Artık orasını bilmiyorum benim 4 adet yumurtam 5.gune geldi ikisini dondurduk.Belki yumurtaların bazisini 3. günde donduruyorlardir onu kullanıyorlardirya emriyo 5. güne gelebilecek durumda değilse. Boşa mı gidiyor o tedavi onca hormon ilaçları vs.
Ne kadar iyi dra gidersen git ne kadar dikkat edersen et yine de rabbim nasip etmiyorsa olmuyor.Onun dediğine varıyor herşeyArtık orasını bilmiyorum benim 4 adet yumurtam 5.gune geldi ikisini dondurduk.Belki yumurtaların bazisini 3. günde donduruyorlardir onu kullanıyorlardir
Çok şükür.Ben doğal yollarla bir kere bile hamile kalamadim.Evliligimizin 2.ayindan itibaren çocuk istedik ama olmadi.Oyle aman aman bir sorunum yoktu sebebi bilinmeyen kısırlık dendi hep.5.gun embiriyosu tamamen drun tercihi biz öyle etraflıca konuşmadık kısmet buradaymis oldu şükür
haklısın canım. Çok haklsıın hemdeNe kadar iyi dra gidersen git ne kadar dikkat edersen et yine de rabbim nasip etmiyorsa olmuyor.Onun dediğine varıyor herşey
Kesinlikle önce nasip mesela arkdasım bahçecide yaptı Cem çelikte 3.gün hemde taze transferle kalmıştı doğumda yaptı. Antalya’nınki 3.gün dondurmuyorlar bir de taze yapmıyorlar. 4.gün döndürüyorlardır çünkü benimki 4.gündühaklısın canım. Çok haklsıın hemde
canım bahçecide 3.gün transferi yapıyorlar mı burda efsaneleşmiş bir 5. güne gitme ısrarı var diye okudum hepKesinlikle önce nasip mesela arkdasım bahçecide yaptı Cem çelikte 3.gün hemde taze transferle kalmıştı doğumda yaptı. Antalya’nınki 3.gün dondurmuyorlar bir de taze yapmıyorlar. 4.gün döndürüyorlardır çünkü benimki 4.gündühızlı bölününce erken donduruyorlar. Bir de benim üç düşüğüm olduğu için embriyonun sağlıklı olması çok önemliydi. O yüzden pgt yaptırdık
Evet orda yapıyorlar yani arkadaşıma yaptılar. Hatta 3.gün daha çoğunluktacanım bahçecide 3.gün transferi yapıyorlar mı burda efsaneleşmiş bir 5. güne gitme ısrarı var diye okudum hep
Bende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.Evet cnm şuan çok şükür 12. haftanın içindeyim.2 adet yumurta transfer edilmişti biri tutmadı.Yarin kontrolüm var zaman geçmiyor sanki çok görmek istiyorum
anladım canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim sen nerde yaptırdın dr kimdiEvet orda yapıyorlar yani arkadaşıma yaptılar. Hatta 3.gün daha çoğunlukta
Saol canım rabbim olmayanlara nasip eylesin. Bizlerede sağlıklı devam etmeyi. Ben Antalya ıvfde yaptırdım Kemal özgürdü doktorumanladım canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim sen nerde yaptırdın dr kimdi
o merkezi de çok duydum canım başarılı demek kiSaol canım rabbim olmayanlara nasip eylesin. Bizlerede sağlıklı devam etmeyi. Ben Antalya ıvfde yaptırdım Kemal özgürdü doktorum
Merhaba ben de gebeliğimin 9+4 haftadayım .Benim de lekelenmelerim var kahverengi 6.haftada başladı geçen hafta bitmişti 2 gündür yine başladı 3 gün sonra estrofem bırakacağım günde 2 kez alıyorum.Lutinus 2*1 progestan 200 2*1 alıyorum hala lekelenme olunca canım sıkılıyor..siz estrofem bıraktınız mı bitti mi lekelenmeler ?Öyle olsa bile şuan bebek çok küçük olduğu için bişey olmaz. Bu aralar rahat ol. Bir kaç ay sonra risk oluşturabilir. O zamana kadar da netleşir zaten. Benimde lekelenmeler devam ediyor. Ona canım sıkılıyor. 10 gün olmuştur. Az az ama can sıkıcı.
Merhaba embriyonuza PGT yaptırdığınız için 2li test önerdi mi doktorunuz ? Ya da kanda fetal DNA testlerini yaptırmanızı ?Kesinlikle önce nasip mesela arkdasım bahçecide yaptı Cem çelikte 3.gün hemde taze transferle kalmıştı doğumda yaptı. Antalya’nınki 3.gün dondurmuyorlar bir de taze yapmıyorlar. 4.gün döndürüyorlardır çünkü benimki 4.gündühızlı bölününce erken donduruyorlar. Bir de benim üç düşüğüm olduğu için embriyonun sağlıklı olması çok önemliydi. O yüzden pgt yaptırdık
Yapmamı istedi yaptırdım yani. Ama fetal dna falan yaptırmadı.Merhaba embriyonuza PGT yaptırdığınız için 2li test önerdi mi doktorunuz ? Ya da kanda fetal DNA testlerini yaptırmanızı ?
Biz de NGS yaptırmıştık.Yine de merak ediyorum istenilecek mi diye , teşekkürler cevabınız içinYapmamı istedi yaptırdım yani. Ama fetal dna falan yaptırmadı.
Sonucu tartışmalı zaten kesinde değilmiş ikili testin. Bir hafta kalmış yaparsın sendeBiz de NGS yaptırmıştık.Yine de merak ediyorum istenilecek mi diye , teşekkürler cevabınız için
Bende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.
İyi gidiyor çok şükür.Ben hiç halsizlik yaşamadım surekli uyku hali oluyormuş olmadı bende ama transferden 1 gün sonra geçen haftaya kadar hep aynı saatlerde uykum geldi çok erken 8-9 gibi hep de aynı saatlerde uyandım Sabah 5-6 gibi bı daha da gün içinde uykum gelmezdi.Sadece öksürüğe yakalanmistim ondan dolayı bütün vücudum agrimisti.Simdi ağrılar geçti az bı öksürük kaldı.Benim tek sıkıntım mide bulantısı ama yine bu aralar iyi şükür 2 hafta kadar önce çok kötüydü midem de ekşime falan oluyordu her an cikaracakmis gibi oluyordu.En son kan bile gelmisti.O kandan sonra azaldı biraz.Baska da bı sıkıntı yok şükür öyle duygusallık falan.Ben de duygusallık transferden hemen sonra olmuştuBende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.
Bende 12. Haftadayım. Halsizliğim var. Bugün vitamine başladım bakalım. Duygusal değilimde tepem atık kolay sinirleniyorumBende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?