2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

O hastanede birde Mustafa Kır var. Oda çok iyi aklında bulunsun. Onada bir arkadaşım başka bir hastanede gidiyor. Oldukça tecrubeli iyi bir doktor. Arkadaşım çok tavsiye ediyor.

O hastanede birde Mustafa Kır var. Oda çok iyi aklında bulunsun. Onada bir arkadaşım başka bir hastanede gidiyor. Oldukça tecrubeli iyi bir doktor. Arkadaşım çok tavsiye ediyor.
Canimmm cok cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, Atasehir'e yakin ama
uygun fiyatli hastane bakiyordum dogum icin, cok iyi oldu gereckten, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah

Canimmm cok cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin, Atasehir'e yakin ama
uygun fiyatli hastane bakiyordum dogum icin, cok iyi oldu gereckten, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim insallah
Amin hepimizin. İçin rahat bir şekilde gidebilirsin. Hemşirelerde doğumdan sonra çok ilgileniyor. Arıyorsun emziricem hemşire hanım hooop gelip bebeği veriyor emzirmeye yardım ediyor. Arıyorsun gelip bebeğin altını değiştiriyor falan. İyi yani. İnşallah memnun kalırsın sende.

Canimmm kusura bkma donemedim clsyrm da ogleden snra toplantilarim vardi, cok cok tesekkur ederim tekrardan, her sey yolunda gider hepimiz o gunleri saglikla goruruz insallah

Birde bişey sorucam bi bilen çıkar belki 14+ 3 şuam 100 grammış internetde 40- 60 gram olur yazıyordu

Merhabalar, ben de Ocak ayında transfer olmuştum. Bugün 14+1 olduk ama henüz cinsiyet belli değil. Sizlerde durumlar nasıl acaba cinsiyetleriniz belli oldu mu? Göbüşleriniz büyüdü mü? Benim göbeğim de çıkmadı henüz.. bazen endişelenmiyor değilim acaba bebeğim benimle mi diye..

Yaa ben doktora gitmesem hamıle oldugumu unutuyorum bazen hala göbek yok cıksın artık istiyorum aama yok bızım cınsıyet 13 haftalıkken bellı oldu

Yaa ben doktora gitmesem hamıle oldugumu unutuyorum bazen hala göbek yok cıksın artık istiyorum aama yok bızım cınsıyet 13 haftalıkken bellı oldu
Bulantım olmasa hiç hamile gibi hissetmiyorum ben de bazen takılıyorum neden halen küçücük diye... cinsiyeti öğrenmeme daha 2 hafta var sizinki de kesin belli olmuş ne güzel

Cinsiyet belli değil dediklerinde genelde kız çıkıyor oğlumda hemen anlaşılmıştı erkek olduğu. Kız olan arkadaşları bekletmişlerdi biraz belli değil diye

Cinsiyet belli değil dediklerinde genelde kız çıkıyor oğlumda hemen anlaşılmıştı erkek olduğu. Kız olan arkadaşları bekletmişlerdi biraz belli değil diye
Ayyy inşAllah öyledir ama iki tarama günü dr’a sorduğumda erkek gibi ama kesin değil, alışveriş yapmayın, 2 hafta sonra belli olur demişti. Erkek olduğuna dair birşey göstermedi ama, videoda da göremedim.. İnşAllah dediğiniz gibidir ve dr yanılmıştır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…