2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Arkadaşlar merhaba.Bu tup bebek gebelik sürecinde herhangi bir düşük hikayesi olmayıp ve pıhtılaşma testi yapılmadan oksapar kan sulandırıcı iğneye direk başlayan var mı.Dr temkinli olmak için başlayalım dedi ama zaten cor aspirin kullanıyorum ikisinede devam ederiz dedi .garip geldi.Belki gereksiz.

Ben kullanmıştım 20 haftaya kadar sonra kesmişti. Birçok kişiye veriyorlar. Bunda da 8. Haftaya kadar kullandım.

Ben 3 yıl önce bı arkadaştan duyup istemiştim Dr dan pıhtılaşma testini o da az bişey var demisti.Bu tüp bebekte de transferden 2-3 hafta önce başladım doğuma kadar da kullanıcam.

Banada doktorum coraspini 34. Haftaya kadar kullanmamı söyledi neden sizce ?

Ben şu an bir vitamine başladım. Birde prolutex yapıyorum günde 2 kez. Prolutex i de bırakıcam bi kaç haftaya. Siz neler kullanıyorsunuz?

Ben şu an bir vitamine başladım. Birde prolutex yapıyorum günde 2 kez. Prolutex i de bırakıcam bi kaç haftaya. Siz neler kullanıyorsunuz?
Benim 1 tane vitaminim var ama bu aralar düzenli alamıyorum alsaydım çoktan biterdi.Oksapar kullanıyorum doğuma kadar devam.Progestan fitil kullanıyorum hala bide haftada bir proluton yaptırıyorum.Yarin gidince ne diyecek bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…