Veririm canım 5-6 gun sonra gidecegım inşallahbenim ayın sonunda kontrol önce gidersen bana da haber et
Bende söylemedim henüz. Söylemek için erken zaten. Ben 5. Ayı bekleyeceğim. Rahat ol. Bu saatten sonra Allah korusun kötü bişey olması çok küçük bir ihtimal. Binde bir öyle diyeyim.Endişe ve kaygım çok fazla. Dua ediyorum.3. Transferim emeyim kalmadı. Kızıma kardeşin olacak bile diyemedim daha.
Benimde 26 çıkmış. Hiç bir fikrim yok kac olmali 10. Hafta içindeyimTabi benim progrsteron değerim düşük çıkmıştı ve rahimde kanama alanı vardı. Bence sen rahat ol. Zamanında kontrolüne git doktorun ne derse onu yap. Endişelerimiz zamanla azalacak inşallah.
İlk trimester için normal aralıklarda 12 ve 70 arasında mıydı neydi.Benimde 26 çıkmış. Hiç bir fikrim yok kac olmali 10. Hafta içindeyim
Tüp bebek merkezini arayıp sorayim diyorum.İlk trimester için normal aralıklarda 12 ve 70 arasında mıydı neydi.
Çok iyiArkadaşlar bugün meraktan progestron değerime baktırdım .26 gelmiş değerim. 10.hafta içindeyim düşük mu sizce.fitil kullanıyorum.bu konuda hiçbir fikrim yok.
Gerçekten mi bende düşük sanki diyordum. Şükür .ben bazen böyle kafama göre kan verip sonuçlara takilanlardanimÇok iyi12 üstü yetiyor
11.2 ile 90 arasında olmalıymış. Bence sonucun iyi gayet. Bide 12. Haftadan sonra plasentadan salgılanıyormuş progesteron. Kontrolün ne zaman? Bu kadar endişeliysen haftada bir kontrole gitmeni öneririmİlk trimester için normal aralıklarda 12 ve 70 arasında mıydı neydi.
Gidiyorum zaten11.2 ile 90 arasında olmalıymış. Bence sonucun iyi gayet. Bide 12. Haftadan sonra plasentadan salgılanıyormuş progesteron. Kontrolün ne zaman? Bu kadar endişeliysen haftada bir kontrole gitmeni öneririm
Iki dr ile ilerliyoruz ama bunların bundan amberi yok. En azından ilk 3 ay böyle olsun sitedimGidiyorum zaten
Ben 7ile 13.haftaya geldimGerçekten mi bende düşük sanki diyordum. Şükür .ben bazen böyle kafama göre kan verip sonuçlara takilanlardanim
Yaaaa oley birini buldumIki dr ile ilerliyoruz ama bunların bundan amberi yok. En azından ilk 3 ay böyle olsun sitedim
Benimde aklıma geldi ultrason zarar verir mi diye ama bilmiyorum.Yaaaa oley birini buldumbende iki doktora gidiyorum ikiside çok iyi aslında aynı şeyler ama aynı doktora üst üste gidemem döver beni zaten. Peki zararlı mı böyle ultrason çevrem çok korkutuyor beni
Kalbi uzun dinletmek iyi değil onu biliyorum ama inşallah değildir. En azından hissedene kadar böyle rahat oluyoruzBenimde aklıma geldi ultrason zarar verir mi diye ama bilmiyorum.
Inşallah.Kalbi uzun dinletmek iyi değil onu biliyorum ama inşallah değildir. En azından hissedene kadar böyle rahat oluyoruz
Ben varım. Ataşehir memorial.Hangi hastanede devam edıyorsunuz ?? Memorialde olan varmııı ?
Ya bi rahat bırakın bebeleriKalbi uzun dinletmek iyi değil onu biliyorum ama inşallah değildir. En azından hissedene kadar böyle rahat oluyoruz
Ben bahçelievlerdeyim doğumu ordamı düşünüyorsunuz fiyat bilgisi falan aldınızmı acbaBen varım. Ataşehir memorial.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?