2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Aksilikler çıkmasa valla bende rahat bırakacam. Rahim uzunluğu ya kısalırsa haberim olmazsa diye kokuyorum. Yoksa ultrasona bende girmek istemiyorum

Halsizlik ve uyku hali son safhada.sizler benden daha öndesiniz hafta olarak normal mi

Aksilikler çıkmasa valla bende rahat bırakacam. Rahim uzunluğu ya kısalırsa haberim olmazsa diye kokuyorum. Yoksa ultrasona bende girmek istemiyorum
Öyle olsa bile şuan bebek çok küçük olduğu için bişey olmaz. Bu aralar rahat ol. Bir kaç ay sonra risk oluşturabilir. O zamana kadar da netleşir zaten. Benimde lekelenmeler devam ediyor. Ona canım sıkılıyor. 10 gün olmuştur. Az az ama can sıkıcı.

Bellimi neden olduğu bilinirse en azından rahat olursun

Yok doğumu orda düşünmüyorum. 6 ay falan olunca başka doktora ve hastaneye geçmeyi planlıyorum. Tahminim 40000 TL civarı olabilir.
4binmi burdaki neden böyle yaa tüp benek yaptırdık diye indirm yaptılar sezeryan 10 bin normal dogum 8 bin bu indirimli fiyat bide

4binmi burdaki neden böyle yaa tüp benek yaptırdık diye indirm yaptılar sezeryan 10 bin normal dogum 8 bin bu indirimli fiyat bide
10.000 iyiymiş. Tahminim 40.000 TL idi. Dün bi bakayım dedim evet 10.000 civarıymış. Valla 5 yıl öncede 10.000 liraydı. Herşey artarken o nasıl sabit kalmış anlamadım.

Bellimi neden olduğu bilinirse en azından rahat olursun
Valla rahimde bi kanama alanı yok. Doktorda çok önemsemedi. Dün bi araştırayım dedim östrojen fazlalığından olabiliyormuş. Biraz daha bekliycem şu estrofemi bırakana kadar. 12. Haftadan sonra seyrekleşiyormuş diyorlar.

Estrofemi ben 10.haftada bıraktım bıraktırdı yani tüp bebek merkezi. Bende östrojen fazlalığından miyom oluştu.

40 binmii bende yanlıs yazdınız sandım
Ben de ilk duyduğumda bi şok olmuştum 10.000 leri falan. Şöyle doğumda en önemli olan şey 1. İyi bir doktor olması 2. Hastanenin bebek yoğun bakımı olması 3. Tabiki hijyenik olması. Yarı fiyatına iyi hastaneler var. Ben onlardan birini tercih ediyorum. Central hıspital de yapmıştım ilkini çok ta memnun kalmıştım. Yarı fiyatından daha azdı 2 gece kalınıyor. Hemşireler ve oradaki doktorum da çok iyiydi.

Ben doktorumdan dolayı ve hasteneyı begenıyorum ama fiyatlar fazla gelıyo tabı başka şehırfekı memorialler de dogum fiyatları 5 bin miş en fazla burası nıye boyle anlamıyorum

Ben doktorumdan dolayı ve hasteneyı begenıyorum ama fiyatlar fazla gelıyo tabı başka şehırfekı memorialler de dogum fiyatları 5 bin miş en fazla burası nıye boyle anlamıyorum
İstanbulda herşey daha pahalı bence de haksızlık sen şimdiden biriktir. İçine neresi siniyorsa orası olsun.

Canim merhabalar benim de ilk dogum yurtdisindaydi ve sezaryen oldu, suan Kirklareli'nde yasiyorum ama annemin yakininda (Atasehir) dogum yapmk istyrm, Central Hospitali aradim 2 hfta once max 6-7 bin civari bir fiyat verdiler ve bana da uygun geldi, senin onceki doktorun hala orada mi? ben de bebek birz buyudukten snra o gunleri gorebilirsek ayda 1 en azindan kontrole gelirim dogumu da orda yaparim diye dusundm

Ya evet. Fatmanur Temel Hacıbaloğlu çok iyi bi doktor. Tek problemi fazla yoğun olması. İlk randevuyu aylar sonrasına bulabilmiştim. Birde hastaya telefon numarası vermiyor. Bişey olunca hastaneye ulaşıyorsun onlar sana dönüyor. Çok tavsiye ederim aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…