Prolutonu 14. 15.haftadan sonra yaptırmıyorlar zaten çocukta çok kıllanma yapar diye bıraktırır benceBenim 1 tane vitaminim var ama bu aralar düzenli alamıyorum alsaydım çoktan biterdi.Oksapar kullanıyorum doğuma kadar devam.Progestan fitil kullanıyorum hala bide haftada bir proluton yaptırıyorum.Yarin gidince ne diyecek bakalım hayırlısı
Coraspin demir ilacı bide vitaminTek coraspin alıyorsan normal. Coraspinin etkiside tam kanıtlanmamış ya zararı yoktur yani.
Bende Demir ve omega3 yani muştivitamin alıyorum. Ama kan sulandırıcı iğne vuruyorumCoraspin demir ilacı bide vitamin
İnşaallah ya bugün yaptırdım iki kalçama da iğneyi batırdı kanadı çok sertlestigi için.O zaman 2-3 tane daha yaptiricam elimde 2 tane varProlutonu 14. 15.haftadan sonra yaptırmıyorlar zaten çocukta çok kıllanma yapar diye bıraktırır bence
Cnm ben taa 3-4 yıllık testlerimizi götürmüştüm yanımızda şöyle bı baktı testlere pek bı yorumda yapmadı.Hemen muayeneye aldı.Kistim varmış o ay bı hap kullandım 3 hafta başka da bir test istemedi.O hap bitince yine adetin 2. günü gittim ilaçlarımı ignelerimi yazdı o akşam saat 6 ya da 7 de yapmaya başladım öyle yani bı git bakalım.Allah bu yolda yardımcın olsunKızlar, merhaba. Bir konu hakkında sizden fikir , bilgi rica edeceğim.
Ben henüz tedaviye başlamadım. Dr. randevumuzu aldık ama. Elimde tahlillerim vs var. Yaklaşık süreleri 9 ay falan olmştur yapılalı. Muhtemelen dr. kendisi testleri tekrar isteyecektir diye düşünüyorum en güncel halini görmek isteyecekir. Ben randevumu adetimin 2. gününe denk getirerek aldım. Bu cumartesi kısmetse görüşmemi var. Adetin 3. günü bu kan tahlilleri veriliyor hormonları ilgilendiren tahliller ben bunları veremiysem o zaman çünkü adetin 3. günü Pazar'a denk gelecek. E bildiğim kadarıyla da tüp bebek tedavilerine adetin 2. günü başlanıyormuş.
Beni aydınlatabilir misiniz. Nasıl bir yol izlemek gerekir? Tahlillerin süresi nedir?
aaa test istememesi tuhaf dğil mi yaa.. Benden istemezse ben bir şüphelenirim sanki doktordan :)Cnm ben taa 3-4 yıllık testlerimizi götürmüştüm yanımızda şöyle bı baktı testlere pek bı yorumda yapmadı.Hemen muayeneye aldı.Kistim varmış o ay bı hap kullandım 3 hafta başka da bir test istemedi.O hap bitince yine adetin 2. günü gittim ilaçlarımı ignelerimi yazdı o akşam saat 6 ya da 7 de yapmaya başladım öyle yani bı git bakalım.Allah bu yolda yardımcın olsunbol bol sabır versin
Valla öyle istemedi.Belli başlı herşey vardı.Esimin sperm testi iyiydi bende pıhtılaşma olduğu belliydi.baskada bı sorun yoktu.Zaten infertilite hastasıyım hemen tedaviye başladıkaaa test istememesi tuhaf dğil mi yaa.. Benden istemezse ben bir şüphelenirim sanki doktordan :)
İyi bari canım . Yani aslında ben bu tahlilleri vs yatrıkdan sonra 3 farklı doktora gittim ettim. Sebepsiz infertilite denildi. Yani ne değieşcekki o zamandan bu yana. Belki benden de istemez belki opudan sonra tranfer öncesi ister testValla öyle istemedi.Belli başlı herşey vardı.Esimin sperm testi iyiydi bende pıhtılaşma olduğu belliydi.baskada bı sorun yoktu.Zaten infertilite hastasıyım hemen tedaviye başladık
Senin tedavin sonuçlandı mı?Valla öyle istemedi.Belli başlı herşey vardı.Esimin sperm testi iyiydi bende pıhtılaşma olduğu belliydi.baskada bı sorun yoktu.Zaten infertilite hastasıyım hemen tedaviye başladık
Ayy hadi maşallah süphanallah diyelim. Yaşın kaç 2 emriyo transfer edildidğine göre aynı yaşlardayız biz. SEn nerede gördün tedavini?Evet cnm şuan çok şükür 12. haftanın içindeyim.2 adet yumurta transfer edilmişti biri tutmadı.Yarin kontrolüm var zaman geçmiyor sanki çok görmek istiyorum
Sağol canımAyy hadi maşallah süphanallah diyelim. Yaşın kaç 2 emriyo transfer edildidğine göre aynı yaşlardayız biz. SEn nerede gördün tedavini?
Aaaa o zaman kayıt dışı transfer etmişlerdir. ilginç :) Bende 38 görünce yaşdaşısz zannerttim Meğer KayselimiymişsinSağol canım33 yaşındayım ben şaşırmıştım 2 embiriyo transfer edicez diyince hiçte itiraz etmedik.Kayseri Acıbadem de gördüm tedavimi.
Sizde peki olmama sebebi neydi? Yan 5. gün emriyosu tranferi dr isteğine bağlı bişrey değil benim bildiğim. Embriyoların durumuna göre buna karar verilmiyor mu?Bu doktor dondurulmuş embiriyo transfer ediyor diye bide 5. gün embiriyosu transfer ediyor diye gittik.Bu 2.tup bebek tedavim ilki 3 hafta kadar sürmüştü.3.gun embriyosuydu.Bu tedavim toplamda 3 ay sürdü.
Bazı merkezler 3.günde donduruyor bazı merkezler 5.güne gelmeyen embriyoyu dondurmuyor. Benim yaptığım merkezde sadece 5.gün embriyosu yapıyor. Tabi pozitif sonuçları daha çok oluyorSizde peki olmama sebebi neydi? Yan 5. gün emriyosu tranferi dr isteğine bağlı bişrey değil benim bildiğim. Embriyoların durumuna göre buna karar verilmiyor mu?
Aaaa o zaman kayıt dışı transfer etmişlerdir. ilginç :) Bende 38 görünce yaşdaşısz zannerttim Meğer Kayselimiymişsin
ya emriyo 5. güne gelebilecek durumda değilse. Boşa mı gidiyor o tedavi onca hormon ilaçları vs.Bazı merkezler 3.günde donduruyor bazı merkezler 5.güne gelmeyen embriyoyu dondurmuyor. Benim yaptığım merkezde sadece 5.gün embriyosu yapıyor. Tabi pozitif sonuçları daha çok oluyor
Ben doğal yollarla bir kere bile hamile kalamadim.Evliligimizin 2.ayindan itibaren çocuk istedik ama olmadi.Oyle aman aman bir sorunum yoktu sebebi bilinmeyen kısırlık dendi hep.5.gun embiriyosu tamamen drun tercihi biz öyle etraflıca konuşmadık kısmet buradaymis oldu şükürSizde peki olmama sebebi neydi? Yan 5. gün emriyosu tranferi dr isteğine bağlı bişrey değil benim bildiğim. Embriyoların durumuna göre buna karar verilmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?