kullanamadım. Bugün bakalım kontrol nasıl geçecek meraktayı
Ben de geldim kontrolden bizimkide hareket ediyor kollarını bacaklarını oynatıyor özlemişimKontrole gittim. Büyümüş minnak hareket etmeye başlamış. Kanama alanım yok olmuş. Doktor her şey yolunda rahatlayabilirsin dedi. Öyle olunca kayınvalideme söyledim. 3 hafta sonraya kontrol var. Daha rahatım şuan artık moda girebilirimçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar.
Nasıl geçti kontrol ?Bugün kontrolüm var. Doktora gitmeye korkuyorum kötü bişey söyleyecek diyegerginim biraz.
Oh çok şükürKontrole gittim. Büyümüş minnak hareket etmeye başlamış. Kanama alanım yok olmuş. Doktor her şey yolunda rahatlayabilirsin dedi. Öyle olunca kayınvalideme söyledim. 3 hafta sonraya kontrol var. Daha rahatım şuan artık moda girebilirimçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar.
Proluton nedir.progeston mu.benim doğal siklus olduğu için sadece fitil kullaniyorumBen dinleniyorum 2 aydır.Hic bir şey yapmıyorum.Benim 2 embiyotransfer edilmişti biri tuttu diğeri boştu ondan kaynaklı 15 gün kanamam oldu geçen hafta salı bitti şükür.Tek derdim öksürük şu proluton u da 12 haftada bırakalım dese çok mutlu olucam.Duruma göre 16.haftaya kadar yapabiliriz demişti
Gözünüz aydın .Allahım her şeyi güzel eylesin insallahBen de geldim kontrolden bizimkide hareket ediyor kollarını bacaklarını oynatıyor özlemişim3 cm olmuş çok şükür.Prolutonu haftada bir yaptır artık dedi ona sevindim.Hersey yolunda çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah 2 hafta sonra yine gidicez inşaallah
Maşallah. Sevindim .Allah hepimizin yüzünü güldürsün.Kontrole gittim. Büyümüş minnak hareket etmeye başlamış. Kanama alanım yok olmuş. Doktor her şey yolunda rahatlayabilirsin dedi. Öyle olunca kayınvalideme söyledim. 3 hafta sonraya kontrol var. Daha rahatım şuan artık moda girebilirimçok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar.
Proluton kalçadan yapılan düşük önleyici iğne 3 günde 1 yaptırıyordum artık haftada bir dedi.Cok yağlı bı iğne çok acıyor.Kanamam olunca hem prolutonu 3 gene bır yaptıriyordum diğer günlerde de progestan iğneyi yaptiriyordum.Progestan da daha düşük değerde bı iğne onu da 4-5 hafta yaptırmistim prolutona geçmiştik.Ben ayrıca progestan fitilde kullanıyorumProluton nedir.progeston mu.benim doğal siklus olduğu için sadece fitil kullaniyorum
Sağol canımGözünüz aydın .Allahım her şeyi güzel eylesin insallah
Ben neden sadece fitil kullanıyorum acaba.progestronumu bi ölçtürsem mımacaba.sız düşük riski mi atlatmıştınız yoksa her tup bebek tedavisinde veriliyor mjProluton kalçadan yapılan düşük önleyici iğne 3 günde 1 yaptırıyordum artık haftada bir dedi.Cok yağlı bı iğne çok acıyor.Kanamam olunca hem prolutonu 3 gene bır yaptıriyordum diğer günlerde de progestan iğneyi yaptiriyordum.Progestan da daha düşük değerde bı iğne onu da 4-5 hafta yaptırmistim prolutona geçmiştik.Ben ayrıca progestan fitilde kullanıyorum
Ben daha önceki tedavilerim de kullanmadım.Bunda transfer gününden beri yaptırıyorum.Hic progestanumu da olcturmedim.Bu benim 2. tüp bebek tedavim diğerinde sadece fitil ve kan sulandırıcı kullanmıştım negatifti sonucumuz.Ben neden sadece fitil kullanıyorum acaba.progestronumu bi ölçtürsem mımacaba.sız düşük riski mi atlatmıştınız yoksa her tup bebek tedavisinde veriliyor mj
Anladım.vardir dr bir bildiği deyip tevekkül edeceğiz. Ama yarın olcturmeyi düşünüyorumBen daha önceki tedavilerim de kullanmadım.Bunda transfer gününden beri yaptırıyorum.Hic progestanumu da olcturmedim.Bu benim 2. tüp bebek tedavim diğerinde sadece fitil ve kan sulandırıcı kullanmıştım negatifti sonucumuz.
BEnde oluyor canım. Ama benimki rahim uzunluğundan dolayı olabilirKızlar idrar yaparken kasıklarda batma oluyormu sizde ? İnternette enfeksıyon dıyo ama baska bısey yok yanma akıntı vs sadece batma oluyor ?
Bende gidince soracagım doktoraBEnde oluyor canım. Ama benimki rahim uzunluğundan dolayı olabilir
Tabi benim progrsteron değerim düşük çıkmıştı ve rahimde kanama alanı vardı. Bence sen rahat ol. Zamanında kontrolüne git doktorun ne derse onu yap. Endişelerimiz zamanla azalacak inşallah.Ben neden sadece fitil kullanıyorum acaba.progestronumu bi ölçtürsem mımacaba.sız düşük riski mi atlatmıştınız yoksa her tup bebek tedavisinde veriliyor mj
Endişe ve kaygım çok fazla. Dua ediyorum.3. Transferim emeyim kalmadı. Kızıma kardeşin olacak bile diyemedim daha.Tabi benim progrsteron değerim düşük çıkmıştı ve rahimde kanama alanı vardı. Bence sen rahat ol. Zamanında kontrolüne git doktorun ne derse onu yap. Endişelerimiz zamanla azalacak inşallah.
benim ayın sonunda kontrol önce gidersen bana da haber etBende gidince soracagım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?