2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok şükür.

haklısın canım. Çok haklsıın hemde
Kesinlikle önce nasip mesela arkdasım bahçecide yaptı Cem çelikte 3.gün hemde taze transferle kalmıştı doğumda yaptı. Antalya’nınki 3.gün dondurmuyorlar bir de taze yapmıyorlar. 4.gün döndürüyorlardır çünkü benimki 4.gündü hızlı bölününce erken donduruyorlar. Bir de benim üç düşüğüm olduğu için embriyonun sağlıklı olması çok önemliydi. O yüzden pgt yaptırdık

canım bahçecide 3.gün transferi yapıyorlar mı burda efsaneleşmiş bir 5. güne gitme ısrarı var diye okudum hep

Evet cnm şuan çok şükür 12. haftanın içindeyim.2 adet yumurta transfer edilmişti biri tutmadı.Yarin kontrolüm var zaman geçmiyor sanki çok görmek istiyorum
Bende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.

anladım canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim sen nerde yaptırdın dr kimdi
Saol canım rabbim olmayanlara nasip eylesin. Bizlerede sağlıklı devam etmeyi. Ben Antalya ıvfde yaptırdım Kemal özgürdü doktorum

Merhaba ben de gebeliğimin 9+4 haftadayım .Benim de lekelenmelerim var kahverengi 6.haftada başladı geçen hafta bitmişti 2 gündür yine başladı 3 gün sonra estrofem bırakacağım günde 2 kez alıyorum.Lutinus 2*1 progestan 200 2*1 alıyorum hala lekelenme olunca canım sıkılıyor..siz estrofem bıraktınız mı bitti mi lekelenmeler ?

Merhaba embriyonuza PGT yaptırdığınız için 2li test önerdi mi doktorunuz ? Ya da kanda fetal DNA testlerini yaptırmanızı ?

Bende 12 .Hafta içindeyim. Nasıl gidiyor halsizlik bende çok var garip bir ruh hali hormonlar alt üst duygusallık.
İyi gidiyor çok şükür.Ben hiç halsizlik yaşamadım surekli uyku hali oluyormuş olmadı bende ama transferden 1 gün sonra geçen haftaya kadar hep aynı saatlerde uykum geldi çok erken 8-9 gibi hep de aynı saatlerde uyandım Sabah 5-6 gibi bı daha da gün içinde uykum gelmezdi.Sadece öksürüğe yakalanmistim ondan dolayı bütün vücudum agrimisti.Simdi ağrılar geçti az bı öksürük kaldı.Benim tek sıkıntım mide bulantısı ama yine bu aralar iyi şükür 2 hafta kadar önce çok kötüydü midem de ekşime falan oluyordu her an cikaracakmis gibi oluyordu.En son kan bile gelmisti.O kandan sonra azaldı biraz.Baska da bı sıkıntı yok şükür öyle duygusallık falan.Ben de duygusallık transferden hemen sonra olmuştugeçti ta o zaman böyle işte

Ilk gebeliginiz mı yaşta çok önemli ben 36 yaşındayım ilk gebeligimde halsizlik uyku falan hiç olmamıştı. 1 yıl bile fark ediyor.ikili tarama testini yaptirdinizmi.pazartesi benimde.bu süreçte kanama falan yaşadınız mi

Bende 12. Haftadayım. Halsizliğim var. Bugün vitamine başladım bakalım. Duygusal değilimde tepem atık kolay sinirleniyorum birde kimse benden bişey istemesin gibi bi durum içindeyim. Yalnız tatile çıkmak istiyorum o moddayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…