Ayy ne güzelKız geliyor
Sağol canım 14+5 teydim bugünAyy maşallahrabbim analı babalı büyütsün inşaallah.Kacinci haftadasiniz yaa benim daha çok galiba cinsiyete.ben 11+3 daha
Amin canımmmm rabbim hepimizinkini bize bağışlasınAyy ne güzelhayırlı evlat olur inşallah tebrik ederimm
Kız benımkı erkek yaa 13 haftalıkken ogrendım benAmin canımmmm rabbim hepimizinkini bize bağışlasınSen de gittiğinde öğrenirsin
Doğru yaaa kafa gitti. Erken söylemiş ama canım erkek olunca meydanda oluyor zatenKız benımkı erkek yaa 13 haftalıkken ogrendım ben
10 gun sonra gittim nAl gibi ortadaydı pipiDoğru yaaa kafa gitti. Erken söylemiş ama canım erkek olunca meydanda oluyor zaten
Canımm çok tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kız geliyor
Teşekkür ederim canım. 14+5 ti canımCanımm çok tebrikler. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kaçıncı haftada öğrendin yani?
Ben kullanmıştım 20 haftaya kadar sonra kesmişti. Birçok kişiye veriyorlar. Bunda da 8. Haftaya kadar kullandım.Arkadaşlar merhaba.Bu tup bebek gebelik sürecinde herhangi bir düşük hikayesi olmayıp ve pıhtılaşma testi yapılmadan oksapar kan sulandırıcı iğneye direk başlayan var mı.Dr temkinli olmak için başlayalım dedi ama zaten cor aspirin kullanıyorum ikisinede devam ederiz dedi .garip geldi.Belki gereksiz.
20 haftadan sonra neden kesiyorlar ben mesela doğumdan sonra bile kullanacağım.Ben kullanmıştım 20 haftaya kadar sonra kesmişti. Birçok kişiye veriyorlar. Bunda da 8. Haftaya kadar kullandım.
Aynen bende aspirinle başladım kanama olunca aspirini kestiler bir daha kullanmadın ama dimi?Bu tedavide de 7.haftaya kadar aspirinle beraber kullandım kanama olunca aspirini kestiler
Bende pıhtılaşma yok sanırım.Önlem amaçlı vermişti. Test falan yaptırmadım gerçi.20 haftadan sonra neden kesiyorlar ben mesela doğumdan sonra bile kullanacağım.
Tek coraspin alıyorsan normal. Coraspinin etkiside tam kanıtlanmamış ya zararı yoktur yani.Banada doktorum coraspini 34. Haftaya kadar kullanmamı söyledi neden sizce ?
Yok cnm aspirini bir daha kullanmadım.Aynen bende aspirinle başladım kanama olunca aspirini kestiler bir daha kullanmadın ama dimi?
Benim 1 tane vitaminim var ama bu aralar düzenli alamıyorum alsaydım çoktan biterdi.Oksapar kullanıyorum doğuma kadar devam.Progestan fitil kullanıyorum hala bide haftada bir proluton yaptırıyorum.Yarin gidince ne diyecek bakalım hayırlısıBen şu an bir vitamine başladım. Birde prolutex yapıyorum günde 2 kez. Prolutex i de bırakıcam bi kaç haftaya. Siz neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?