2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Endişe ve kaygım çok fazla. Dua ediyorum.3. Transferim emeyim kalmadı. Kızıma kardeşin olacak bile diyemedim daha.
Bende söylemedim henüz. Söylemek için erken zaten. Ben 5. Ayı bekleyeceğim. Rahat ol. Bu saatten sonra Allah korusun kötü bişey olması çok küçük bir ihtimal. Binde bir öyle diyeyim.

Arkadaşlar bugün meraktan progestron değerime baktırdım .26 gelmiş değerim. 10.hafta içindeyim düşük mu sizce.fitil kullanıyorum.bu konuda hiçbir fikrim yok.

Tabi benim progrsteron değerim düşük çıkmıştı ve rahimde kanama alanı vardı. Bence sen rahat ol. Zamanında kontrolüne git doktorun ne derse onu yap. Endişelerimiz zamanla azalacak inşallah.
Benimde 26 çıkmış. Hiç bir fikrim yok kac olmali 10. Hafta içindeyim

İlk trimester için normal aralıklarda 12 ve 70 arasında mıydı neydi.
11.2 ile 90 arasında olmalıymış. Bence sonucun iyi gayet. Bide 12. Haftadan sonra plasentadan salgılanıyormuş progesteron. Kontrolün ne zaman? Bu kadar endişeliysen haftada bir kontrole gitmeni öneririm

11.2 ile 90 arasında olmalıymış. Bence sonucun iyi gayet. Bide 12. Haftadan sonra plasentadan salgılanıyormuş progesteron. Kontrolün ne zaman? Bu kadar endişeliysen haftada bir kontrole gitmeni öneririm
Gidiyorum zaten

Iki dr ile ilerliyoruz ama bunların bundan amberi yok. En azından ilk 3 ay böyle olsun sitedim
Yaaaa oley birini buldumbende iki doktora gidiyorum ikiside çok iyi aslında aynı şeyler ama aynı doktora üst üste gidemem döver beni zaten. Peki zararlı mı böyle ultrason çevrem çok korkutuyor beni

Yaaaa oley birini buldumbende iki doktora gidiyorum ikiside çok iyi aslında aynı şeyler ama aynı doktora üst üste gidemem döver beni zaten. Peki zararlı mı böyle ultrason çevrem çok korkutuyor beni
Benimde aklıma geldi ultrason zarar verir mi diye ama bilmiyorum.

Kalbi uzun dinletmek iyi değil onu biliyorum ama inşallah değildir. En azından hissedene kadar böyle rahat oluyoruz
Ya bi rahat bırakın bebeleri Nasıl kafanız rahat edecekse öyle devam edin tabi. İlginçtir benimde erteledikçe erteleyesim geliyor. Öncekinde böyle değildim. Bu progesteronun düşük çıkması lekelenmeler falan baya gerdi beni. Sağlıkla ilerlesin hepimizinki inşallah. Hep bir kalp çarpıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…