Neden ? Bü sokıntı olsa doktorum söylerdiHımm çok önemli değil o ölçümler bence. Hem seninki ilerde işte ne güzelpipili Gebelik şekerine baktır ama muhakkak.
Hiç öyle bişey demedı doktorum2 3 gün ileridedir normal bence. Ama gebelik şekerine dikkat et canım bakması lazım zaten.
2. Kimm ben bilmiyoorumMaşallah cnmVatanına milletine karşı hayırlı bir evlat olsun inşaallah.Darisi bizlerin başına 2 ogluz oldu şimdi demi grupta
İkisi de güzel bence. Ama gördüğüm kadarıyla kız çocuklarını büyütmek daha kolay. Parkta olsun markette olsun evde olsun. Genelde tamam annecim teşekkür ederim seni çok seviyorum modundalar. Benim oğlan her şeye haayıııırrrr modunda. Oda baya yoruyor tabi. Çok dua edin huyu güzel olsun. Kolay olsun. Ben sağlıklı olsunda koşarım peşinden hareketli olsun demiştim hamileyken.Ayyy inşAllah öyledirama iki tarama günü dr’a sorduğumda erkek gibi ama kesin değil, alışveriş yapmayın, 2 hafta sonra belli olur demişti. Erkek olduğuna dair birşey göstermedi ama, videoda da göremedim.. İnşAllah dediğiniz gibidir ve dr yanılmıştır diyorum
Daha vakti gelmedi bildiğim kadarıyla 20. Hafta civarı bakılıyor. Doktorun o yüzden söylememiştir. Herkese baktırtıyolar..Bi sıkıntı yoktur canım ne sıkıntısı olacak.ben ilkinde baktırmadım. Sonra bebek iri gitti hep. Acaba baktırsamıydım diye yaptırmadığıma pişman oldum. Nihayetinde 4 kilo doğdu çocuk çok şükür. Ama yediğime içtiğime baya dikkat ediyordum.Neden ? Bü sokıntı olsa doktorum söylerdi
Çok güzel yazmışsınız, kesinlikle katılıyorum..İkisi de güzel bence. Ama gördüğüm kadarıyla kız çocuklarını büyütmek daha kolay. Parkta olsun markette olsun evde olsun. Genelde tamam annecim teşekkür ederim seni çok seviyorum modundalar. Benim oğlan her şeye haayıııırrrr modunda. Oda baya yoruyor tabi. Çok dua edin huyu güzel olsun. Kolay olsun. Ben sağlıklı olsunda koşarım peşinden hareketli olsun demiştim hamileyken.şimdi bunda sakin olsun diyorum kısmet. Önce sağlıklı sonra mutlu huzurlu ve kolay olsunlar inşallah.
Anladım bilgim yoktu açıkcası tesekkurlerDaha vakti gelmedi bildiğim kadarıyla 20. Hafta civarı bakılıyor. Doktorun o yüzden söylememiştir. Herkese baktırtıyolar..Bi sıkıntı yoktur canım ne sıkıntısı olacak.ben ilkinde baktırmadım. Sonra bebek iri gitti hep. Acaba baktırsamıydım diye yaptırmadığıma pişman oldum. Nihayetinde 4 kilo doğdu çocuk çok şükür. Ama yediğime içtiğime baya dikkat ediyordum.
Valla benim lekelenmelerim az az devam ediyor. Mide bulantılarım ve uyku basmalarım gitti. Şuan hiç bir şey hissetmeden devam ediyorumHerkes iyi dimi sıkıntı yok
Yarın kontrolüm var bakalım söyleyecek mi acaba. Bende bu aralar sanki değil gibiyim bayadırda kontrole gitmedim unutuyorum valla. İnşallah her şey yolundadırValla benim lekelenmelerim az az devam ediyor. Mide bulantılarım ve uyku basmalarım gitti. Şuan hiç bir şey hissetmeden devam ediyorumumarım bir sıkıntım yoktur. Çoğu zaman unutuyorum hamile olduğumu. Hiç hamile gibi hissetmiyorum. Senin bebeğin cinsiyeti belli olunca yaz.
İnşallah. Çay içmeye falan başladım o açıdan mutluyum. İştahım artmaya başladı. Çok yiyemiyorum halen. Şu an her şey yolunda çok şükür. Şu vaka sayılarının artması canımı sıkıyor umarım sağlıkla atlatırız süreci. Halen moda giremedim hamileyim diyemiyorum. Bebeğin kıpırdamalarını hissedene kadar bu şekil devam edicem sanırım. Eve ultrason cihazı mı alsam?Yarın kontrolüm var bakalım söyleyecek mi acaba. Bende bu aralar sanki değil gibiyim bayadırda kontrole gitmedim unutuyorum valla. İnşallah her şey yolundadır
Ahahahahahah gerçekten şuan en çok ihtiyacımız o cihazİnşallah. Çay içmeye falan başladım o açıdan mutluyum. İştahım artmaya başladı. Çok yiyemiyorum halen. Şu an her şey yolunda çok şükür. Şu vaka sayılarının artması canımı sıkıyor umarım sağlıkla atlatırız süreci. Halen moda giremedim hamileyim diyemiyorum. Bebeğin kıpırdamalarını hissedene kadar bu şekil devam edicem sanırım. Eve ultrason cihazı mı alsam?
Cinsiyetini söylerse yaz merak içinde bekliyorumAhahahahahah gerçekten şuan en çok ihtiyacımız o cihazkıpırtılar olsa cihaz gerek yok anlıyoruz zaten. Ben günde iki bardak çay içiyordum ya kahveye başlamadım daha. Evet zaten korkuyorduk dışarıdan insanlardan daha çok korkacağız şimdi ya
Kız geliyorCinsiyetini söylerse yaz merak içinde bekliyorum
13 de ögrendım benAyy maşallahrabbim analı babalı büyütsün inşaallah.Kacinci haftadasiniz yaa benim daha çok galiba cinsiyete.ben 11+3 daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?