2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Maşallah cnm Vatanına milletine karşı hayırlı bir evlat olsun inşaallah.Darisi bizlerin başına 2 ogluz oldu şimdi demi grupta

İkisi de güzel bence. Ama gördüğüm kadarıyla kız çocuklarını büyütmek daha kolay. Parkta olsun markette olsun evde olsun. Genelde tamam annecim teşekkür ederim seni çok seviyorum modundalar. Benim oğlan her şeye haayıııırrrr modunda. Oda baya yoruyor tabi. Çok dua edin huyu güzel olsun. Kolay olsun. Ben sağlıklı olsunda koşarım peşinden hareketli olsun demiştim hamileyken. şimdi bunda sakin olsun diyorum kısmet. Önce sağlıklı sonra mutlu huzurlu ve kolay olsunlar inşallah.

Neden ? Bü sokıntı olsa doktorum söylerdi
Daha vakti gelmedi bildiğim kadarıyla 20. Hafta civarı bakılıyor. Doktorun o yüzden söylememiştir. Herkese baktırtıyolar..Bi sıkıntı yoktur canım ne sıkıntısı olacak.ben ilkinde baktırmadım. Sonra bebek iri gitti hep. Acaba baktırsamıydım diye yaptırmadığıma pişman oldum. Nihayetinde 4 kilo doğdu çocuk çok şükür. Ama yediğime içtiğime baya dikkat ediyordum.

Gebelik şekeri olan gebelerde dikkat etmezlerse bebek kilolu oluyor oda doğumu zorluyor. Geçmişte de duymuşsunuzdur 5 kiloydu doğduğunda falan diye muhtemelen o teyzelerde de gebelik şekeri vardı ama önceden tabi ölçüm falan olmadığından bilinmiyordu. Canan Karatay hocadan etkilenip ilkinde yaptırmamıştım. Bunda yaptırmayı düşünüyorum testi. Şeker yüklemesi testi duymuşsunuzdur.

Çok güzel yazmışsınız, kesinlikle katılıyorum.. her ikisi de güzel tabii önemli olan sağlıklı ve hayırlı olmaları.. ben de sakin olması için sinirlenmemeye çalışıyorum, fevri hareketlerden kaçınıyorum dua da ediyorum... Amin, inşAllah çok sağolun

Anladım bilgim yoktu açıkcası tesekkurler

Herkes iyi dimi sıkıntı yok
Valla benim lekelenmelerim az az devam ediyor. Mide bulantılarım ve uyku basmalarım gitti. Şuan hiç bir şey hissetmeden devam ediyorum umarım bir sıkıntım yoktur. Çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu. Hiç hamile gibi hissetmiyorum. Senin bebeğin cinsiyeti belli olunca yaz.

Yarın kontrolüm var bakalım söyleyecek mi acaba. Bende bu aralar sanki değil gibiyim bayadırda kontrole gitmedim unutuyorum valla. İnşallah her şey yolundadır

Yarın kontrolüm var bakalım söyleyecek mi acaba. Bende bu aralar sanki değil gibiyim bayadırda kontrole gitmedim unutuyorum valla. İnşallah her şey yolundadır
İnşallah. Çay içmeye falan başladım o açıdan mutluyum. İştahım artmaya başladı. Çok yiyemiyorum halen. Şu an her şey yolunda çok şükür. Şu vaka sayılarının artması canımı sıkıyor umarım sağlıkla atlatırız süreci. Halen moda giremedim hamileyim diyemiyorum. Bebeğin kıpırdamalarını hissedene kadar bu şekil devam edicem sanırım. Eve ultrason cihazı mı alsam?

Ahahahahahah gerçekten şuan en çok ihtiyacımız o cihaz kıpırtılar olsa cihaz gerek yok anlıyoruz zaten. Ben günde iki bardak çay içiyordum ya kahveye başlamadım daha. Evet zaten korkuyorduk dışarıdan insanlardan daha çok korkacağız şimdi ya

Cinsiyetini söylerse yaz merak içinde bekliyorum

İyiyiz şükür.Persembe günü kontrol var bakalım ne diycek.2li test yapicak galiba

Ayy maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşaallah.Kacinci haftadasiniz yaa benim daha çok galiba cinsiyete.ben 11+3 daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…